Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Ben daha o aşamaya gelemedim kendimi daha da tecrübe sahibi yapmak istemiyorum mazAllah motosikletimin ırzına geçerim vs. uğraş dur sonra küçük CBR'larla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdiden elinize sağlık diyorum. 18 Yaşından küçük olduğu için babasından güzel bir ders alır ve paşa paşa tazminatını öder . Gelen parayı sağlıcakla ezmeniz dileğimle.
Silse de problem yok be kardeşim :D
Bende tanığım numaramı adımı soyadımı yazdım.
Üşenmeden mahkemeye gideceğim.
Uğraşsın dursun.

Kurtlar vadisinin bazı gerçek sözleri var.
Bir erkeklik yapar girersin içeri 40 karılık yapar çıkamazsın diye.:D
Bura da insanların özelini paylaşırsan uğraşırsın.

Bu evi bile terk etmiştir hemen gelip alırlar diye

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ulan tam kolpacı eşşek ya neyse tuareg piyasasını düşürmek lazım 400den 450lere fırladı bi anda fake ilan mı açsan 4 5 tane napsak

Silse de problem yok be kardeşim :D
Bende tanığım numaramı adımı soyadımı yazdım.
Üşenmeden mahkemeye gideceğim.
Uğraşsın dursun.

Kurtlar vadisinin bazı gerçek sözleri var.
Bir erkeklik yapar girersin içeri 40 karılık yapar çıkamazsın diye.:D
Bura da insanların özelini paylaşırsan uğraşırsın.

Bu evi bile terk etmiştir hemen gelip alırlar diye
Biliyorum abi sadece ekran görüntüsü veya mahkeme emriyle forumun bilgilerindenn alınır. En kötü youtube kanalında gmail'i var oradan bulabilirsiniz :ROFLMAO: .Kurtlar vadisi repliğini bende tüm arkadaşlarıma anlatırım gerek yok cidden böyle şeylere.

Motosikleti
Honda Forza
Konuya başka bir şey yazmayacağım. Bu süreçten sonrası adli olarak işler.
Valla normalde böyle arkadaşlara yardımcı olmak gerektiğini düşünürüm ama hem kibirli olup hem de mağduru oynaması, en sonunda da 100tlye alınan panel verisiyle birilerini tehdit etmeye çalışması beni acayip irite etti.

Belki de bu dava ona iyi bir tedavi olur!

Biliyorum abi sadece ekran görüntüsü veya mahkeme emriyle forumun bilgilerindenn alınır. En kötü youtube kanalında gmail'i var oradan bulabilirsiniz :ROFLMAO: .Kurtlar vadisi repliğini bende tüm arkadaşlarıma anlatırım gerek yok cidden böyle şeylere.
Ya artistlik yaptın madem ne kaçıyorsun :D
Babasının parası gidecek akıllansın.
Ülkemiz de adalete güvenmesek te olduğu kadar artık.
Adliyeden foto atarız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
act akıllı durmadı savcıya gitti şimdi ne yapacaksın. aldım fıstıgımı biramı izliyorum :)))) burak sen fakirsin sanada çekirdek aldım ama bira yok

ben bunları yemem.

act ve can aynı kişi bence. seni de act sanıyodum ama "askeri ücret" yazdıktan sonra seni farklı bir klasmana soktum.

ya bu cocuk neden bu kadar tepki topladı ?
ilk mesaj trolleme.

diyelim ki ciddi. ya o zaman daha komik değil mi ?

neyse..

'' Burnunuzdaki sümüğü silmekten acizdiniz. Ben ise ailemin ve kendi çabam sayesinde bu yaşta kültürlü, ahlaklı ve bilgili bir bireyim.''

Bu söz durumu özetliyor :)) Kültürlü ve Ahlaklı vede Bilgili. Dağılabilirsiniz.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Muhabbetleri biraz okudumda gercekten hiç hoş değil. O yaşlarda benim hiçbirşeyim yoktu. Yazlık yerde büyüdük. 14 yaşımdan itibaren gündüzleri plajlarda aksamları kluplerde gunun nerdeyse 17 18 saati calışır hem aileme yardım eder hemde kendi harclıgımı cıkarırdım. Birşeyimde eksilmedi motoru vs olanları hic kıskanmadık umrumuzda bile değildi kimin neyi olduğu. Yolculuga arkadas aramadık ama hic. Her adımımda yanımda olan birçok arkadas edindim. Asıl zenginlikte oydu bence. Yeni nesile gercekten üzülüyorum.

pugagaja.

abi burası cok değişik bir forum ya.

arkadaslar sizler bilmezsiniz doğal olarak, ama tavuk besleyenler bilebilir.

tavuklar arasında birinin ibiği kanasın diğer tavuklar o tavuğun anasını ziker.

delik deşik ederler.

sizleri biraz tavuğa benzettim,. zayıf biri gordunuz mu troll veya değil zerrre acımıyorsunuz.

su ilk mesaja gelen tepkiler cok komik ya. :d

Motosikleti
?
Konuyu Kayıt Ettim Çok Merak Ettim İnsanlar 5 Sayfa Neyi Tartışmış

Motosikleti
Voge 250RR
yoo oluyor 16 yaşında ev sahibi bile olabilirsin motosiklet de senin üstüne olabilir sadece onu sürmek için ehliyete ihtiyacın var ben senin bize söylemediğini söyleyeyim bütün sahip olduklarını sana ailen aldı sen başarmadın oğlum senin hiçbir şeyin yok bi de gelip burada millete kıskanıyorsunuz falan diyorsun kıskanacak bir şey yok ortada
18 yaş altı üzerine tapu alabilir ama taşıt alamaz

Kardeşim bu arada attığın başlık ilgimi çekti ve açtığın konuda şu mesajını gördüm

"Nedir bide bu kıskançlık çekememezlik bu yaşta bu kadar çok yol yapmış bu kadar profesyonel üstümde 100 binlerce TL lik ekipman altımda lüks motor var diye forumdaki çoğu kişinin çekmediğini biliyorum fark ediyorum sizin fakir ve başarısız 40-50 yaşında eşşek kadar herifler olmanizin sebebi ben değil sizsiniz"

Altındaki lüks motor derken qj moto srk125'ten bahsetmiyorsundur umarım.

Son düzenleme:
pugagaja.

abi burası cok değişik bir forum ya.

arkadaslar sizler bilmezsiniz doğal olarak, ama tavuk besleyenler bilebilir.

tavuklar arasında birinin ibiği kanasın diğer tavuklar o tavuğun anasını ziker.

delik deşik ederler.

sizleri biraz tavuğa benzettim,. zayıf biri gordunuz mu troll veya değil zerrre acımıyorsunuz.

su ilk mesaja gelen tepkiler cok komik ya. :d

Bu ergeni savunduğuna göre

'' Burnundaki sümüğü silmekten aciz birisin '' Ne diyelim. Tercih senin. Ben demiyorum Kardeşim ne haddime ..yanlış anlama.

Motosikleti
Voge 250RR

'' Burnundaki sümüğü silmekten aciz birisin '' Ne diyelim. Tercih senin. Ben demiyorum Kardeşim ne haddime ..yanlış anlama.
Bu arada dediğin gibi çocuk ergen küstah ve kendini beğenmiş, beğenmesi gereken hiçbir özelliği olmaması da cabası.

Ama bana yine de doğru gelmiyor kardeşiniz, belki de çocuğunuz yaştaki birine bu şekilde muamele göstermek.

Küçük küçüklüğünü bilmez yaşına verebiliriz de, büyüğün büyüklük yapmamasını neye verebiliriz?

Topallayarak yürüyen birinin elinden tutmaktansa, itip yere düşürmeyi tercih etmek de tabiki özgür iradenizle vereceğiniz bir seçimdir.

Fazla mı iyiyim, iyi düşünüyorum bilmiyorum ama bana açıkçası tavrınız genel olarak yanlış geldi.

Bu arada özellikle sizden değil çoğul olarak sizden bahsettim konudaki birkaç mesajı okudum, belki de kaçırdığım şeyler olmuştur tamamını okumaya tenezzül edemedim maalesef.

ergeni savunmuyorum. bu cocugu bu kadar ciddiye neden aldınız ona şaşırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar