Geyik yapmaca.. Yapay zekaya sordum..

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Peki hakkınızda olumsuz yorum yapsaydı ne olurdu ben onu daha çok merak ediyorum hadi bunu da sorun. :D

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Peki hakkınızda olumsuz yorum yapsaydı ne olurdu ben onu daha çok merak ediyorum hadi bunu da sorun. :D
Sordum onu önceki sayfada kendim için. Bir başkası sormadı ama gördüğüm kadarıyla, ya da cevaplardan memnun olmadığı için paylaşmadılar. Katılmak ister misin :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben sordum, "sen kimsin yaprağım?" dedi. Haklı, anonim olarak sorduğum 2-3 soru hariç hiç kullanmadım. 🤣 💦

• Haha
Tepkiler: ACT
Ben sordum, "sen kimsin yaprağım?" dedi. Haklı, anonim olarak sorduğum 2-3 soru hariç hiç kullanmadım. 🤣 💦
Bu yapay zeka uygulamaları ağdaki diğer hareketlerimizi takip edemiyor mu acaba , çanta dediğimiz an çanta reklamı çıkıyor karşımıza oysa 🤔

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Sordum onu önceki sayfada kendim için. Bir başkası sormadı ama gördüğüm kadarıyla, ya da cevaplardan memnun olmadığı için paylaşmadılar. Katılmak ister misin :)
Yapay zeka ile işim olmaz. Olsa kendimde denerdim ama. :D

• Beğen
Tepkiler: ACT
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu yapay zeka uygulamaları ağdaki diğer hareketlerimizi takip edemiyor mu acaba , çanta dediğimiz an çanta reklamı çıkıyor karşımıza oysa 🤔
Onu telefonlarımız yapıyor zaten. Sürekli bizi dinliyor aletler. Çok sakat aslında; artık konuşmaları yazıya dökecek ve anlamlandırabilecek seviyede gelişkin YZ sistemleri var. Sakıncalı muhabbetlerde bir yerlere alarmlar gidiyordur, ona göre...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Normal hayatımda hızlı konuştuğum için telefonum beni dinlese bile benden bir cacık anlayamıyor. O nedenle karşıma alakasız, random reklamlar çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar