Her pompada olmuyormu acabaŞamandıralı skuter pompalarında oluyor.
Ve filtre olduğunu nasıl anlarımŞamandıralı skuter pompalarında oluyor.
Motosikletiniz nedir?Her pompada olmuyormu acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve filtre olduğunu nasıl anlarım
Arora ar50 modeli cg yaniMotosikletiniz nedir?
Enjeksiyonları pek sağlam değil filtre varmı yokmu merak ettim yoksada sonradan ekleyebiliyormuyuzMotosikletiniz nedir?
Abi bu gün pompacı bi arkadaşımız saolsun sövmekten bıktım az daha kavga edicektim zaten. benzini koyarken daha pompadan benzin akıyor çıkarttı depodan heryeri benzin yaptı üstene gidip orta toz pislik içinde olan bezi getirip deponun üstünde açtı bütün küçük taş toz depoyada düştü ondan kafama takıldı herhangi bi sorun olurmu diye pompacı arkadaşa hala burdan saygı ve sevgilerimi iletiyorumBazı motorlarda depo dışında yakıt hattında olur , bazı motorlarda depo içindeki pompa girişinde olur , enjeksiyonun içindede mikro bir filtre vardır..
O zaman sıkıntı olmaz dimi abiAraştırdığımda çıkan sonuçlara göre var.
Tamamdır o zaman abi saol birdaha opetten benzin almam zaten tövbe ettim başımı belaya sokacak en sonunda 2 oldu aynı şeyi aynı kişi yapıyor. kaskla saldırmak istemiyorum 3.de o yüzden bp den gidip alıcam benzinProblem olmaz ben benim Spontinin deposuna sigara yakmak için küçük dal parçası düşürdüm 10.000 kilometreyi geçti problem yok.
Pert olana kadar bineceğim içinde dert etmiyorum.
Bide gevsek gevsek konusuyo yok işte ellerim titriyo benim diyo o zaman bırak dedim bu mesleği dayı. Bencede gel sen yap diyo ya sabır allahım ya sabır çekip vurasın ịbneyiProblem olmaz ben benim Spontinin deposuna sigara yakmak için küçük dal parçası düşürdüm 10.000 kilometreyi geçti problem yok.
Pert olana kadar bineceğim içinde dert etmiyorum.