- Motosikleti
- Pilsan Cobra
Yarış başlarken start gridinde ve damalı bayraktan geçerken hatırlıyorsun. Parasıyla yarışan yeteneksiz adam dolu artık. Tüm yeşil sermaye oraya doluştu. Bırakma sebebim budur.Abi eğer bir mahsuru yoksa yarış hakkında kazandığın tecrübeleri ve yaşadıklarını anlatabilirsen sevinirim, her ne kadar motosiklet kullanıcısı olsamda otomobildeki yarış olayları ilgimi çeken konulardan biri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesajların bir çoğu silindi.
Heyecanlı olay, yetenek ister. Şarkı söylemek gibidir. Yetenek yoksa bir noktaya kadar yükselirsin. O yüzden 15k€’ya aldığım clio ile milletin 75k€’ya mal edilen type-r’ını geçebiliyordum.
Bir sürü karaktersiz adam doludur. Ama bir o kadar iyi arkadaşlarımda var. Çoğu benim gibi bıraktı. Normalde teknik kontrolden geçemeyecek kadar yüklü araçla yarışan adam senin arabanda olan dingil takviyesi gibi (toprak yarışta işe yarayan eski sahibinin yaptığı bir mevzuydu) basit bir şeyden itiraz edebilir. Sanki dingil geçti… Sonraki yarış ona itiraz etmeyeyim diye kendi aracını orjinale çevirip ben genel klasman 2 olunca arkandan bir sürü yalan dolan atıp tutabilir… böyle yavşaklarla dolu bir ortamdır. Sponsor bulursun, 50 tane sponsoru olan adam senin sponsoruna dosya götürür ondan sponsorluğu çek bize ver diye. Ne anlatayım başka