"patlıyoduk valla" dediğiniz son olay

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yıl 2006 falan..Ankara mt ile kışın ayazında Ankara Anatolia da haftalık toplantımızı yapmışız.. Hava ayaz..Gecenin bir yarısı..
İlk kez Anatoliada toplanmışız.. Ve ben ilk defa görmüşüm o avm yi..
Anatolia yı bilenler bilir, tuslog tarafından öveçler- bakanlıklar arası bir cadde gider tam ismi aklıma gelmedi...Googıl amcadan baktım..Türkocağı caddesiymiş :)
Toplantı bitiminde hava eksilerde..Motoru çalıştıran yürüyor.. Mekana ilk defa gelmişim , otopatktan çıkış yolunu falan bilmiyorum..
Bende atladım motora çalıştırdım yürüdüm.. Kapı gibi üzeri çiçekli falan kemeriyenin altını çıkış olarak düşündüm sanırım , o sırada insanın soğuktan beyni çalışmıyormuş demek... :)
Yapıştırdım 1 vites bitti 2 ye takmamla yolun bitmesi , ve kendimi havada bulmam bir oldu... ben arabaları gördüm ama aşağıdan geçiyorlardı demeye kalmadan Üç Dört metre yükseklikten , yaklaşık 10 12 basamaklı merdiveni farketmemle kendimi yolda buldum , allahtan araba falan geçmiyordu...Arka teker 2 yada 3 basamağa temas etmiştir.. Düz bir şekilde düşüp , hiç durmadan sola dönüp bozuntuya da vermeden kızılaya kadar gelebildim.. Dizlerim artık tutmuyordu korkudan.. :)
Bir sonraki hafta toplantı yine aynı yerdeydi... Bizim modlardan pro can abi niye geçen yafta merdivenlerden indin diye sordu....:)
Diyemedim la olm inmedim , uçtum :)
Araba geçseydi kesin ya arabanın üzerine , yada bi kamyonun altına girecektim akşam akşam...
Şükür bişey olmadı..
En büyük patlama olayına yaklaşmam bu şekilde.. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaan Gürgenç abi. Ümit Ülkü Maxi Megane ile yarışıyordu o yarışta. Bu bmw'ler ile hiç yarışmadı. Onun yarıştığı yeni nesil wtcc araçlarıydı Turbo olanlar. Bunlar 3.20si'ın homologe hali :) Bende misafir olarak girmiştim o yarış. Ayhan Germirliyi şampiyon yapabilmek için diğerler rakipleri tutmak amacıyla :) Araçta Ayhan abinin cliosu zaten. Benimki kırmızıydı :) İlk yarış kaza oldu. Taner Şengezener'i uçurdu Beyaz type-r. Dışarıdan gören gözler taner abiye suç buldu ama ben olayı pistte en yakın açıdan izlediğimden olay o şekilde gelişmemişti. Olabildiği kadar görevimi yaptım, ikinci yarış 3. bitirmiştim sıralama terse dönünce sondan kalkıp :) Good old days :) Özet olarak Kaan abi hak ederek şampiyon oldu :)
Hacı cup lar, palio cup lar, polo cub lar...
En güzeli fjr motorlu wolki car cup larıydı..
Çok keyifli olurdu...

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Hacı cup lar, palio cup lar, polo cub lar...
En güzeli fjr motorlu wolki car cup larıydı..
Çok keyifli olurdu...

Palio cup vardı bende şampiyon yaptı beni, clio cupta oldu 2 tane aynı şekilde. cup bitince poloda kullandım. Bir kaç yarışta podyuma getirdi. Ama keyifsiz. Volkide kullandım ama yarışmadım. Time trial gibi bir organizasyonda bir kaç kere. Çok dengesiz alet. Diferansiyel yok %100 kilit. Düz gitmek imkansız gibi. Ama yüzden gülümsemeyi sürmek imkansız. En adaletsizi hacı cuplar. Hiç kullanmadım ama 3 liralık arabaya 100 lira harcıyordu millet. Hiç denge yoktu aralarında yürüme açısından.

Motosikleti
kawasaki eliminator 500
Benim için ilk girdiğim virajdı. Çevre yolu çıkışlarında olur ya hani, hızını düşürerek döne döne şehir içine girersin... Heh, onda oldu. Dönmeye başladıkça motor yatıyor çıkarken motorla yer değiştireceğiz sanmıştım. orda da bir sıkıntı yaşamadık şükür.

Son düzenleme:
İlk motorum ile Bostancı Minibüs yolunda öndeki arabayla takip mesafemi korumuş bir şekilde ilerlerken birden kask içinde hapşırdım. Malum, hapşırınca refleks olarak göz kapanır, benim de kapandı. Gözü bir açtım takip mesafesini koruduğum araba durmuş. Ben de ona patlamamak için harşş diye ön frene asıldım ve arabaya çarpmadım ama fukara sümüğü gibi soluma yapıştım. Arabadakiler de mal gibi düşmemi görüp yardıma indiler, ben motoru kaldırırken sağımdan gelen ve bana bakmakta olan bir araç yanlışlıkla motoruma sağdan çarptı ve yine sola düştük. Benim gidon yamuldu, ustama gittim ve boruyla çekerek gidonu düzelttik. Ustam çalışır vaziyette motoru bana teslim ederken yan ayaklık kapandı ve motor aynı gün 3. defa sola düştü. Ben de eve gidip gusül abdesti aldım.
Çok geçmiş olsun. Büyük şanssızlık yaşamışsınız.

Gözüm bir an kapanmış, köy yolunda traktör'ün sol arka tekerinde patlıyordum. (Ramazan Ayı'nda niyetliyken motor sürersen.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar