Elitlik için bu çok önemli.Bi de ekipmanları sıfır gibiydi. Hiç kullanılmamış desem yeriydi. Her yerinde bmw motorrad yazıyodu bi de. Yarın ilk iş komple bmw set dizicem.
@Burak Kara Abi doğrumu bu olay? Sözüne inandık sarı siteden ilanlar bile bakmaya başladım, ama öyle değilse çok kırılırım.Bu elitlik africa ile yakalanamaz.
Abi var, illuminati gibi gizli bi örgüt Gs’in olmadığı için bilmiyorsun. Ama onunda üstü var. Bunun bi tık üstü hayatında başka motora binmemiş Harley sahipleri. Bilirsiniz her masada varım.Camiada elitlik diye bir sınıf yok. 2 Sınıf var;
1) Sürebilen
2) Süremeyip hımbıl hımbıl konuşan
Abi var, illuminati gibi gizli bi örgüt Gs’in olmadığı için bilmiyorsun. Ama onunda üstü var. Bunun bi tık üstü hayatında başka motora binmemiş Harley sahipleri. Bilirsiniz her masada varım.
Kalyonun sahibi harleycidir. Yemekleride çok güzeldir. Cuma akşamları bir kaç harley durur önünde hep.Sene 2008 - Bodrum'dan İzmir'e geliyorum; uzun zamandır peşinde olduğum bir çıtırın peşindeyim. Yolda motosikletin egsoza benim arkadaki sırt çantası kaykıl; yanmaya başla. Çanta yandı; motoru kurtardık - plakanın sağ tarafı yanık.
Hadi dedik Kalyon'da buluşalım; bir gittik ki, Harley TR orada. Ben plakası yanık CBF150'yi tam ortalarına park ettim
Akşam tam kalkıyoruz; motor marş basmıyor. Vurdurarak taş çatlasın 3 adımda çalışınca adamlar şok. Amca diyor ki biz olsak servisi aramıştık![]()
Bu cruiser işi bana mazoşizm gibi geliyor nedense. Şu ayaklar önde sürme işi hiç kafama yatmıyor, çok yabancı ve rahatsız geliyor bana. Hadi cruiser sürücülerine bir şey diyemem, onların motosikletleri böyle ama ayakları öne uzatmış süren scooter sürücüleri bana aşırı amatör geliyor nedense, bende direkt işi bilmiyor hissi uyandırıyor.Abi var, illuminati gibi gizli bi örgüt Gs’in olmadığı için bilmiyorsun. Ama onunda üstü var. Bunun bi tık üstü hayatında başka motora binmemiş Harley sahipleri. Bilirsiniz her masada varım.
35 ACTKalyonun sahibi harleycidir. Yemekleride çok güzeldir. Cuma akşamları bir kaç harley durur önünde hep.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu fotoda detayı fark edecek misiniz bakalım![]()
Abi bu kimi zaman öyle bir rahat oluyorki anlatamam, Spontini'de bile rahat rahat seyahat edebiliyorum ama benim en büyük faktörümden biri YemekSepeti çantası artçı koltuğunun üstünde duruyor (kızaklı demir var) oraya sırtımı yaslayıp ayakları uzattığımda dandik bir touring aracı ortaya çıkıyor.ayakları öne uzatmış süren scooter sürücüleri bana aşırı amatör geliyor nedense, bende direkt işi bilmiyor hissi uyandırıyor.
Bu cruiser işi bana mazoşizm gibi geliyor nedense. Şu ayaklar önde sürme işi hiç kafama yatmıyor, çok yabancı ve rahatsız geliyor bana. Hadi cruiser sürücülerine bir şey diyemem, onların motosikletleri böyle ama ayakları öne uzatmış süren scooter sürücüleri bana aşırı amatör geliyor nedense, bende direkt işi bilmiyor hissi uyandırıyor.
Kalyonun sahibi harleycidir. Yemekleride çok güzeldir. Cuma akşamları bir kaç harley durur önünde hep.
Google olmasa makarna pişiremeyecek arkadaşlar var. Geçin bu herifleri.
ayakları öne uzatmış süren scooter sürücüleri bana aşırı amatör geliyor nedense, bende direkt işi bilmiyor hissi uyandırıyor.
Kalyonun sahibi harleycidir. Yemekleride çok güzeldir. Cuma akşamları bir kaç harley durur önünde hep.
@Burak Kara Abi doğrumu bu olay? Sözüne inandık sarı siteden ilanlar bile bakmaya başladım, ama öyle değilse çok kırılırım.
Bak bu dokundu. Bizde yalan olmaz kardeş. Ben vergiden kaçmıyorum, bu devletin şirketlere verdiği bir hak. Millet ticari araç falan alır. Ben hammadde alırım. Yanına 1-2 motor alacak kadarda lüksümüz olsun. Lüks bir araç parası bile değil. Otomobile önem vermediğim için 2015 model bmw’ye biniyorum.(binmiyorum bile gerçi artık, 6-7 aydır sadece motor sürüyorum. Değeri sıfır egea parası neredeyse) Vergiden düşeyim desem yarın gider alırım 2 tane ticari defender düşerim kdvsini. Zamanı gelincede kurumlar vergisini. Devlette hiç bir şey demez niye aldın diye. 10 senelik aracımın amortismanı 5 sene önce bitti çünkü. Ayrıca bu gelirle alakalı bir durum. Asgari ücretli çalışan değilim sonuçta. Zengin değilim dedim diye beni açlık sınırında yaşıyor mu sandın? Vergi verdiğime inanmazsan yüksek gelir beyanından dolayı yüksek vergi ödediğim için verilen ödülleri de atayım istersen. Türkiye Pist Şampiyonu olduğuma inanmadığın zaman kupaları attığım gibimassalhhh bizim forum senin gibisini pek gormedi..
ne guzel iş vergiden kaçmak için gs/harley al.. ohhh.
nerde bu devlet amk
Benim Orkun abimle bir sorunum yok bu arada. Orkun abim öz abim2025 at adv diyorum , orkun diyorum.
(act + kamyomcu) x 5 < Orkun Olgar
Bak bu dokundu. Bizde yalan olmaz kardeş. Ben vergiden kaçmıyorum, bu devletin şirketlere verdiği bir hak. Millet ticari araç falan alır. Ben hammadde alırım. Yanına 1-2 motor alacak kadarda lüksümüz olsun. Lüks bir araç parası bile değil. Otomobile önem vermediğim için 2015 model bmw’ye biniyorum.(binmiyorum bile gerçi artık, 6-7 aydır sadece motor sürüyorum. Değeri sıfır egea parası neredeyse) Vergiden düşeyim desem yarın gider alırım 2 tane ticari defender düşerim kdvsini. Zamanı gelincede kurumlar vergisini. Devlette hiç bir şey demez niye aldın diye. 10 senelik aracımın amortismanı 5 sene önce bitti çünkü. Ayrıca bu gelirle alakalı bir durum. Asgari ücretli çalışan değilim sonuçta. Zengin değilim dedim diye beni açlık sınırında yaşıyor mu sandın? Vergi verdiğime inanmazsan yüksek gelir beyanından dolayı yüksek vergi ödediğim için verilen ödülleri de atayım istersen. Türkiye Pist Şampiyonu olduğuma inanmadığın zaman kupaları attığım gibi
Benim Orkun abimle bir sorunum yok bu arada. Orkun abim öz abimAfrica ilede sorunum yok. Sym çükutıra binen adamım olum ben. Sence umrumda mı hiç bişey? Yarın uygun fırsat gelir africaya da binerim. Dün bi gazla uygun fiyatlı beverly 400 yakaladım aldım mesela sym güçsüz geldiği için.