Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

zenginle uğraşılmaz. Benim hiç avukatım olmadı ya..

bir sorununum olsa avukat nerden bulabiliriz diye ese dosta soylerim.

"avukatımla gorusursun" kesinlikle havalı bir cumle.
"avukatımla görüşürsün" deyince maaşlı istihdam ediyoruz sanılıyor genelde , daha önce çalıştığımız bir avukat olabilir ima edilen , bu sebeple zenginliği ifade etmiyor ,

illa bir slogan istiyorsan " seni sürüm sürüm süründüreceğim" diyebilirsin 🤣

davalısı , davacısı , her iki tarafın avukatları defalarca git gel yapmaktan , saatlerce sarkan duruşma saatini beklemekten adliye koridorlarında sürünür , yalan mı ? 😬

Motosikleti
K 1600 GTL
Maalesef tahminen bu fotoğraf çekildikten 2-3 sene sonra öldü.

Ben zengin değilim bu arada. Maaşlı çalışanım. Sevgini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin.
Çok mütevazisin... Mal varlığının tamamını öğrenemedik gerçi.... :cool:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
illa bir slogan istiyorsan " seni sürüm sürüm süründüreceğim" diyebilirsin 🤣

nikiciim ben farklı düşünüyorum.

seni sürüm süründereceğim diyen birini zerre ciddiye almam.

ama cool bir şekilde, "bundan sonraki sureci avukatım takip edecek" diyen biri olursa "yrr yedik galiba" derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka neyi var söyle de bilelim yahu .

oooo birkan bu ne yaaa ?
ne kadar meraklı bileşsin sen :d

ondan sonra act nin dostu gibi davran !!! olmadı.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Avukatlar çok sakat; biz bir tane tutmuştuk eşimin bir iş davası için, ama yüzde hesabıyla, vekalet için bir ücret ödememiştik. Davayı kazandık ama aldığımız tazminat düdük gibi kaldı çünkü faiz şartı koymamış kevaşe. 5 yıl sonra para çöp olmuştu. Kesin karşı taraftan para almıştır.

Bizim karşı taraf gelip benim avukata ağlamış sızlamış. avukatta kendi konuşması gerekirken 18 yaşında beni kürsüye cıkarttı karşı taraf kazansın diye tahminimce.

@ACT favori adamım(abim)oldu benim de.

kendisini çok seviyorum(gerçekten). act, abi ihiyac varsa izmir e atlar gelirim.

zengin insanlarla tanışıp dost olmak çok önemli.

atı var abi adamın. africa değil, canlı at.
Yahu ben burayı kaçırmışım, pek kişilerin özel hayatını da merak etmediğim için bilmiyorum; @ACT sen kimsin brader? Seni tanıyabileceğimiz bir link var mı? Zengin bir arkadaşa benziyorsun :). İzmir'de kuzenimin oğlu var asker, kaç zamandır diyor; abi gel de sahilde balık avlarken bira içelim. Hani senle tanışırsak belki bira değil viski içeriz (ısmarlarsın).

Yahu ben burayı kaçırmışım, pek kişilerin özel hayatını da merak etmediğim için bilmiyorum; @ACT sen kimsin brader? Seni tanıyabileceğimiz bir link var mı? Zengin bir arkadaşa benziyorsun :). İzmir'de kuzenimin oğlu var asker, kaç zamandır diyor; abi gel de sahilde balık avlarken bira içelim. Hani senle tanışırsak belki bira değil viski içeriz (ısmarlarsın).

ahhhh keşke act olsamm.

değilim maalesf :(

Son düzenleme:

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Lan iki gün foruma girmedik, kan gövdeyi götürmüş yine. Neyse konuyu okumadım. Hep söylüyorum, trolleri beslemeyin.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Pek merak edilecek birşey yok. Scooterla işe gidip gelen biriyim. Eskiden gelen zengin alışkanlıklarım var, zengin zennediliyorum. zengin falan değilim. Sorumsuzum.

Motosikleti
kawasaki eliminator 500
Valla bayadır girmiyordum foruma, baştan sona okudum ve kişisel fikrim suç suçtur. Yaşı küçük büyük fark etmez sorumluluğunu alamayacağın sözlere/hareketleri yaparsa sonuçlarıyla karşılaşması gerekir.
ACT güzelini yapıp yasal süreç başlatmış eline sağlık der ve çekilirim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sen bittin hocam, valla artık istersen fakir sümüğü olsan fark etmez. Adın çıktı bir kere. Şaka bir yana olanı Allah daha çok etsin.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Zannediyorum bana diyorsun, konuyu bir oku istersen…

Motosikleti
Ns200 15"
Değilim hocam, eski Türkiye pist şampiyonuyum(otomobil). O zamanlar tanınıyordum. 10 senedir yarışmıyorum. Geçti o günler.
Abi eğer bir mahsuru yoksa yarış hakkında kazandığın tecrübeleri ve yaşadıklarını anlatabilirsen sevinirim, her ne kadar motosiklet kullanıcısı olsamda otomobildeki yarış olayları ilgimi çeken konulardan biri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaw azıcık makara kaldır be kanka en fazla ne denmiştirki
Mesajların bir çoğu silindi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar