dominar 400 ug 2023 ile son denememde 4,7 litre yaktı. yoğun dur kalk trafiği ve performans kullanımıyla yaktı bunu.
zorluyorum ben biraz, istediğim hıza çıkana kadar motorun tam gücünü kullanıyorum ve açık yolda 130 civarı gidiyorum, dur kalk trafiğinde zaten motorların hepsi çok yakıyor. anlık olarak 160 gibi hızlara çıkıyorum ama hem rüzgar yediğim için hemde riskli geldiği için 130 civarında sürüyorum.yuhhh mına.. bu ne ya fatih. sat onu.
Benim vstrom 650'den düşükmüş tüketimin.Suzuki vstrom 1050 (2020)
Çok sakin emekli amcalar modda gidersem 3,8 lt i görürüm
Sakin , ara sıra 120 130 sonra 100-110 4,5lt civarı
150 e oturtayım arada 180 göreyim dersen 5,5-6
Yanlış hatırlamıyorsam sizde eskiden Apache rtr 150 vardı yorumlarınızı çok görüyordumdominar 400 ug 2023 ile son denememde 4,7 litre yaktı. yoğun dur kalk trafiği ve performans kullanımıyla yaktı bunu.
Yüksek devirde vites atmıyorum pek , onun etkisi büyük . Ama arada otobanda apaçilik yapınca içiyor meret.Benim vstrom 650'den düşükmüş tüketimin.
100-110 ile 4.3 falan görüyorum ortalama ama otobana çıkarsam 6-7'den aşağı görmüyorum.
işte benim de aynı, bu motorların karakteri demek ki, bozuk yollarda falan çok rahat gidiyor, nispeten az yakıyor ama otobanda canım sıkılınca 150'yi geçince yakıyor meret, hele 160'ı geçince içmeye başlıyor depodan lıkır lıkır diye ses geldiğini iddia ederim ama ispatlayamam. Ama yaktığı helal olsun dedirtiyor o ayrı.Yüksek devirde vites atmıyorum pek , onun etkisi büyük . Ama arada otobanda apaçilik yapınca içiyor meret.
voge 250 rr
şuan rodajda
motoru da genelde sıkıştırır
Çok mantıklı değil gibi. Rodajda motora kibar davranmalısın.yüksek devirde kullanırım
Rodajda motora nazik davranmalısın değil, kaba davranmaman yeterli. Devrin bildiginin aksine sürekli değişmesi gerekiyor, motoru sıkıştırıyorum dediğim sürekli gaz açar sürekli vites degisirim parçalar birbirine alışsın diye. Zaten şuan 900kmde bir kez bile kesiciye girmedi. Yüksek devir demişim orada 10k 12k rpmden bahsetmiyorum zaten ama önerildiği gibi 4000 devirde de gitmiyorumÇok mantıklı değil gibi. Rodajda motora kibar davranmalısın.