- Konu Yazar
Bugün biraz yakın mesafe turladım. Yoldayken sol dikiz aynası gevşeyiverdi , yerinden kaydı. Arada elimle düzeltip idare ettim. Soft çantada Alyan takımı var , velakin aynaları değiştirmek gibi bir fikrim olduğu için Motoru kenara çekip google dan Mondial servislerine baktım , yakınlarda bir servis olduğunu biliyorum ama Pazar günü illaki açık olmaz bir şansımı deneyeyim , açıksa yolumun üzeri uğrar varsa güzel bir dikiz aynası alırım .. diye düşündüm.
Baktım , mesafe 900 metre.. bakmakta zarar yok dedim ve gittim. Şansıma açıktı .
Vatandaş bir motoru dağıtmış onu toplamaya çalışıyor.. İşi yoğun meşgul etmeyeyim diye düşündüm.. ( iyi niyetliyiz ya )
Selamun Aleykum Aleykum Selam...
- Ustam , sol dikiz aynam gevşedi , sıkabilirmisin ?
- İşim çok Pazartesi gel !!
- Ya kusura bakma görüyorum yoğunsun , sen bana 5 alyan ver ben sıkayım..
- Takım veremem , Pazartesi gel !!
Eyvallah Ustam , Kolay gelsin.. dedim. Dışarıda bir sigara içip gittim.
Usta Yaralı parmağa işemiyor.. Canı sağ olsun. Adam buranın Abdurrahman Çelebisiymiş.. ne bileyim
) Öğrenmiş olduk.
Baktım , mesafe 900 metre.. bakmakta zarar yok dedim ve gittim. Şansıma açıktı .
Vatandaş bir motoru dağıtmış onu toplamaya çalışıyor.. İşi yoğun meşgul etmeyeyim diye düşündüm.. ( iyi niyetliyiz ya )
Selamun Aleykum Aleykum Selam...
- Ustam , sol dikiz aynam gevşedi , sıkabilirmisin ?
- İşim çok Pazartesi gel !!
- Ya kusura bakma görüyorum yoğunsun , sen bana 5 alyan ver ben sıkayım..
- Takım veremem , Pazartesi gel !!
Eyvallah Ustam , Kolay gelsin.. dedim. Dışarıda bir sigara içip gittim.
Usta Yaralı parmağa işemiyor.. Canı sağ olsun. Adam buranın Abdurrahman Çelebisiymiş.. ne bileyim