Motosiklet egzozu koptu

Motorum bajaj rs200 2016 model
Kaldirimdan inerken egzozu koparttim alttan çikti geri somonu sıkıştırdım ama hala bağırta sesi geliyor motor bloğundan oradaki bağlantıdan koptuğunu düşünüyorum kendi başıma takabilirmiyim ustaya verecek param yok öğrenciyim

F54

egzoz da conta diye bi parça o düştüyse ses kaçırır patlak gibi ses yapar ustaya gidersen bunun olup olmadığını kontrol eder
sen yaparsan gözünden kaçabilir problem devam eder

Bu nasıl bir soru yahu kendi başınıza takmayı dene takamazsanız ustaya götürün, kendi başıma takabilir miyim derken tam olarak neyi soruyorsunuz belli değil :ROFLMAO: Benim bildiğim egzoz somundan çıkmaz bir yerden kırılır bükülür delinir, çok garip geldi bana. Somun diş attırdıysa kendi kendine çıktıysa bidaha tutmaz zaten

egzoz da conta diye bi parça o düştüyse ses kaçırır patlak gibi ses yapar ustaya gidersen bunun olup olmadığını kontrol eder
sen yaparsan gözünden kaçabilir problem devam eder
Kendim yapmayi denedim olmadi ustaya götürdüm contayı sıkıştırdı sorun düzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl bir soru yahu kendi başınıza takmayı dene takamazsanız ustaya götürün, kendi başıma takabilir miyim derken tam olarak neyi soruyorsunuz belli değil :ROFLMAO: Benim bildiğim egzoz somundan çıkmaz bir yerden kırılır bükülür delinir, çok garip geldi bana. Somun diş attırdıysa kendi kendine çıktıysa bidaha tutmaz zaten
Öğrenciyim maddi durum biraz kötü parami ustaya harcamak istemedim ama mecburen sanayiye götürdüm

Kendim yapmayi denedim olmadi ustaya götürdüm contayı sıkıştırdı sorun düzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öğrenciyim maddi durum biraz kötü parami ustaya harcamak istemedim ama mecburen sanayiye götürdüm
En mantıklısını yapmışsın sanayide motosikletine bir şey yapılırken hem başında durmak hemde iş nasıl yapılır öğrenmek lazım ki ileride aynı şeyler için 100-200TL vermeye gerek kalmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorum bajaj rs200 2016 model
Kaldirimdan inerken egzozu koparttim alttan çikti geri somonu sıkıştırdım ama hala bağırta sesi geliyor motor bloğundan oradaki bağlantıdan koptuğunu düşünüyorum kendi başıma takabilirmiyim ustaya verecek param yok öğrenciyim
Motora bağlanan saplamalar kopmuş ve saplamalar içeride kalmışsa her türlü her hangi bir ekzostçuya gideceksin. Onlar aliminyuma sıkışan saplamaları çıkartabilir. Kopma anında ekzost contası da çıkmıştır. Yine bir çok ekzostçu conta kesip conta yapıştırıcısı ile montajını yapabilir. Ekzost contası olmazsa vidaları ne kadar sıkarsan sık ekzost hiç takılmamış gibi ses çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar