13.Nisan.2025 - İzmir'in güney sahillerinde hırt gibi dolanmamız

Ankaralı kızların ne nazı ne kaprisi çekilmez... İzmir muğla aydın candır :)
Valla nazı da çekilir kaprisi de İzmirliler 1-2 çiçek rakıya tamam oluyo da Ankara-Eskişehir o konuda süründürüyo insanı ama değer bence :ROFLMAO:.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muğla ve Aydın sıkıntılı, aman aman aman
%80 İhtimalle ağır hasarlı çıkabiliyorlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Ağalar karıya kıza para yedireceğinize 2. motosiklet alın daha iyi. Ayı gibi viraj yapın aklınızı kaybedin.

No manita no dır dır gezin fıldır fıldır. :D

Ağalar motosiklet haricindede sizlerden öğrenecek çok şey var, soğuk iklimin hanımları nasıldır? Maşallah ben hayatımda onlar kadar güzellerini görmedim, isimden tahmin ettiğim üzere Ukraynalı bir hanıma paket götürmüşlüğüm var ve aynı uyrukta denk geldiğim hanımlar bambaşkalar. Girilir mi o maceralara? :D
Rusların varoşundan kaç gen olarak hepsi güzel ama bu taraflara gel git yaparak bizim kekolar popolarını kaldırdı maalesef.
Ukraynalılar dan zarar görmedim İstanbul'da 4 sene beraber yaşadım kız arkadaşımla ayrılırken bile güzel ayrıldık kavga gürültü yok.
Erkeğe fazla değer veriyorlar.
Balkan kadınlarının da huyları ve fiziksel özellikleri kötü olanını görmedim.

Motosikleti
Ns200 15"
Rusların varoşundan kaç gen olarak hepsi güzel ama bu taraflara gel git yaparak bizim kekolar popolarını kaldırdı maalesef.
Ukraynalılar dan zarar görmedim İstanbul'da 4 sene beraber yaşadım kız arkadaşımla ayrılırken bile güzel ayrıldık kavga gürültü yok.
Erkeğe fazla değer veriyorlar.
Balkan kadınlarının da huyları ve fiziksel özellikleri kötü olanını görmedim.
Balkan kadınları için iyi söylenimler duydum bende, sanırım radarım artık Balkanlarda. :D

Arkadaşlar ne Balkanı, ne Rusu, ne kızıl saçlı İskoç güzelleri, ne bronz tenli İspanyol hatunları Allah aşkına ya! Bizim kızlarımız hepsine bedel, lütfen kendinize gelin!!

(hadi bakalım rastgele :d)

Motosikleti
Ns200 15"
Ben bi Zafer Plaza'ya motorla gidip piyasa yapayım bakayım durumlar nasıl :D 500CC ve altına Nilüfer'de ekmek olmuyo maalesef...
Hayatımda hiç Zafer’e motosikletimle piyasaya girmedim, nasıl bir olay dönüyor bilmiyorum. Fsm’ye benim klasik Mercedes ile bir tur attım onda ekmek çıkıyor ama dahada gitmedim, kız kovalamaktanda Sezen açıp sahile çekmek daha iyi geliyor bana. :)

Hayatımda hiç Zafer’e motosikletimle piyasaya girmedim, nasıl bir olay dönüyor bilmiyorum. Fsm’ye benim klasik Mercedes ile bir tur attım onda ekmek çıkıyor ama dahada gitmedim, kız kovalamaktanda Sezen açıp sahile çekmek daha iyi geliyor bana. :)
Ben de gitmedim bu arada şaka yapıyorum :D Bi tane Magirus M2000'li eleman var ara sıra Özlüce'ye gelip son ses patlamalı müzikler açıyor, bulvarda dolanıyo öyle gidiyo sonra, sanırsam piyasa böyle bi şey... Öyle 125cc çançinçonla olacak iş değil :D FSM bozdu hocam ya liseli dolu, Park Ora falan zaten leş... Napcaz lan biz

Motosikleti
Ns200 15"
Ben de gitmedim bu arada şaka yapıyorum :D Bi tane Magirus M2000'li eleman var ara sıra Özlüce'ye gelip son ses patlamalı müzikler açıyor, bulvarda dolanıyo öyle gidiyo sonra, sanırsam piyasa böyle bi şey... Öyle 125cc çançinçonla olacak iş değil :D FSM bozdu hocam ya liseli dolu, Park Ora falan zaten leş... Napcaz lan biz
İstikamet Balkanlar, bize başka çare bırakmadılar. Soran olursa köfte yemeye gidiyoruz.

İstikamet Balkanlar, bize başka çare bırakmadılar. Soran olursa köfte yemeye gidiyoruz.
İstikameti Balkanlar'a çevirsek bize Instagram biosuna Arnavutluk, Bulgaristan bayrağı falan eklemiş dangul dungul kızlar gelir. Bize yemeğin tuzu 1 miligram fazla diye RKO çekebileceğimiz safkan Balkan kadını lazım!! :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İstikameti Balkanlar'a çevirsek bize Instagram biosuna Arnavutluk, Bulgaristan bayrağı falan eklemiş dangul dungul kızlar gelir. Bize yemeğin tuzu 1 miligram fazla diye RKO çekebileceğimiz safkan Balkan kadını lazım!! :D
Balkan kadını ve RKO mu? Aman dikkat diyeyim; hiç öyle yumuşak huylu tipler değildirler. Hele Sırp falan denk gelirse kaçın yani o kadar...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gençler, arkadaşlar, kardeşler öyle huyunu suyunu bilmediğiniz coğrafyalarda, hele Balkanlar gibi yerlerde fazla atlayıp zıplamamak gerekir. Hem paranızdan olursunuz, hem de dalganızı keserler yerine Çinli dalgası dikerler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar ne Balkanı, ne Rusu, ne kızıl saçlı İskoç güzelleri, ne bronz tenli İspanyol hatunları Allah aşkına ya! Bizim kızlarımız hepsine bedel, lütfen kendinize gelin!!

(hadi bakalım rastgele :d)
Hepsinin şeyi altından... :) Bir hava , bir hava :)
Toprak dolacak, inadından meletirler ...
Yaşasın balkanlar ve Ruslar.. :)

Motosikleti
Ns200 15"
Bir de işin şu boyutu var; hele cennet vatan ülkemizi gezmeye bitirdik de mi eciş bücüş alfabelerle yazan adamların ülkesine gidip "oooo muhteşşşşş" diye triplere giriyoruz?
Abi cennet vatanımız güzel ama artık bayat tadı veriyor bana, insanımız esnafımız yaşam kalitemiz tırt oldu iyice. Tabi sizin yaşdaki hanımlar ne de olsa bilinçli ama kendi yaşımdaki hanımlar ile uğraşacağıma kanlı canlı robot üretmeye kafamı yormam daha az zahmetli olur benim için. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ağalar inşallah yenge hanımlar forumu bilmiyordur yoksa bu muhabbet yüzünden naneyi fena yersiniz. :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar