Koruma demirlerini söktükten sonra titreme

Arkadaşlar ben küçük bi kaza yapmıştım. 1 ay falan geçiyor. Koruma demirlerini çıkarmıştım dün.bir taraftaki demir bayağı yamuktu çünkü zaten zar zor çıktı. Demirleri çıkardıktan sonra titreme vardı. Ben takınca düzelir diye düşünüyordum. Taktım hala devam ediyor. Gidon tarafında daha çok. Bir arkadaşım ön düzende boşluk olmuştur onu aldırman lazım demişti. Bilen var mı?

Arkadaşlar ben küçük bi kaza yapmıştım. 1 ay falan geçiyor. Koruma demirlerini çıkarmıştım dün.bir taraftaki demir bayağı yamuktu çünkü zaten zar zor çıktı. Demirleri çıkardıktan sonra titreme vardı. Ben takınca düzelir diye düşünüyordum. Taktım hala devam ediyor. Gidon tarafında daha çok. Bir arkadaşım ön düzende boşluk olmuştur onu aldırman lazım demişti. Bilen var mı?
Motosiklet R25 mi?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
loctite sürdün mü montajını yaparken?

Loctite civataların titreşimden gevşememesi için civatalara sürülen bir sıvı gibi bir şey. Ondan kaynaklı değildir bence çünkü tek taraf olmuş diyor arkadaş.
Tek taraf derken şimdi iki demiri birden yeniledim. Sıfırdan taktım her şeyi. Sökülmeden önce herhangi bir titreşim yoktu. Bir süre ben koruma olmadan kullandım. Titreşim vardı. Ben şasi içinden geçen çıkardığım demir çubuktandır diye düşündüm. Yeni demirleri takarken yenisiyle beraber taktım. Hala devam ediyor ama acaba tam mı sıkamadım bilmiyorum yine motorcuya gidicem yakında.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
koruma demiri genelde bloğu şasiye bağlayan vidadan takılır orası da loctite olmadan kesinlikle titreşim yapar ben de yaşadım aynısını vidayı söktükten sonra başladığı için koruma demiri olsa da olmasa da titreşim devam ediyorsa bence sebebi o olabilir

koruma demiri genelde bloğu şasiye bağlayan vidadan takılır orası da loctite olmadan kesinlikle titreşim yapar ben de yaşadım aynısını vidayı söktükten sonra başladığı için koruma demiri olsa da olmasa da titreşim devam ediyorsa bence sebebi o olabilir
Teşekkürler bakıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya ben tekrar sıktırdım civataları hala titreşim veriyor. Bizim burda motomania var gösterdim oraya bir şey yok dedi ama ben fazla hissediyorum titreşim i motor sıcakken daha mı az oluyor tam bilemedim. Ona bakıcam daha sonra. Bir arkadaş ön düzendendir dedi de koruma demirlerini çıkarttıktan sonra titreşim olmuştu. Sebebi nedir lo.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konum hala günceldir. Bir bilen çıkar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Loctite nin bir sürü ürünü var hangisini almam lazım. Bir de nasıl sürmem gerekli bununla alakalı bi video var mı internette?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar