- Katılım
- 25 Haz 2010
- Mesajlar
- 14,940
ben 155 ten bahsediyorum 125 cc hakkında bilgim yokAnladım. Peki sizce PCX'in NMAX 125'ten geri kalan yönleri nelerdir? (A1 sınırı olduğu için 155'i katmayınız lütfen.)
ben 155 ten bahsediyorum 125 cc hakkında bilgim yokAnladım. Peki sizce PCX'in NMAX 125'ten geri kalan yönleri nelerdir? (A1 sınırı olduğu için 155'i katmayınız lütfen.)
Dünyadaki son 125cc scooterlar olsaydı nmax125 i seçerdim.Peki siz Yamaha ve Honda arasında kalsanız, hangisini tercih ederdiniz?
Teşekkür ederim. Oyumu NMAX tarafında kullanmaya çalışacağım.İkisi arasında ben Nmax derim, yamahayı tasarım olarak seviyorum kurye motoru olarak çok kullanılan PCX den farklı duruyor bence, teknoloji olarak zaten daha iyi, ben de bir ara kısa süreli Nmax 155 sürmüştüm dengesi falan gayet iyiydi bence. PCX sürmedim onun sürüşüne yorumum yok. Ek bir bilgi daha verirsem PCX önümüzdeki yıllarda ülkemizde üretilmeye başlanacak deniyor, eğer yapılırsa sıfır fiyatında ciddi bir düşüş olabilir. Birkaç sene kullanıp 2. elde satarım düşüncesi varsa büyük bir eksi olabilir.
Ama son olarak şunu da ekleyim bence ikisi de bu fiyatları hak etmiyor. Ehliyette sorun yoksa şu fiyatlara Kymco DTX 250 gibi 250CC Maxi Scooter modeller 12 taksitle alınıyor, veya çok daha uygun fiyatlara bu iki 125cc motordan çok aşağı kalmayacak farklı modeller de alınabilir.
Anladım hocam, yine de teşekkür ederim.ben 155 ten bahsediyorum 125 cc hakkında bilgim yok
İlginiz için teşekkür ederim.Dünyadaki son 125cc scooterlar olsaydı nmax125 i seçerdim.
- Pcx eskisi kadar konforlu değil bel ağrısı yaşayanları tanıyorum (dx versiyonunu bilmiyorum) tek artısı 0.3litre daha az yakması eski açık gidonu bile artık nmax gidonu gibi yapılmış.
- Nmax gittiğinden çok çok daha iyi durabiliyor daha sportif, torkunu daha düşük devirde veriyor kalkışları daha iyi yeni kasası da özellik olarak daha dolu yapılmış.
Çinlilere düşmeye de gerek yok ki, Kymco var SYM var hem belirli bir kaliteye sahip motorlar hem yine daha teknolojik ve ucuzlar.bu iki motoru almak da müthiş derecede mantıksız bence. o paraları ikisi de haketmiyor. bunları alacağınıza aynı paraya iki tane çinli alternatifini alın. performans olarak da teknoloji olarak da konfor olarak da daha iyi iki tane motorunuz olur. biri arıza yaparsa yapılana kadar diğerini kullanırsınız.