Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun vadede en az problem çıkarma olasılığı olan afrika twin
fakat tiger daha mantıklı bir motor xcx 800 ilerde kolay satılmaz piyasası yavaş dijital ekran yok
da senin 100 beygir motor kullanacak bilgi birikim tecrüben var mı?
afrika twine daha çok var bi düşündüm ama bi ileriki seviye büyütmek istersem L1 ve sonrası almak isterim baktığım motorlar genelde 70 80 beygir civarı asfaltta aklımda en ufak soru işareti yok hiç sorun yaşayacağımı sanmıyorum toprakta tamamen soru işaretim var zaten ilk işim enduro eğitimi almak
Öyle ama recall yayınlanana kadar insanları bezdirdiler, birebir yaşamadım, sadece gruplardan konuşmaları takip ettim. Çoğu servis bir sorun olmadığı yönünde insanları geri çevirdi. İnsanlar uzun süre sorunlu bir şekilde kullandı motorsikletlerini. Müşterinin servisi ikna etmeye çalışması çok ilginç.
Değinmek istediğim nokta sorunsuzluk algısını biraz kırdı. Demekki farklı bir sorun olsa derdini servise anlatmak zor olucak. Aprilla servisleri nasıldır bilmiyorum ama kıyaslama yaparken bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek.
Dediğin gibi yayınlanana kadar "bu normal" ayağı çekmeleri çok muhtemel evet - servis kalitesi yerlerde maalesef.
Aprilia'da durum değişken. Artık motor sayısı 2 senedir ciddi artmış durumda, gerçekten anlayan servisler oluşmaya başladı. İşin organize edilmesi, hızlıca ürünün getirilmesi konusunda sorunlar yaşayanlar oluyor ama problemi kabul ettirmekle ilgili dert pek fazla duymadım ben. Ama Anadolu'dan arkadaşlar yazıyor bazen, "ön dişli kapağını açıp temizleyeceğim" diyen müşteriye "garantiden çıkan" diyen servisler de olmuş adgasdasd
hoş demeleriyle çıkmıyor, onların bir yaptırımı yok da insanlara dert işte, korkuyorlar sonra.
Valla artçılara sormak lazım ne bileyim =)
Biraz rally tipi sele olduğu için ince kalıyor, bunu sevmeyen artçı varsa sorun edebilir.
Şimdi hatuna sordum, Tuareg daha rahat dedi XJ6F'e göre - ki onun selesi daha genişti. Ama Tuareg'e bir kere bindi sadece, Yamaha'yı satalı 4 seneyi geçti - o yüzden çok ciddiye alınmayabilir
adv camiasında genel kabul orta sınıf adv'lerin iki kişilik sürüşte iyi olmadığı. ama gavur sıka sıka gittiği için bunu daha çok performans açısından yorumluyorlar. ağırlığı taşır, taşıma kapasitesi R1250GS'ten 5-6kg daha az sadece, ama güç yetersiz gelebiliyor. Bunu aramayan full sakin sürene sorun olmaz, iyi değil dedikleri o ince farklar hep.
normalde düzlük performansları tek başına çok yakın olsa da iki kişi + bagaj eklenince Africa Twin farkını ortaya koyar mesela.
- ama bi videoyla niye düşünmeye başladın motoru anlattığım ettiğim de yok mal mal gidiyorum
Dediğin gibi yayınlanana kadar "bu normal" ayağı çekmeleri çok muhtemel evet - servis kalitesi yerlerde maalesef.
Aprilia'da durum değişken. Artık motor sayısı 2 senedir ciddi artmış durumda, gerçekten anlayan servisler oluşmaya başladı. İşin organize edilmesi, hızlıca ürünün getirilmesi konusunda sorunlar yaşayanlar oluyor ama problemi kabul ettirmekle ilgili dert pek fazla duymadım ben. Ama Anadolu'dan arkadaşlar yazıyor bazen, "ön dişli kapağını açıp temizleyeceğim" diyen müşteriye "garantiden çıkan" diyen servisler de olmuş adgasdasd
hoş demeleriyle çıkmıyor, onların bir yaptırımı yok da insanlara dert işte, korkuyorlar sonra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla artçılara sormak lazım ne bileyim =)
Biraz rally tipi sele olduğu için ince kalıyor, bunu sevmeyen artçı varsa sorun edebilir.
Şimdi hatuna sordum, Tuareg daha rahat dedi XJ6F'e göre - ki onun selesi daha genişti. Ama Tuareg'e bir kere bindi sadece, Yamaha'yı satalı 4 seneyi geçti - o yüzden çok ciddiye alınmayabilir
adv camiasında genel kabul orta sınıf adv'lerin iki kişilik sürüşte iyi olmadığı. ama gavur sıka sıka gittiği için bunu daha çok performans açısından yorumluyorlar. ağırlığı taşır, taşıma kapasitesi R1250GS'ten 5-6kg daha az sadece, ama güç yetersiz gelebiliyor. Bunu aramayan full sakin sürene sorun olmaz, iyi değil dedikleri o ince farklar hep.
normalde düzlük performansları tek başına çok yakın olsa da iki kişi + bagaj eklenince Africa Twin farkını ortaya koyar mesela.
- ama bi videoyla niye düşünmeye başladın motoru anlattığım ettiğim de yok mal mal gidiyorum
Yapıştıracağım, yapıştıracağım ama denk getiremiyorum. Bu gidişle ya Cyan'ın ya Espresso'nun Vstromu alacağım sanırım. En sonunda halime acıyıp satacaklar.
Bu Tuareg de sanırım şuan ikinci elde uygun fiyatla alınınca rakipsiz motorlardan biri oluyor ufak ufak,şuan sıfır ADV350 fiyatından 30-40 lira daha uyguna temiz Tuareg alınıyor.Tabi biri scooter diğeri vitesli motor
Mesela izmirde 430 a 8 bin km 23 model olanı ilana koyulmuş,pazarlıkla 410 a bile alınabilir.
Bu Tuareg de sanırım şuan ikinci elde uygun fiyatla alınınca rakipsiz motorlardan biri oluyor ufak ufak,şuan sıfır ADV350 fiyatından 30-40 lira daha uyguna temiz Tuareg alınıyor.Tabi biri scooter diğeri vitesli motor
Mesela izmirde 430 a 8 bin km 23 model olanı ilana koyulmuş,pazarlıkla 410 a bile alınabilir.
Yapıştıracağım, yapıştıracağım ama denk getiremiyorum. Bu gidişle ya Cyan'ın ya Espresso'nun Vstromu alacağım sanırım. En sonunda halime acıyıp satacaklar.
Bir an gerçek zannettim. bu arada yelkenli kullanmak için belge aldım. Hatta kısa mesafe telsiz operatörlüğü belgesi, amatör telsizcilik belgesi, karavan çekmek için çekici belgesi (BE) , yüksek gerilim için uzmanlık belgesi, İlkyardım belgesi . HCCP belgesi. avcılık belgesi, balıkçılık belgesi .....
Pek çok belge aldım ama hiç vatmanlık aklıma gelmedi. Gelmezdi de. Taaa ki siz yazana kadar. Bu kursu da bitirmem lazım mutlaka.
Activayı ilana koydum satılırsa peşinede alıcısı hazır olan xmaxı satıp bi tuareg de ben patlatıyorum Artık 1.5km mesafedeki işime tuaregle gider gelirim
Activayı ilana koydum satılırsa peşinede alıcısı hazır olan xmaxı satıp bi tuareg de ben patlatıyorum Artık 1.5km mesafedeki işime tuaregle gider gelirim
bu saatten sonra rakibiz motoru ilk satılan ilandaki tuaregi alır şaka bi yana benim de okulum var haftanın 2 günü olduğundan kafam rahat yoksa 100kmde 2 litre ortalamadan 5 litreye çıkmak biraz koyardı
250srımın dişlisini değiştirdikten sonra yakıt tüketimini sıfırlamadım ama yaklaşık 1000km oldu 100kmdir de 2 numara büyük dişliyle kullanıyorum eskiden ortalama hep 4.2ydi şimdi 4.0a düştü sıfırlamama rağmen heralde sıfırlasam 3.8 falan olacak dişli yükseltmek bu kadar fark eder mi yoksa daha fazla torku var diye daha düşük devirde kullanabiliyorum o yüzden mi oluyor
Bence kendinizi 1 modelle sınırlandırmayın. Versys 650 ve Tracer 700 fiyat olarak vstrom ile yakın. Motorumu alırken 3-4 modeli takipte kaldım, en uygun denk geleni aldım.
videoyu tekrar edince şunu merak ettim şimdi şuandaki motorumla artık sarkmadan daha fazla dönemiyorum gidonla vs limitime ulaştım videoda bakıyorum hiç sarkmıyorlar köpek gibi viraj yapıyorlar uzun amotrisörlü yüksek gidonlu aletlerde sadece kontrayla mı viraj yapılıyor