Honda X-ADV nin sadece 4 ayda 3500 adet satması (italya)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Camiada elitlik diye bir sınıf yok. 2 Sınıf var;

1) Sürebilen
2) Süremeyip hımbıl hımbıl konuşan

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Elit olmayan bir scooter binicisi emekli endurocu olarak SH350 güzel mal be demek istiyorum :)

Bak zaten elegant diyor :)

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Camiada elitlik diye bir sınıf yok. 2 Sınıf var;

1) Sürebilen
2) Süremeyip hımbıl hımbıl konuşan
Abi var, illuminati gibi gizli bi örgüt Gs’in olmadığı için bilmiyorsun. Ama onunda üstü var. Bunun bi tık üstü hayatında başka motora binmemiş Harley sahipleri. Bilirsiniz her masada varım.

Motosikleti
Abi var, illuminati gibi gizli bi örgüt Gs’in olmadığı için bilmiyorsun. Ama onunda üstü var. Bunun bi tık üstü hayatında başka motora binmemiş Harley sahipleri. Bilirsiniz her masada varım.

Sene 2008 - Bodrum'dan İzmir'e geliyorum; uzun zamandır peşinde olduğum bir çıtırın peşindeyim. Yolda motosikletin egsoza benim arkadaki sırt çantası kaykıl; yanmaya başla. Çanta yandı; motoru kurtardık - plakanın sağ tarafı yanık.

Hadi dedik Kalyon'da buluşalım; bir gittik ki, Harley TR orada. Ben plakası yanık CBF150'yi tam ortalarına park ettim :)

Akşam tam kalkıyoruz; motor marş basmıyor. Vurdurarak taş çatlasın 3 adımda çalışınca adamlar şok. Amca diyor ki biz olsak servisi aramıştık :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sene 2008 - Bodrum'dan İzmir'e geliyorum; uzun zamandır peşinde olduğum bir çıtırın peşindeyim. Yolda motosikletin egsoza benim arkadaki sırt çantası kaykıl; yanmaya başla. Çanta yandı; motoru kurtardık - plakanın sağ tarafı yanık.

Hadi dedik Kalyon'da buluşalım; bir gittik ki, Harley TR orada. Ben plakası yanık CBF150'yi tam ortalarına park ettim :)

Akşam tam kalkıyoruz; motor marş basmıyor. Vurdurarak taş çatlasın 3 adımda çalışınca adamlar şok. Amca diyor ki biz olsak servisi aramıştık :)
Kalyonun sahibi harleycidir. Yemekleride çok güzeldir. Cuma akşamları bir kaç harley durur önünde hep.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu fotoda detayı fark edecek misiniz bakalım :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu cruiser işi bana mazoşizm gibi geliyor nedense. Şu ayaklar önde sürme işi hiç kafama yatmıyor, çok yabancı ve rahatsız geliyor bana. Hadi cruiser sürücülerine bir şey diyemem, onların motosikletleri böyle ama ayakları öne uzatmış süren scooter sürücüleri bana aşırı amatör geliyor nedense, bende direkt işi bilmiyor hissi uyandırıyor.

Kalyonun sahibi harleycidir. Yemekleride çok güzeldir. Cuma akşamları bir kaç harley durur önünde hep.

35 ACT ;)

Motosikleti
Ns200 15"
ayakları öne uzatmış süren scooter sürücüleri bana aşırı amatör geliyor nedense, bende direkt işi bilmiyor hissi uyandırıyor.
Abi bu kimi zaman öyle bir rahat oluyorki anlatamam, Spontini'de bile rahat rahat seyahat edebiliyorum ama benim en büyük faktörümden biri YemekSepeti çantası artçı koltuğunun üstünde duruyor (kızaklı demir var) oraya sırtımı yaslayıp ayakları uzattığımda dandik bir touring aracı ortaya çıkıyor.

Scooterde ayaklarını öne uzatıp kullananları görünce vardır bir bildikleri diyip ben de ayaklarımı uzatmayı denedim. Ancak olmadı, o şekilde hiç rahat edemeyip vazgeçtim. Halen öyle kullananları gördükçe nasıl olup da o şekilde rahat ettiklerine bir anlam veremem.
Bu cruiser işi bana mazoşizm gibi geliyor nedense. Şu ayaklar önde sürme işi hiç kafama yatmıyor, çok yabancı ve rahatsız geliyor bana. Hadi cruiser sürücülerine bir şey diyemem, onların motosikletleri böyle ama ayakları öne uzatmış süren scooter sürücüleri bana aşırı amatör geliyor nedense, bende direkt işi bilmiyor hissi uyandırıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Selam vermeyin agalar. Mecbur muyuz 60'lı 70'li yıllarda köylerine gelen Alamancı Mercedes için sokaklarda sıra sıra dizilen köylüler gibi her Gs ya da Harley gördüğümüzde selam vermeye? Bırakın ne mok yiyorsa yesin yelekli dümbükler.

Kendi motorumuzdan daha üst motor kullananları baş tacı etmekten vaz geçelim. İçimizde bile yılda 5000 km yapmayıp her konunun içinde olan , Google olmasa makarna pişiremeyecek arkadaşlar var. Geçin bu herifleri.

Motosikleti
Forza 250
Şimdi konuya dahil olmak istemiyordum,hiç afrikam veya gs’m veya harleyim olmadığı için(hiç bişeyimde yokmuş benim)ama scooterda ayak uzatmaya laf ettirmem dünyanın en konforlu işi

Motosikleti

Saygılar :)

Benim dediğim etkinlikte birkaç değil; bütün Gündoğdu v.s. Harley doluydu.

Kalyon since 1992 bende :) Eskiden 18 yaş sınırı mı vardı be. Mekan benle yaşıt 78 model.

Google olmasa makarna pişiremeyecek arkadaşlar var. Geçin bu herifleri.

Cebine dolu Kentkart koysam Konak > Karşıyaka gidemezler :)

ayakları öne uzatmış süren scooter sürücüleri bana aşırı amatör geliyor nedense, bende direkt işi bilmiyor hissi uyandırıyor.

Ben de öyle düşünüyordum, ta ki adam gibi tasarlanmış bir scooter'da oraları peg gibi baskılayınca motorun inanılmaz kontra hakimiyeti olduğunu anlayana kadar. Senelerce tüpçü Fiko gibi binmişiz scooter'a :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Omugalarını seven scooter'cı arkadaşların ayaklarını kendi ağırlık merkezlerinin düşey hizasına mümkün olduğu kadar yakın tutmaya çalışmalarını tavsiye ederim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hay ben sizin...

330 km benziklikte bile durmadan topculara geldim x adv ve honda hakkında ne konusulmuş diye bakayım dedim.. elitlik konusulmuşşşş.

işte elit motor bu... kaybolun şimdi

IMG-20250507-020311.jpg

Motosikleti
Çin Malı Skuter
İlk 5 sırada Honda dışında bir marka görmeyip 6.'da Kymco İnsanlar görmek garip oldu.

massalhhh bizim forum senin gibisini pek gormedi..

ne guzel iş vergiden kaçmak için gs/harley al.. ohhh.

nerde bu devlet amk

@Burak Kara Abi doğrumu bu olay? Sözüne inandık sarı siteden ilanlar bile bakmaya başladım, ama öyle değilse çok kırılırım.

2025 at adv diyorum , orkun diyorum.

(act + kamyomcu) x 5 < Orkun Olgar

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
massalhhh bizim forum senin gibisini pek gormedi..

ne guzel iş vergiden kaçmak için gs/harley al.. ohhh.

nerde bu devlet amk
Bak bu dokundu. Bizde yalan olmaz kardeş. Ben vergiden kaçmıyorum, bu devletin şirketlere verdiği bir hak. Millet ticari araç falan alır. Ben hammadde alırım. Yanına 1-2 motor alacak kadarda lüksümüz olsun. Lüks bir araç parası bile değil. Otomobile önem vermediğim için 2015 model bmw’ye biniyorum.(binmiyorum bile gerçi artık, 6-7 aydır sadece motor sürüyorum. Değeri sıfır egea parası neredeyse) Vergiden düşeyim desem yarın gider alırım 2 tane ticari defender düşerim kdvsini. Zamanı gelincede kurumlar vergisini. Devlette hiç bir şey demez niye aldın diye. 10 senelik aracımın amortismanı 5 sene önce bitti çünkü. Ayrıca bu gelirle alakalı bir durum. Asgari ücretli çalışan değilim sonuçta. Zengin değilim dedim diye beni açlık sınırında yaşıyor mu sandın? Vergi verdiğime inanmazsan yüksek gelir beyanından dolayı yüksek vergi ödediğim için verilen ödülleri de atayım istersen. Türkiye Pist Şampiyonu olduğuma inanmadığın zaman kupaları attığım gibi 🤣

2025 at adv diyorum , orkun diyorum.

(act + kamyomcu) x 5 < Orkun Olgar
Benim Orkun abimle bir sorunum yok bu arada. Orkun abim öz abim ❤️ Africa ilede sorunum yok. Sym çükutıra binen adamım olum ben. Sence umrumda mı hiç bişey? Yarın uygun fırsat gelir africaya da binerim. Dün bi gazla uygun fiyatlı beverly 400 yakaladım aldım mesela sym güçsüz geldiği için.

Son düzenleme:
Bak bu dokundu. Bizde yalan olmaz kardeş. Ben vergiden kaçmıyorum, bu devletin şirketlere verdiği bir hak. Millet ticari araç falan alır. Ben hammadde alırım. Yanına 1-2 motor alacak kadarda lüksümüz olsun. Lüks bir araç parası bile değil. Otomobile önem vermediğim için 2015 model bmw’ye biniyorum.(binmiyorum bile gerçi artık, 6-7 aydır sadece motor sürüyorum. Değeri sıfır egea parası neredeyse) Vergiden düşeyim desem yarın gider alırım 2 tane ticari defender düşerim kdvsini. Zamanı gelincede kurumlar vergisini. Devlette hiç bir şey demez niye aldın diye. 10 senelik aracımın amortismanı 5 sene önce bitti çünkü. Ayrıca bu gelirle alakalı bir durum. Asgari ücretli çalışan değilim sonuçta. Zengin değilim dedim diye beni açlık sınırında yaşıyor mu sandın? Vergi verdiğime inanmazsan yüksek gelir beyanından dolayı yüksek vergi ödediğim için verilen ödülleri de atayım istersen. Türkiye Pist Şampiyonu olduğuma inanmadığın zaman kupaları attığım gibi 🤣

Benim Orkun abimle bir sorunum yok bu arada. Orkun abim öz abim ❤️ Africa ilede sorunum yok. Sym çükutıra binen adamım olum ben. Sence umrumda mı hiç bişey? Yarın uygun fırsat gelir africaya da binerim. Dün bi gazla uygun fiyatlı beverly 400 yakaladım aldım mesela sym güçsüz geldiği için.

takılıyorum zaten.Bu devlet hep zenginden yana olmuştur, yaptığın iş usulune uygun.
dün bi gazla beverly 400 aldın demek :d

yaşıyosun bu hayatı ACT

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar