- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Yıl 2006 falan..Ankara mt ile kışın ayazında Ankara Anatolia da haftalık toplantımızı yapmışız.. Hava ayaz..Gecenin bir yarısı..
İlk kez Anatoliada toplanmışız.. Ve ben ilk defa görmüşüm o avm yi..
Anatolia yı bilenler bilir, tuslog tarafından öveçler- bakanlıklar arası bir cadde gider tam ismi aklıma gelmedi...Googıl amcadan baktım..Türkocağı caddesiymiş
Toplantı bitiminde hava eksilerde..Motoru çalıştıran yürüyor.. Mekana ilk defa gelmişim , otopatktan çıkış yolunu falan bilmiyorum..
Bende atladım motora çalıştırdım yürüdüm.. Kapı gibi üzeri çiçekli falan kemeriyenin altını çıkış olarak düşündüm sanırım , o sırada insanın soğuktan beyni çalışmıyormuş demek...
Yapıştırdım 1 vites bitti 2 ye takmamla yolun bitmesi , ve kendimi havada bulmam bir oldu... ben arabaları gördüm ama aşağıdan geçiyorlardı demeye kalmadan Üç Dört metre yükseklikten , yaklaşık 10 12 basamaklı merdiveni farketmemle kendimi yolda buldum , allahtan araba falan geçmiyordu...Arka teker 2 yada 3 basamağa temas etmiştir.. Düz bir şekilde düşüp , hiç durmadan sola dönüp bozuntuya da vermeden kızılaya kadar gelebildim.. Dizlerim artık tutmuyordu korkudan..
Bir sonraki hafta toplantı yine aynı yerdeydi... Bizim modlardan pro can abi niye geçen yafta merdivenlerden indin diye sordu....
Diyemedim la olm inmedim , uçtum
Araba geçseydi kesin ya arabanın üzerine , yada bi kamyonun altına girecektim akşam akşam...
Şükür bişey olmadı..
En büyük patlama olayına yaklaşmam bu şekilde..
En güzeli fjr motorlu wolki car cup larıydı..
Çok keyifli olurdu...
İlk kez Anatoliada toplanmışız.. Ve ben ilk defa görmüşüm o avm yi..
Anatolia yı bilenler bilir, tuslog tarafından öveçler- bakanlıklar arası bir cadde gider tam ismi aklıma gelmedi...Googıl amcadan baktım..Türkocağı caddesiymiş
Toplantı bitiminde hava eksilerde..Motoru çalıştıran yürüyor.. Mekana ilk defa gelmişim , otopatktan çıkış yolunu falan bilmiyorum..
Bende atladım motora çalıştırdım yürüdüm.. Kapı gibi üzeri çiçekli falan kemeriyenin altını çıkış olarak düşündüm sanırım , o sırada insanın soğuktan beyni çalışmıyormuş demek...
Yapıştırdım 1 vites bitti 2 ye takmamla yolun bitmesi , ve kendimi havada bulmam bir oldu... ben arabaları gördüm ama aşağıdan geçiyorlardı demeye kalmadan Üç Dört metre yükseklikten , yaklaşık 10 12 basamaklı merdiveni farketmemle kendimi yolda buldum , allahtan araba falan geçmiyordu...Arka teker 2 yada 3 basamağa temas etmiştir.. Düz bir şekilde düşüp , hiç durmadan sola dönüp bozuntuya da vermeden kızılaya kadar gelebildim.. Dizlerim artık tutmuyordu korkudan..
Bir sonraki hafta toplantı yine aynı yerdeydi... Bizim modlardan pro can abi niye geçen yafta merdivenlerden indin diye sordu....
Diyemedim la olm inmedim , uçtum
Araba geçseydi kesin ya arabanın üzerine , yada bi kamyonun altına girecektim akşam akşam...
Şükür bişey olmadı..
En büyük patlama olayına yaklaşmam bu şekilde..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hacı cup lar, palio cup lar, polo cub lar...Kaan Gürgenç abi. Ümit Ülkü Maxi Megane ile yarışıyordu o yarışta. Bu bmw'ler ile hiç yarışmadı. Onun yarıştığı yeni nesil wtcc araçlarıydı Turbo olanlar. Bunlar 3.20si'ın homologe haliBende misafir olarak girmiştim o yarış. Ayhan Germirliyi şampiyon yapabilmek için diğerler rakipleri tutmak amacıyla
Araçta Ayhan abinin cliosu zaten. Benimki kırmızıydı
İlk yarış kaza oldu. Taner Şengezener'i uçurdu Beyaz type-r. Dışarıdan gören gözler taner abiye suç buldu ama ben olayı pistte en yakın açıdan izlediğimden olay o şekilde gelişmemişti. Olabildiği kadar görevimi yaptım, ikinci yarış 3. bitirmiştim sıralama terse dönünce sondan kalkıp
Good old days
Özet olarak Kaan abi hak ederek şampiyon oldu
![]()
En güzeli fjr motorlu wolki car cup larıydı..
Çok keyifli olurdu...