İstanbul - Burhaniye - İzmir xmax 250 ile yolculuk

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Hayırlı yolculuklar. Ne yaparsan yap hgs mevzusuna dikkat et, yolculuk sonrası borç sorgula. 15 gün ödemediniz diye birkaç katı ödetiyorlar sonra.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün Altınoluk-Edremit arası ne kadar trafik ışığı varsa hepsine yakalandım. Yeşil dalga olayı da hikaye, o hızda gideyim diyorum yine yakalanıyorum, ben anlamadım buranın trafik ışıklarını.
Akçay da yaşıyorum. O yeşil dalga hiç bir işe yaramıyor.

Motosikleti
Hero Dash 125
Yolculuğunuzun biraz daha konforlu geçmesi için kulak tıkacı öneririm.

4 Haziran'ı 5 Haziran'a bağlayan gece 5 civarında yola çıkmayı planlıyorum. Artçısız ve 12kg civarında yükle gitmeyi planlıyorum. Hava max 29 min 21 derece gösteriyor o gün için. Tavsiyeleriniz nelerdir? Haşlanır mıyım sıcakta?

Motorumun yağını bugün yolculuk için değiştirdim. Lastik basınçlarını kontrol ettim. Motorun sesini ustama kontrol ettirdim. Bütün koruyucu ekipmanlarım tam. Helite Turtle 2 airgbag yeleğim var kazadan beladan korusun diye. Ceketim ve eldivenim yazlık. Lastik kiti almamı önerdiler. Onun haricinde nelere bakmam, kontrol etmem, dikkat etmem gerekir? Ayrıca nasıl bir rota izlememi önerirsiniz. Daha önce 2 defa 300 km yol yaptım. 3 senedir şehir içinde sürüyorum.

Rota olarak şunu düşünüyorum: İstanbul-Burhaniye-İzmir
Burhaniye'ye uğramama gerek yok, ege sahilinden gideyim diye oradan geçicem. Otobanda çok rüzgar oluyor yorumlarını okudum. İzmire giderken rüzgar arkandan eser seni yormaz diyenler gördüm. Siz değerli forum üyelerinin yorumlarını merak ettim.
Aceleniz yoksa ve yola Avrupa’dan çıkılacaksa Çanakkale köprüsü üzerinden gitmek de fena fikir değil. Osmangazi köprüsü kullanılarak gidilen rotaya göre çok daha ucuz otoyol ücreti var ve daha fazla sahilden gidiyor. Ama acele varsa en hızlısı Osmangaziden geçip otoyoldan (veya yolu biraz uzatıp otoyol ücreti ödememek için aynı güzergahtaki alternatif yoldan) İzmir’e kadar dümdüz gitmek.

Aceleniz yoksa ve yola Avrupa’dan çıkılacaksa Çanakkale köprüsü üzerinden gitmek de fena fikir değil. Osmangazi köprüsü kullanılarak gidilen rotaya göre çok daha ucuz otoyol ücreti var ve daha fazla sahilden gidiyor. Ama acele varsa en hızlısı Osmangaziden geçip otoyoldan (veya yolu biraz uzatıp otoyol ücreti ödememek için aynı güzergahtaki alternatif yoldan) İzmir’e kadar dümdüz gitmek.
O yol tahmini ne kadar sürüyor? Giderken bilemiyorum ama dönerken oradan dönmek istiyorum

O yol tahmini ne kadar sürüyor? Giderken bilemiyorum ama dönerken oradan dönmek istiyorum
Burhaniyeye her türlü uğranacağını düşünürsek Çanakkale üzerinden gitmek osmangaziden gitmeye göre ortalama 1 saat uzun sürer sanırım. İstanbul’un neresinden yola çıkacağına göre de biraz değişebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar