13.Nisan.2025 - İzmir'in güney sahillerinde hırt gibi dolanmamız

Abi cennet vatanımız güzel ama artık bayat tadı veriyor bana, insanımız esnafımız yaşam kalitemiz tırt oldu iyice. Tabi sizin yaşdaki hanımlar ne de olsa bilinçli ama kendi yaşımdaki hanımlar ile uğraşacağıma kanlı canlı robot üretmeye kafamı yormam daha az zahmetli olur benim için. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ağalar inşallah yenge hanımlar forumu bilmiyordur yoksa bu muhabbet yüzünden naneyi fena yersiniz. :ROFLMAO:
Formun yaşlı kurtları tecrübeleri aktarıyor bir şey olmaz :D

Güney Afrika Sıcak iklimin .. Ukrayna Soğuk iklimin.. İran Ortadoğunun yıldızıdır. O kadar !!

Dar alan da manevra sevenler Taiwan ( Gerçeği ile çakmasını anca yüzleşince anlarsın ) DİKKAT

TommGun kardeş kusura bakma , Konunun içine ettik gibi oldu ama Bu muhabbetler Ata sporumuz yani.. Katerinaya kadar uzanır bu muhabbet.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Güney Afrika Sıcak iklimin .. Ukrayna Soğuk iklimin.. İran Ortadoğunun yıldızıdır. O kadar !!

Dar alan da manevra sevenler Taiwan ( Gerçeği ile çakmasını anca yüzleşince anlarsın ) DİKKAT

TommGun kardeş kusura bakma , Konunun içine ettik gibi oldu ama Bu muhabbetler Ata sporumuz yani.. Katerinaya kadar uzanır bu muhabbet.
Thailand ile Taiwan karışmış yalnız... 🤣 💦

Önceki yazdıklarıma istinaden bir düzeltme yazısı yazma ihtiyacı hissettim.

Hangi konuda bilmiyorum ama yöresel lezzetler konusunda Tire nin Tulumba tatlısını tavsiye etmiştim.

Bugün iş icabı yolum Tire'ye düştü.. Hacı da Köfte yedik.. Yanımdaki arkadaşı Tulumba tatlısı yemek için o meşhur yere götürdüm. Hava atacağım ya..

İki porsiyon söyledim , yoldaki masaya oturduk.. Dondurma da attırdık üzerine.. Tulumbalar geldi.. Daha Masaya koyarken rengini beğenmedim.. Neyse dedim benim gözler bozuk.. Çatalı batırırken yine ikaz sinyali öttü !! Çatal girmekte direniyor.. aha dedim bu ne !!
Çatalı bir şekilde girdirebildik.. ağzıma bir götürdüm kenarları aşırı sert !! tat desen bildiğin Glikoz !!!

Tire tulumbası normalden iri olur.. Bunlar çekmiş .. Minyatürleşmiş
Tire tulumbası parlak olmaz mat olur.. bunlar cilalı gibi
Tire tulumbası sert olmaz.. dışı ve içi aynı yumuşaklıkta olur.. bunda resmen dışta kabuk var..
Tire tulumbası baymaz.. bundan ikinciyi yerken baymaya başlıyor.
Tire tulumbasının kendine has bir lezzeti vardır .. bunda lezzetten başka herşey var.

Tavsiye etmiyorum artık.. Eski tulumbadan eser yok . Bırak eseri ALAKASI yok

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Önceki yazdıklarıma istinaden bir düzeltme yazısı yazma ihtiyacı hissettim.

Hangi konuda bilmiyorum ama yöresel lezzetler konusunda Tire nin Tulumba tatlısını tavsiye etmiştim.

Bugün iş icabı yolum Tire'ye düştü.. Hacı da Köfte yedik.. Yanımdaki arkadaşı Tulumba tatlısı yemek için o meşhur yere götürdüm. Hava atacağım ya..

İki porsiyon söyledim , yoldaki masaya oturduk.. Dondurma da attırdık üzerine.. Tulumbalar geldi.. Daha Masaya koyarken rengini beğenmedim.. Neyse dedim benim gözler bozuk.. Çatalı batırırken yine ikaz sinyali öttü !! Çatal girmekte direniyor.. aha dedim bu ne !!
Çatalı bir şekilde girdirebildik.. ağzıma bir götürdüm kenarları aşırı sert !! tat desen bildiğin Glikoz !!!

Tavsiye etmiyorum artık.. Eski tulumbadan eser yok . Bırak eseri ALAKASI yok
Bir yer popüler olunca işletmeciler hemen cıvıyor, lezzet ve kaliteden ödün veriyor. Bir de ilk neslin mirasını taşıyamayıp markayı patates eden genç nesil var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Her Tireye gittiğim zaman Banko uğrayıp ev içinde ayrıyetten paket yaptırdığım bir yer.. en az 15 yıllık geleneğimi bugün bozdum ilk defa ev için almadım.
Tire uzmanı, gurmesi değilim ama tostçular sokağında İnci Büfe muazzam Tire tostu (sandviçi) yapıyor, sırf İnci ablanın muhabbeti için bile gidilir.

Tire uzmanı, gurmesi değilim ama tostçular sokağında İnci Büfe muazzam Tire tostu (sandviçi) yapıyor, sırf İnci ablanın muhabbeti için bile gidilir.
İlginç ama aklımda dediğiniz yerde Tire tostu yemek vardı. İşimiz Hacı Baba Köfteye yakındı ve oranın otoparkını kullandık.
Cumartesi günü Motor ile gezi planım var. Bir ihtimal gidebilirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlginç ama aklımda dediğiniz yerde Tire tostu yemek vardı. İşimiz Hacı Baba Köfteye yakındı ve oranın otoparkını kullandık.
Cumartesi günü Motor ile gezi planım var. Bir ihtimal gidebilirim.
Ben açıkçası Hacı'nın köftesini damak tadıma uygun bulmadım ve İnci ablada tost yemediğim için pişman oldum. Deneye yanıla öğreniyor insan. Tire'ye yeniden gidecek olsam yeni bir mekan öğrenene kadar banko tost yerim artık.

Ben açıkçası Hacı'nın köftesini damak tadıma uygun bulmadım ve İnci ablada tost yemediğim için pişman oldum. Deneye yanıla öğreniyor insan. Tire'ye yeniden gidecek olsam yeni bir mekan öğrenene kadar banko tost yerim artık.
Hacı nın köftesinide eleştirecektim ama ikisini aynı anda gömmek istemedim. Hacı da Tire Köftede olması gereken o Odun isi dumanı tadı yoktu..

Motosikleti
İki Teker Havada
Bu gezi içinde Triumph varsa
Keyifli yolculuk olmuştur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İranlı bir sevgilim olmuştu geçmişte. Keşke az biraz psikopat ve kafa koparıcı olmasaydı da onunla devam etseydik.
İran da 250cc üstü motosiklet kullanmak yasak diye biliyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar