Sordum onu önceki sayfada kendim için. Bir başkası sormadı ama gördüğüm kadarıyla, ya da cevaplardan memnun olmadığı için paylaşmadılar. Katılmak ister misinPeki hakkınızda olumsuz yorum yapsaydı ne olurdu ben onu daha çok merak ediyorum hadi bunu da sorun.![]()
Bu yapay zeka uygulamaları ağdaki diğer hareketlerimizi takip edemiyor mu acaba , çanta dediğimiz an çanta reklamı çıkıyor karşımıza oysaBen sordum, "sen kimsin yaprağım?" dedi. Haklı, anonim olarak sorduğum 2-3 soru hariç hiç kullanmadım.![]()
![]()
Yapay zeka ile işim olmaz. Olsa kendimde denerdim ama.Sordum onu önceki sayfada kendim için. Bir başkası sormadı ama gördüğüm kadarıyla, ya da cevaplardan memnun olmadığı için paylaşmadılar. Katılmak ister misin![]()
Onu telefonlarımız yapıyor zaten. Sürekli bizi dinliyor aletler. Çok sakat aslında; artık konuşmaları yazıya dökecek ve anlamlandırabilecek seviyede gelişkin YZ sistemleri var. Sakıncalı muhabbetlerde bir yerlere alarmlar gidiyordur, ona göre...Bu yapay zeka uygulamaları ağdaki diğer hareketlerimizi takip edemiyor mu acaba , çanta dediğimiz an çanta reklamı çıkıyor karşımıza oysa![]()
Sabah 5 de koçbaşıyla kapımızı kırıp alınacak muhabbet çıkmaz bizden yav en fazla benzine , biraya zam geldiğinde okkalı bir küfür ediyoruzSakıncalı muhabbetlerde bir yerlere alarmlar gidiyordur, ona göre...