Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bu adamın Bloomberg TV'de "Macerasever" diye programı var. İzlemeyen izlesin.

Kendini şöyle tanıtıyor Orkun; "Annem İstanbul kız lisesini birincilikle bitirmiş sıra dışı zekaya sahip bir insan, babam ise Deniz Harp Okulu’ndayken dahi sportif ve sosyal özellikleri ön plana çıkmaya başlamış çok farklı biri. Bu iki insan birbirlerine aşık olup evlendiklerinde ortaya bence eşi benzeri görülmemiş güzellikte bir karışım çıkıyor."

Valla müthiş...bizim çakma youtuber'ların Orkun'dan öğreneceği çok şey var. Övüneceksen böyle övüneceksin, yok öyle bıdı bıdı bıdı...:)

Rize yaylalarına çıkıp, sanki Everest'e ilk çıkan Türk pozlarına bürünmesine gülme garantisi verilir...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu adamın Bloomberg TV'de "Macerasever" diye programı var. İzlemeyen izlesin.

Kendini şöyle tanıtıyor Orkun; "Annem İstanbul kız lisesini birincilikle bitirmiş sıra dışı zekaya sahip bir insan, babam ise Deniz Harp Okulu’ndayken dahi sportif ve sosyal özellikleri ön plana çıkmaya başlamış çok farklı biri. Bu iki insan birbirlerine aşık olup evlendiklerinde ortaya bence eşi benzeri görülmemiş güzellikte bir karışım çıkıyor."

Valla müthiş...bizim çakma youtuber'ların Orkun'dan öğreneceği çok şey var. Övüneceksen böyle övüneceksin, yok öyle bıdı bıdı bıdı...:)

Rize yaylalarına çıkıp, sanki Everest'e ilk çıkan Türk pozlarına bürünmesine gülme garantisi verilir...:)

kalın puntolarla yazdığının doğruluğu su kısacak video da...

tom cruise mu olgar mı ?

bence olgar cok net.

tom cruise çük kadar adam zaten

Motosikleti
kalın puntolarla yazdığının doğruluğu su kısacak video da...

tom cruise mu olgar mı ?

bence olgar cok net.

tom cruise çük kadar adam zaten
Neden "iki erkek" arasında tercih yapıyoruz yav? :)

Bu arada çok alındım, profilini kısıtlamışsın göremiyorum detayları...

Neden "iki erkek" arasında tercih yapıyoruz yav? :)

Bu arada çok alındım, profilini kısıtlamışsın göremiyorum detayları...

yavv burda tom cruise a gönderme var.kawasaki, mont, gozluk..o bakımdan :)

profil de bişey yok ki :)

Motosikleti
yavv burda tom cruise a gönderme var.kawasaki, mont, gozluk..o bakımdan :)

profil de bişey yok ki :)
Çekim açısından boy farkı belli olmuyor ki. Orkun hata yapmış burada :)

Valla kısıtlı görünüyorum sende. Hiç beklemezdim :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
...
Tam beklediğim gibi sorunlu. Reel'lerini seyredince neden uyuz olduğum anlaşıldı, o elektiğe ciddi alerjim var... (Üzülüyorum da, zor bir şey, bilmeyen anlamaz.)

Yaşlılığı çok ama çok zor geçecek...

Motosikleti
cbf 150
"Kendini şöyle tanıtıyor Orkun; "Annem İstanbul kız lisesini birincilikle bitirmiş sıra dışı zekaya sahip bir insan, babam ise Deniz Harp Okulu’ndayken dahi sportif ve sosyal özellikleri ön plana çıkmaya başlamış çok farklı biri. Bu iki insan birbirlerine aşık olup evlendiklerinde ortaya bence eşi benzeri görülmemiş güzellikte bir karışım çıkıyor."

Bakın adam eğmiyor bükmüyor, kafasında ne geçiyorsa söylüyor. On numara adam benim gözümde. Nikahına girerim zaten boyuda var posuda :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bi gün ünlü olurda böyle program yaparsam ailemin köküne, hatta big bang’e kadar geriye gidip ilk sezonda kendimden hiç bahsetmeyeceğim. Çünkü imam osurursa cemaat zıçarmış. Yolun yolumuzdur öz abim ❤️

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Adam parsayı topluyor mu? Cebini dolduruyor mu? Bitti on numara adam.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
"Kendini şöyle tanıtıyor Orkun; "Annem İstanbul kız lisesini birincilikle bitirmiş sıra dışı zekaya sahip bir insan, babam ise Deniz Harp Okulu’ndayken dahi sportif ve sosyal özellikleri ön plana çıkmaya başlamış çok farklı biri. Bu iki insan birbirlerine aşık olup evlendiklerinde ortaya bence eşi benzeri görülmemiş güzellikte bir karışım çıkıyor."

Bakın adam eğmiyor bükmüyor, kafasında ne geçiyorsa söylüyor. On numara adam benim gözümde. Nikahına girerim zaten boyuda var posuda :)
Biz aynı şeyi söylesek millet arkamızdan "Lan modele bak, hele şunun şekle bak! Birinci gelen sperm buysa sonuncuyu düşünmek bile istemiyorum" der

Motosikleti
cbf 150
Dandik youtuberlardansa böyle adamı isterim karşımda. Buna şimdi eksiğini aksanı söylersen haklı bile olsan adamın öyle bir egosu varki hatalı bilgisiyle seni ezer. Bir kere boyu uzun ve saçları var. yetmezmiş gibi birde kıvırcık

ulen yaaaaa ondan sonra neden türkiye den motorcu neden cıkmıyor. Şu adam abd de olsa el ustunde tutulur bizde ise dalga geçmeler falan..
yazık,çok yazık yeminle.

tamam, biraz ovuyor kendini ama ovmesin mi ya ? para var, yakışıklılık o biçim zaten(gay muhabbeti yapanın kalbini kırarım), iş adamı , sportmen, zeki, kültürlü, ingilizce ve almanca anadili gibi..

Allah herseyi vermiş adama yalan mı ?

650.000 KM tecrubesi varmış ayrıca.. herkes haddini billecek.

Sevmiyosan da saygı duyaccaksınız lan!

Motosikleti
cbf 150
ulen yaaaaa ondan sonra neden türkiye den motorcu neden cıkmıyor. Şu adam abd de olsa el ustunde tutulur bizde ise dalga geçmeler falan..
yazık,çok yazık yeminle.

tamam, biraz ovuyor kendini ama ovmesin mi ya ? para var, yakışıklılık o biçim zaten(gay muhabbeti yapanın kalbini kırarım), iş adamı , sportmen, zeki, kültürlü, ingilizce ve almanca anadili gibi..

Allah herseyi vermiş adama yalan mı ?

650.000 KM tecrubesi varmış ayrıca.. herkes haddini billecek.

Sevmiyosan da saygı duyaccaksınız lan!
Benim Suzukide odometre var kaç km yaptıgımı gösteriyor Orkununkinde özel bir odometre var motorun kaç km yaptıgını saymıyor orkuun hayatı boyunca kaç kmde oldugunu tutuyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Adamı yedirmem size adam hem hemşehrim, hem de mahalledaşımmış.

Adamı yedirmem size adam hem hemşehrim, hem de mahalledaşımmış.

orkun u canlı gorseler "bi foto cekilebilir miyiz orkun abiii" diyecekler burda artislik yapıyor.

ben de yedirmem.. adam hondacı bir kere

Motosikleti
cbf 150
orkun u canlı gorseler "bi foto cekilebilir miyiz orkun abiii" diyecekler burda artislik yapıyor.

ben de yedirmem.. adam hondacı bir kere
Gardaş beni tanırsın; Orkunu canlı görsem ve bana sen bana böyle böyle demişsin dese ben gene kuyruguna basılmış it gibi viyaklarak kaçarım. Huyumuz kurusun. Serte gelemem

Gardaş beni tanırsın; Orkunu canlı görsem ve bana sen bana böyle böyle demişsin dese ben gene kuyruguna basılmış it gibi viyaklarak kaçarım. Huyumuz kurusun. Serte gelemem

iyi yaparsın. o adam boş değil cunku.kenjitsu ve dogo ustası diye aklımda kaldı.

tek eliyle ikiye boler seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar