Enjeksiyon filtre

Bazı motorlarda depo dışında yakıt hattında olur , bazı motorlarda depo içindeki pompa girişinde olur , enjeksiyonun içindede mikro bir filtre vardır..

Bazı motorlarda depo dışında yakıt hattında olur , bazı motorlarda depo içindeki pompa girişinde olur , enjeksiyonun içindede mikro bir filtre vardır..
Abi bu gün pompacı bi arkadaşımız saolsun sövmekten bıktım az daha kavga edicektim zaten. benzini koyarken daha pompadan benzin akıyor çıkarttı depodan heryeri benzin yaptı üstene gidip orta toz pislik içinde olan bezi getirip deponun üstünde açtı bütün küçük taş toz depoyada düştü ondan kafama takıldı herhangi bi sorun olurmu diye pompacı arkadaşa hala burdan saygı ve sevgilerimi iletiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Araştırdığımda çıkan sonuçlara göre var.
O zaman sıkıntı olmaz dimi abi

Motosikleti
Ns200 15"
Problem olmaz ben benim Spontinin deposuna sigara yakmak için küçük dal parçası düşürdüm 10.000 kilometreyi geçti problem yok. :D

Pert olana kadar bineceğim içinde dert etmiyorum.

Problem olmaz ben benim Spontinin deposuna sigara yakmak için küçük dal parçası düşürdüm 10.000 kilometreyi geçti problem yok. :D

Tamamdır o zaman abi saol birdaha opetten benzin almam zaten tövbe ettim başımı belaya sokacak en sonunda 2 oldu aynı şeyi aynı kişi yapıyor. kaskla saldırmak istemiyorum 3.de o yüzden bp den gidip alıcam benzin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide gevsek gevsek konusuyo yok işte ellerim titriyo benim diyo o zaman bırak dedim bu mesleği dayı. Bencede gel sen yap diyo ya sabır allahım ya sabır çekip vurasın ịbneyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar