Sakar'ı, Darlık'ı falan boşverin. Viraj yapacak adam Karakoram Otoyolu'na gidecek
![]()
Karakoram Highway - Wikipedia
en.wikipedia.org
Şöyle bir şey
Hem de çok rated![]()

Trakya tarafına geldiğinde İğneada yolunu yapalım. Pazar günü tekrar gideceğim. Artçı ile gideceğim için o virajları yavaş yavaş gidiyorum.Underrated: S.klenmemiş
Salı günü arabayla Sakar üzerinden Datça'ya gittim, Çarşamba günü de Datça'dan yola çıkıp Fethiye-Korkuteli üzerinden Konyaaltı'na gidip aynı akşam İzmir'e geri döndüm. Sakar, Kargasekmez gibi yollar gerçekten çok zor, üstelik çok dar ve keskin virajları var. Ben Çine virajlarını daha çok seviyorum, hem geniş, hem hız yapmaya müsait.
Haftaya Ctesi bizim lisenin pilav günü var, İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum. Pazar programım boş, uyarsa yapalım program. Ben de Çanakkale üzerinden dönerim.Trakya tarafına geldiğinde İğneada yolunu yapalım. Pazar günü tekrar gideceğim. Artçı ile gideceğim için o virajları yavaş yavaş gidiyorum.
Underrated: S.klenmemiş
Salı günü arabayla Sakar üzerinden Datça'ya gittim, Çarşamba günü de Datça'dan yola çıkıp Fethiye-Korkuteli üzerinden Konyaaltı'na gidip aynı akşam İzmir'e geri döndüm. Sakar, Kargasekmez gibi yollar gerçekten çok zor, üstelik çok dar ve keskin virajları var. Ben Çine virajlarını daha çok seviyorum, hem geniş, hem hız yapmaya müsait.
Her yarışın bir galibi ve kaybedeni olur. Bence asıl olan gideceğin yere sağ salim varmaktır. Üzülecek bir şey yok.Bir itirafta bulunayım; "öyle uçarız, böyle kaçarız" desek de 2-3 Sakar seferi öncesi bölgenin yerel halkından apaçi bir kardeşimiz Rs 200 ile beni patates etti, mecburen yol verdim çocuğa. Şimdiki yaşımdan daha genç olsam motorumu yakardım, uçurumdan atar Marmaris'e kadar takla atmasını seyrederdim. Allah'tan yaş aldık da sallamıyoruz mağlubiyetleri.
Aslında bizim tek endişemiz; "varsın olsun biz yenilelim de siz yeter ki kaza yapmayın" düşüncesidir. Ha öyle düşünmesek de bu yarışta patates olduğumuz gerçeği değişmiyorAbi yalan yok bazen ben de keko gibi yüksek cc makinelere kuruluyorum . İnsanlar mantıklı olarak düzlükte basıp virajda gaz kapatıyorlar fakat gerek 250 cc makine gidemediği için düzlükte bırakıp virajda yakalamak çok pis bir keyif veriyor . Bunu psikolojiye mi gençliğe mi verirsiniz bilmiyorum valla . İnşallah bir gün patlamayız![]()
Giden teknelere kurulan yunus misali abi kendilerine zarar vermesinler diye ağırdan almak gerekAslında bizim tek endişemiz; v"arsın olsun biz yenilelim de siz yeter ki kaza yapmayın" düşüncesidir. Ha öyle düşünmesek de bu yarışta patates olduğumuz gerçeği değişmiyor![]()
Daha ne olsun kaskı sürtmeye de gerek yok...saat 14:40 itibariyle sakar
işte abiniz bu kadar yatırabildiii
dalga gecmeyin olm, lastiğin hepsini kullanmak riskli
hele hele nike esofmanla daha da riskli
not: botum var
yol uzunnn..şimdi izninizle abiniz yola devamm
Daha ne olsun kaskı sürtmeye de gerek yok...iyi yolculuklar....
Ooo geri dönmüşsünmahvoldum eski çineye 38 derecede geldim
arkadaslar, guney ege sezonu gecmiş artık.
cehennem gibi ortam...