- Motosikleti
- Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
- Konu Yazar
Yıkama ile ilgili arama yaptım yakın zamanda bu konuya değinilmemiş o yüzden yeni konu açtım uygun değilse taşıyabilirsiniz.
Konumuza gelecek olursak zamanında burada bi yazıyı okurken @tommygun reisin ilaçlama & sulama pompası ile motor yıkadığını örendiğimde ucuzundan bi pompa alıp sitenin -4. katındaki oto yıkamanın müsait olduğu bi zamanda motoları yan yana çekip yıkadım.
Çalıştığım kurumda analizi uygun çıkmayan sulardan 2 tane 5lt alıp yıkıyorum. Zamanla o pompanın köpürtmesinden memnun olmadığım için internette araştırma yapıp nozulu değişebilen başka bir pompa aldım. İyi ce köpürsün diye de motosiklet şampuanı aldım.
Ancak bu sefer de köpüğü durulamak için pompalarla uğraşmak yorucu gelmeye başladı elimle 5lik şişeyi sıkıştırıp durulasam da çok memnun olmadım. Acaba bu sarjlı tabancalaradan alıp 10lt su şişesine yada damacanaya salsam güzel durular mıyım bu aletlerden kullanan var mı? Tabi alman malı BOSCH ya da Karcher iyidir ama o kadar para vermek istemiyorum Aliexpresten baktım ülkeye göndermiyorlar ya da bataryasız gönderiyorlar .Bunu buldum ama iyi yorumlar da var kötü yorumlar da alsam mı ya da alternatif ne önerirsiniz ?
https://roboturkiye.com/urun/robo-t...9aKaGcLa61it2NZ7BiH5DhqSeKbFGLwEaAiC6EALw_wcB
Konumuza gelecek olursak zamanında burada bi yazıyı okurken @tommygun reisin ilaçlama & sulama pompası ile motor yıkadığını örendiğimde ucuzundan bi pompa alıp sitenin -4. katındaki oto yıkamanın müsait olduğu bi zamanda motoları yan yana çekip yıkadım.
Çalıştığım kurumda analizi uygun çıkmayan sulardan 2 tane 5lt alıp yıkıyorum. Zamanla o pompanın köpürtmesinden memnun olmadığım için internette araştırma yapıp nozulu değişebilen başka bir pompa aldım. İyi ce köpürsün diye de motosiklet şampuanı aldım.
Ancak bu sefer de köpüğü durulamak için pompalarla uğraşmak yorucu gelmeye başladı elimle 5lik şişeyi sıkıştırıp durulasam da çok memnun olmadım. Acaba bu sarjlı tabancalaradan alıp 10lt su şişesine yada damacanaya salsam güzel durular mıyım bu aletlerden kullanan var mı? Tabi alman malı BOSCH ya da Karcher iyidir ama o kadar para vermek istemiyorum Aliexpresten baktım ülkeye göndermiyorlar ya da bataryasız gönderiyorlar .Bunu buldum ama iyi yorumlar da var kötü yorumlar da alsam mı ya da alternatif ne önerirsiniz ?https://roboturkiye.com/urun/robo-t...9aKaGcLa61it2NZ7BiH5DhqSeKbFGLwEaAiC6EALw_wcB