- Motosikleti
- Voge 250RR
Hahahahahaergeni savunmuyorum. bu cocugu bu kadar ciddiye neden aldınız ona şaşırdım.
Hahahahahaergeni savunmuyorum. bu cocugu bu kadar ciddiye neden aldınız ona şaşırdım.
bizim forum boyle ya. hepimizin canı cok pis sıkılıyor :dHahahahahatartışacak konu arıyormuş herkes, ben de şaşırdım bu çocuğa bu kadar mesai harcanmasına
Normalde cevap vermeyi kesecektim hesabımıda iptal ettim buradaki insanlar çok bencil acımasız ve geçinmesiz birisi kendi yaptıklari zorbaliga bakmadan beni zorbaladilar konuyu açtığım mesajı dikkatlice okuyun ve orada ne anlatmak istediğimi anlayın umarım benle uğraşan kişi bana dava açmıştır umarım açmıştırkı karşılaşacağı şey karşısında hayretlere düşsünBu arada dediğin gibi çocuk ergen küstah ve kendini beğenmiş, beğenmesi gereken hiçbir özelliği olmaması da cabası.
Ama bana yine de doğru gelmiyor kardeşiniz, belki de çocuğunuz yaştaki birine bu şekilde muamele göstermek.
Küçük küçüklüğünü bilmez yaşına verebiliriz de, büyüğün büyüklük yapmamasını neye verebiliriz?
Topallayarak yürüyen birinin elinden tutmaktansa, itip yere düşürmeyi tercih etmek de tabiki özgür iradenizle vereceğiniz bir seçimdir.
Fazla mı iyiyim, iyi düşünüyorum bilmiyorum ama bana açıkçası tavrınız genel olarak yanlış geldi.
Bu arada özellikle sizden değil çoğul olarak sizden bahsettim konudaki birkaç mesajı okudum, belki de kaçırdığım şeyler olmuştur tamamını okumaya tenezzül edemedim maalesef.
Tamamına okumaya Tenezzül edemediğiniz mesajlara yorum yapma tenezülü göstermek yanlış olsa gerek. Ben üşenmedim ve tamamını okudum , hatta başka mesajlarınıda okudum'ki yersiz bir eleştiri yapmayalım Gencin hevesini kırmayalım diye düşünmüştüm. Velakin mesajları okudukça aklıma '' Dayak Cennetten çıkmadır '' sözü geldi.ve mümkün olduğunca kırıcı olmayacak şekilde ona istinaden yazmaya özen gösterdim.
Bu Ergen Sizi '' Burnunu silmekten aciz biri '' olarak niteliyor. Ha , Siz bu tanıma uyuyorsanız diğer yanağınızıda dönün onada tokat atsın.
Buyrun Siz hoşgörü gösterin. O Sizin tercihiniz. Ben Atalarımdan aldığım dersi devam ettireceğim.
Yanlış bilgilendirmeye engel olmak için emin olmadığımız konuları sallamayalım lütfen!18 yaş altı üzerine tapu alabilir ama taşıt alamaz
Kardeşim ben üslubumu o çocuk kadar kolay bozmam sana çok kısa ve net söylüyorum ki sen ondan bile olgun değilmişsin demek ki,Tamamına okumaya Tenezzül edemediğiniz mesajlara yorum yapma tenezülü göstermek yanlış olsa gerek. Ben üşenmedim ve tamamını okudum , hatta başka mesajlarınıda okudum'ki yersiz bir eleştiri yapmayalım Gencin hevesini kırmayalım diye düşünmüştüm. Velakin mesajları okudukça aklıma '' Dayak Cennetten çıkmadır '' sözü geldi.ve mümkün olduğunca kırıcı olmayacak şekilde ona istinaden yazmaya özen gösterdim.
Bu Ergen Sizi '' Burnunu silmekten aciz biri '' olarak niteliyor. Ha , Siz bu tanıma uyuyorsanız diğer yanağınızıda dönün onada tokat atsın.
Buyrun Siz hoşgörü gösterin. O Sizin tercihiniz. Ben Atalarımdan aldığım dersi devam ettireceğim.
Ben de 17 yaşındayım iki motosikletimi de üstüme yapmak için uğraştık fakat nereye sorarsak soralım aldığımız cevap üzerime yapılamayacağı oldu, 18 yaş altının üstüne sadece taşınmaz mallar alınırmış.Yanlış bilgilendirmeye engel olmak için emin olmadığımız konuları işkembeden sallamayalım lütfen!
Doğup nüfusa kaydı yapıldığı anda mülk/tapu/araç vs. alabilir. Mülkiyet hakkı yaş ile sınırlanamaz.
Diyelim ki 15 yaşında babası öldü, -var ise- babasının malı, mülkü, arabası kimin üstüne tescil edilecek?
(Sen niye bağırsaktan sallıyorsun diyeceklere not: Beş yıl bilfiil trafik tescilde çalıştım. Sallamak için yeter her halde.)
offff..
eee Ayı da kadınları aşağılıyor.
akrep taytlı kadın dotu ile kafayı bozdu.
eee napacaz şimdi ?
kafayı mı yediniz anlamıyorum ki ?
cocugun/trolun dediğini ciddiye alıp buna cevap mı verecez ? "kardesim yaptığın cok yanlış. . " vs vs
neyse ya, ben daha yazmıyorum bu konuya.
siz takılın.
kvkkdan en fazla 2 yıl alabiliyor diye biliyorum en azından bana zamanında avukat öyle demişti bundan 5 sene evvel yine bu tipte bi ucubenin biriyle kapışmıştım baya denyo herif benim numaramı telefon numaramı birilerine verip kimlik bilgilerimi buldurmaya çalışmış sonra o çocuk da beni arayıp olayı anlattı aynısını ben de ona yapmıştım sonunda ailesiyle birlikte bana dava açmışlardı sonuç boş çıktı ben de onun kirli çamaşırlarını dosyaya ekletip ailesinden güzel bi dayak yemesini sağlamıştım ben tokatlayamamıştım yine de bi nebze içimi soğutmuştu imam babası çocuğunun ateist ve dine küfrettiğini görünce şok olmuştuYaşlarımız yakın Can. 19 yaşındayım, 2 sefer kaza yaptım, 3 sefer ceza yedim; bu yaşta yaptığım mesleklerden bazılarını sayacak olursam kuryeci oldum, kargocu oldum, asansörcü oldum, inşaatta amele oldum, mal sattım, kendim ticaret denedim battım. Bir sefer çıkıp birine şunları yaptım demedim. Küstahlık. Sen daha babanın testislerinden annenin fallop tüpüne geçiş yapmadan önce burdaki adamlar 600-1000lik makinalarıyla senin geceleri açıp mastürbasyon yaptığın insanları kucağında hoplatıyordu. Gelmiş sümük mümük diyorsun. Attığın resme baktım da, bayaa abartmışsın yok şöyle ekipman böyle ekipman falan. Gerçekten maddi durumu bu kadar iyi birisi mavi bir battaniye ile, ışığı o kadar kör bir odada, "seni seviyorum" yazılı kırmızı kalpli yastıkla resim atmaz. Önce git, halojen lambanı led lamba ile değiştir ve kamerası güzel bir iPhone satın al. Parası olan adam ehliyet cezasını dert etmez. Görmemişin malı olmuş diye bir söz var, bu görmemiş sensin. Hayatındaki tek başarın babanın parasıyla övünmek ve hep böyle olacak. Sonradan görme birisin. İnternette beleşe verilen datalardan bi isim soyisim sorgu atmışsın, gelmiş yazmışsın, anlaşılan o ki cezaevi nedir bilmiyorsun. Umarım paraya dönüştürülemeyen 5 yıllık bir hapis cezası alırsın. @ACT abime saygılar.
Kardeşim ben üslubumu o çocuk kadar kolay bozmam sana çok kısa ve net söylüyorum ki sen ondan bile olgun değilmişsin demek ki,
ben zaten burnunu silmekten aciz biri olmadığım için 16 yaşındaki bir bebenin bu sözünü üstüme almadığım için umursamıyorum ya
O güzel kafanı böyle bir çocuğa bu kadar yoruyorsan, o tanıma gerçekten de uyuyor olabilirsin. Zaten o çocuk bana tokat atabilecek biri olmadığı için diyorum ki yaşı küçük der geçersin neyini bu kadar abartıyorsunuz anlamadım bunu da çok düzgün bir şekilde belirttim.
Eminim büyükleri olarak o çocuğa bol bol öneriler vermişsinizdir ve ben de aynen muhtemelen senin küçüğün olarak şöyle bir öneride bulunayım, kafanı boş insanlara yormayı ne zaman bırakırsan hayatın o zaman çok daha güzel bir hale gelir, en azından yorulmamış olur.
İyi akşamlar tekerinize taş değmesin, benim söyleyeceklerim bu kadar.
Arkadaşın da dediği gibi, siz takılın. Belli ki canınız sıkılmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben de 17 yaşındayım iki motosikletimi de üstüme yapmak için uğraştık fakat nereye sorarsak soralım aldığımız cevap üzerime yapılamayacağı oldu, 18 yaş altının üstüne sadece taşınmaz mallar alınırmış.
Triplere bak ya)) Zaten Bizim işimiz gücümüz yok sürekli ne yazsak diye düşünüyoruz.
hahahahahahahahahahade git la... akşam akşam herkeste bir trip.. Millet saracak yer arıyor. İki laf etmesini bilmeyen insanların agız kokusunu çekiyoruz. Yazma kardeşim yazma... de git yoluna
Yeminle söylüyorum , Sendeki şu espri yeteneğini gördüm ya .. Biraz daha şansı hakediyorsun sanki.hahahahahahahahahaha
"millet saracak yer arıyor" he?
Yalnız hocam ben her sabah her akşam dişlerimi colgate ile fırçalıyorum yabir de benim elektrikilii dönenceli diş fırçam var sende kesin o da yoktur, zümüklüye benziyon sen
![]()
Bu adamın tapu TC bilgileri internette yazıyor zaten başka biri ile daha ataşmışGençler deli misiniz? Divane mi? Bugün içimizden birinin telefon numarası, tapu, ruhsat bilgileri 16 yaşında s.k kadar çocuk tarafından burada ifşa edildi. Bu çocuk bile bu bilgilere erişebilmişse çok affedersiniz yemişim böyle ülkeyi de yönetimini de.
Sen çok yanlış iş yaptın genç kardeşim. İnşallah bir daha böyle ikircikli işlere bulaşmazsın.Bu adamın tapu TC bilgileri internette yazıyor zaten başka biri ile daha ataşmış
Ben bu adama kötü bişey yapmadım dava açacam konusundada kimse dikkat etmemiş saat 17.00 da adliye kapanır 17.00 dan sonra dava açtım diye mesaj atmış ikinci olarak cezai ehlietim yok üçüncü olarak suç işlemedim zorbalık suçu yapan o dava açtı ise benim için iyi olur dördüncü olarak bu tarz herifler fslan filan söylemek istemiomBu adamın tapu TC bilgileri internette yazıyor zaten başka biri ile daha ataşmış
Ben bu forumda kimseye yanlış yapmadım hep saygı sevgi hoşgörü çerçevesi içinde fikir alışverişi yaptım ama sizler sıkılmışsınız milletle uğraşmayı seviyorsunuz yapacak işiniz gücünüz yok senide iyi biri sanardim abiSen çok yanlış iş yaptın genç kardeşim. İnşallah bir daha böyle ikircikli işlere bulaşmazsın.
Acilen kişiliğini değiştirmen gerekiyor, etrafında başka insanların da bulunmasını istiyorsan. Daha doğrusu düzgün insanların bulunmasını istiyorsan diyeyim. Burada linçlenmen gereksiz veya değil sonuç olarak küstahlığın yüzünden linçlenmişsin. Yazdığın mesajları bir daha oku, egoist birisi bile olsan qj'nin 125lik motoruyla hava atacak kadar kafayı yemiş olamazsın değil mi?Ben bu adama kötü bişey yapmadım dava açacam konusundada kimse dikkat etmemiş saat 17.00 da adliye kapanır 17.00 dan sonra dava açtım diye mesaj atmış ikinci olarak cezai ehlietim yok üçüncü olarak suç işlemedim zorbalık suçu yapan o dava açtı ise benim için iyi olur dördüncü olarak bu tarz herifler fslan filan söylemek istemiom
Cezai ehliyetin yok diye kafana göre suç işleyemezsin. Cezai ehliyetinin olmadığının farkında olman bile nasıl değerlendirilir bilemiyorum.Ben bu adama kötü bişey yapmadım dava açacam konusundada kimse dikkat etmemiş saat 17.00 da adliye kapanır 17.00 dan sonra dava açtım diye mesaj atmış ikinci olarak cezai ehlietim yok üçüncü olarak suç işlemedim zorbalık suçu yapan o dava açtı ise benim için iyi olur dördüncü olarak bu tarz herifler fslan filan söylemek istemiom