DATÇADA kamp yapılırmı

herkese iyi günler pazartesi günü datça BAĞLARÖZÜ koyunda kamp yapmayı planlıyoruz. iki motor gidicez . tavsiye edermisiniz. havanın soğuk olması biraz tereddüt ettiriyor insanı. gece malumunuz deniz kenarı eser yani oralı olup veyahut önceden gidenler tavsiye almak isterim sizlerden.(Salı günü sabah çıkıcaz bir gece sadece)

Gece 10 derecenin altına düşerse uyku tulumu gerekebilir , yada extra polar giyecekler alın yanınıza , çadır çok büyükse yani siz iki kişi çadır 4-5 kişilikse de üşürsünüz , baktımda min 14 derece görünüyor , yağmur sıfır rüzgar yok polarla gece idare edilir gibi..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Datçada kamp yapılırmı diyorsan bence yapma bilader... Git karsta falan yap... Bulaşma sakın..Bu işler tehlikeli işler...

Datçada kamp yapılırmı diyorsan bence yapma bilader... Git karsta falan yap... Bulaşma sakın..Bu işler tehlikeli işler...
Adamın sorunu Datça değil anladığım kadarıyla , mayıs ayı ortalamanın altında geçiyor , soğukdan tereddüt edene Karsa git yazmışsın sende üstad ☺️

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamın sorunu Datça değil anladığım kadarıyla , mayıs ayı ortalamanın altında geçiyor , soğukdan tereddüt edene Karsa git yazmışsın sende üstad ☺️

niki,

haftaya hava ısınacak biraz. uzerime ince bir battaniye ile datca da sahilde uyuyacam.

sırf macera olsun. + 1500 tl otel parası tasarruf edecem. cadırım yok almam da.
nasıl fikir ?

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Datça da kamp yapılır her yerde yapılır ama akrep, yılan, kuyruklu kuyruksuz bütün herkesin kıpraşma zamanı geldi önleminizi alırsınız. Geceleri serin serin yatarsınız en fazla ama rüzgar çıkarsa o zaman sıkıntı bir ara knidosa gittim 90 la giden motor kafamı kaldırınca 60 a düşüyordu. Bir site var poseidon diye istersen oradan hava durumu hakkında fikir sahibi olabilirsin.

Datça da kamp yapılır her yerde yapılır ama akrep, yılan, kuyruklu kuyruksuz bütün herkesin kıpraşma zamanı geldi önleminizi alırsınız. Geceleri serin serin yatarsınız en fazla ama rüzgar çıkarsa o zaman sıkıntı bir ara knidosa gittim 90 la giden motor kafamı kaldırınca 60 a düşüyordu. Bir site var poseidon diye istersen oradan hava durumu hakkında fikir sahibi olabilirsin.
çok teşekkürler hocam öneriniz için tmmdir bakarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gece 10 derecenin altına düşerse uyku tulumu gerekebilir , yada extra polar giyecekler alın yanınıza , çadır çok büyükse yani siz iki kişi çadır 4-5 kişilikse de üşürsünüz , baktımda min 14 derece görünüyor , yağmur sıfır rüzgar yok polarla gece idare edilir gibi..
tmmdır hocam sağolun önlemleri aldık kendimizce umarım kazasız belasız gider geliriz öneriniz için teşekkürler

Hocaya sormuşlar sinek yenir mi diye, o da yersen yenir demiş; Senin ki de o misal kamp yaparsan, yapılır.
o anlamda sormadım soğuğu nasıl alır sıcağı nasıl olur bu aylarda gidilirmi babında dedim

niki,

haftaya hava ısınacak biraz. uzerime ince bir battaniye ile datca da sahilde uyuyacam.

nasıl fikir ?
kral güzel fikir ama sinek , böcek dert etmez isen no problem eğer denk gelirsek bizde fazladan çadır var ödünç veririz 😊

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fakirken bile kamp yapmadım, en kötü nezarette gece yatarım gene kamp yapmam
kamp yapmak fakirlikten değil ki. Kamp yapmak ayrı bir eğlence.
Yunanistan'da kamp yaparak gezmiştik, kamping fiyatları ailecek günlük 48 euro falan ödemiştik, günlük 50 euroya da 2 geceliğine 100 euro verip selanikte otelde kalmıştık, yani 2 euro fark veremeyip fakirlikten kamp yapıyor değiliz.

Hem kamp malzemesi fiyatlarından haberiniz vardır umarım. Decathlon markasında olduğu gibi fiyat/performans ürünü orta kalite kamp malzemeleri bile dünya para tutuyor. Doğru düzgün konforlu kamp yapmak masraflı bir hobi. Ama Ailecek kamp yapmak, çocukların sen karışma biz büyüdük artık çadırı biz kuracağız demeleri falan paha biçilmez.

Motosikleti
cbf 150
kamp yapmak fakirlikten değil ki. Kamp yapmak ayrı bir eğlence.
Yunanistan'da kamp yaparak gezmiştik, kamping fiyatları ailecek günlük 48 euro falan ödemiştik, günlük 50 euroya da 2 geceliğine 100 euro verip selanikte otelde kalmıştık, yani 2 euro fark veremeyip fakirlikten kamp yapıyor değiliz.

Hem kamp malzemesi fiyatlarından haberiniz vardır umarım. Decathlon markasında olduğu gibi fiyat/performans ürünü orta kalite kamp malzemeleri bile dünya para tutuyor. Doğru düzgün konforlu kamp yapmak masraflı bir hobi. Ama Ailecek kamp yapmak, çocukların sen karışma biz büyüdük artık çadırı biz kuracağız demeleri falan paha biçilmez.
Kardaş nereye sıçacaz, ben öyle herkezin sıçtıgı yere sıçmam. Mis gibi hotel var sıçacak yer var. Bu ne ya sinekli tuvalete sıçıcam geçiniz.

niki,

nasıl fikir ?
Keyif senin tercih senin ama bu mevsimde sabah çise olur çadırsız motoru bozarsın , sen Honda mısın o kadar dayanıklı sanma kendini 🤣

kamp yapmak fakirlikten değil ki. Kamp yapmak ayrı bir eğlence...
Yaşamayan bilemez o keyfi ;) hele sahile sıfır kamp gecelerinin tadını hangi otelde alırsın , Avrupada , Amerikada müthiş bir kamp , karavan kültürü var , fakirmi bu adamlar 😅 10 yıldır çadırlı kamplar yapıyorum geçmişte otellerde kalıyordum , kamplarda geçen günlerim çok daha dinlendirici çok daha keyifli geçti..

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Fazla yeme karavanda 🤣 sonra iki günde bir dolan mok kutusunu boşaltacak yer ararsın , bazı şerefsizler gece sahile boşaltıp kaçıyor sonra bu millet niye karavancılara sövüyor , istemiyor diye dert yanıyorlar..
Gardaş, biz karavanda yemeyiz. İçeriz. Yemeği sadece restoranda yeriz.. keh keh keh

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Şimdi karavancılıkta var diyip karavanı gömücem ulan karavanındamı var diyeceksiniz. Yok. Ama vardı. İyice adımız çıktı, Karavanda o kadar rahat birşey değil ki. Öncelikle karavanla kimsenin olmadığı noktalarda kamp yapmak lazım, aynısını çadırda yapıyorum. Karavanla kurulmak saatler kaldırmak saatler sürüyor. Elektrik ok ama su kısıtlı oluyor. Suyum var diye ona göre harcıyorsun. Bir noktada arabaya atlayıp bidonla doldurmaya çıkıyorsun. E hadi su sıkıntı olmasın hortum bağlayalım elektrik olsun klimamı açarım dersen campinge gitmelisin. Türkiyede camping alanına gitmek pansiyonda kalmaktan farksız. Parası olmayan çadır kiralıyor oralarda. Pandemi ve hatay depremi sonrası karavan populasyonu çok arttığı için tenha bi koya, ya da manzaralı yere karavanı çekeyimde diyemiyorsun. Geliyor jandarma kaldır kardeşim 3 saat sonra gelicem burada olmayacaksın diyor.

Özetle çadır iyidir.

Son düzenleme:
Gardaş, biz karavanda yemeyiz. İçeriz. Yemeği sadece restoranda yeriz.. keh keh keh
Ne anladım o işten 🙄 kampçı karavancı kahvaltısını , yemeğini , mezesini , rakı masasını kendi hazırlar , bizde bazen özel birşeyler için restorana gideriz ama çoğunlukla kamp alanında yeriz..günde 3 öğün şehremi gidip geleceğiz yok artık 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar