Motosiklet konforunu etkileyen durumlar

Motosikleti
Ns200 15"
ben beğenmiyorum v stromu 650yi yani kocaman motor alıyorsun toprağa giremiyorsun e ben niye o motoru alıyorum kocaman amortisörlere para veriyorum scooter alırım onun yerine tracer 7 için de aynı multistrada için de aynı
Belin altındaki kıllar kadayıflaşınca anlıyor insan kıymetini. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ben beğenmiyorum v stromu 650yi yani kocaman motor alıyorsun toprağa giremiyorsun e ben niye o motoru alıyorum kocaman amortisörlere para veriyorum scooter alırım onun yerine tracer 7 için de aynı multistrada için de aynı
Tracer 7'de henüz 100.000 km deviren çok çok az, hele bir devirsinler, o km'leri görebilsinler öyle yorumlayalım. Multi ise tatlı motor ve çok heyecanlı, acaba nerede elektronik arıza verecek diye insan bence heyecan duyuyordur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tracer 7'de henüz 100.000 km deviren çok çok az, hele bir devirsinler, o km'leri görebilsinler öyle yorumlayalım. Multi ise tatlı motor ve çok heyecanlı, acaba nerede elektronik arıza verecek diye insan bence heyecan duyuyordur.
en azından ellerine anahtar alıp amortisör ayarı yapmıyorlar 2 tuşa basıyolar makine ağırlığına göre çantaya göre amortisör ayarı yapıyor :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
en azından ellerine anahtar alıp amortisör ayarı yapmıyorlar 2 tuşa basıyolar makine ağırlığına göre çantaya göre amortisör ayarı yapıyor :D
Amortisör ayarı öyle düşündüğümüz kadar dünyanın en elzem şeyi değil, hiçbir ayar imkanı olmayan 17 senelik arka amortisörle neler yapabildiğimi görsen şaşarsın. Lakin Allah'ın unuttuğu bir coğrafyada ekranda arıza ışığı belirip motorun çalışmaması bence çok daha korkutucu bir senaryo. Kendi motorumda başıma geldi, motoru az daha yakıyordum da Memcoş48 sağ olsun, destek oldu bana.

Motosikleti
Ns200 15"
Yurt dışındaki forumlarda okuduklarıma göre artık pekte öyle elektronik problem yaşayanlar görmüyorum, buda yetmezmiş gibi deliler gibi piste giriyorlar ve normal rutin olaylar dışında karşılaştıkları bir durumlar yok. Sana abi en kırmızısından Multi V2 yakışır. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yurt dışındaki forumlarda okuduklarıma göre artık pekte öyle elektronik problem yaşayanlar görmüyorum, buda yetmezmiş gibi deliler gibi piste giriyorlar ve normal rutin olaylar dışında karşılaştıkları bir durumlar yok. Sana abi en kırmızısından Multi V2 yakışır. :)
Yolda kalırsam Bursa'ya kadar elde taşır, hesabını senden sorarım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
abi sen şu hurdayı sat v2 al yolda kalırsan söz ben gelcem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

köfte ekmek getiririm bitek elimden başka bişi gelmez

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
abi sen şu hurdayı sat v2 al yolda kalırsan söz ben gelcem

köfte ekmek getiririm bitek elimden başka bişi gelmez
O hurdayla Pazar sabahı İzmir Aydın yolunda Bmw'nin tekini parçaladım, kadran 215'ti, peşimden gelemedi.

Dikkatini çekerim, yeni Ninja 650'ler 200'ü göremiyor artık.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçen yaz toprağa girdim ben vstrom ile. Ama çamurlu ıslak toprak değildi, kuru topraktı, yolmuş ama çamur varken traktörler geçmiş derin çukurlar açılmış, öyle bir yoldu, arabayla geçilmeyecek bir yerlerdi yani. Tabi bir crf 250 değil ya d atracer değil ama giriyor gerektiğinde ve çıkabiliyorsun da.

O hurdayla Pazar sabahı İzmir Aydın yolunda Bmw'nin tekini parçaladım, kadran 215'ti, peşimden gelemedi.

Dikkatini çekerim, yeni Ninja 650'ler 200'ü göremiyor artık.
Senin motor bir başka. düzgün bakılınca huyunu suyunu bilince gerektiğinde eğlenceli de oluyor. Yaşına göre motor işte, hem gazlayınca ayı gibi gidiyor hem uzun yola gidiyor. Hakkını vererek eskittin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Cimrilik yapıp karteri yine ufacık bırakmışlardır kesin.
Japonlar çok tutumlu, filtre bile değişse 1,9 lt yağ alıyor, tam esnaf işi. Bu nedenle özellikle 2006-2008 kasa Er6 F/N-Versys kullananlarda yatak sarmayan adam iddaa'da Real Madrid-Rizespor maçında 1'den 2 oynayıp kazanmış gibi sayabilir kendini.

Motosikleti
Ns200 15"
Japonlar çok tutumlu, filtre bile değişse 1,9 lt yağ alıyor, tam esnaf işi. Bu nedenle özellikle 2006-2008 kasa Er6 F/N-Versys kullananlarda yatak sarmayan adam iddaa'da Real Madrid-Rizespor maçında 1'den 2 oynayıp kazanmış gibi sayabilir kendini.
Uyuz gibi 2.1 litre kapasite yapmadıklarına şükretmek gerekir, yağ kaçaklarını saymazsak bu kullanımlarda eksiltme görülüyor mu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Uyuz gibi 2.1 litre kapasite yapmadıklarına şükretmek gerekir, yağ kaçaklarını saymazsak bu kullanımlarda eksiltme görülüyor mu?
Statör keçesinden kaçırma var. 1000 km'de bir az biraz ekliyor devam ediyorum. Liqui Moly'i bırakıp Motul Ngen 5'e başlayınca yağ kaçakları azaldı, 1000-2000 km sonra 15-50'ye döneceğim. Ben yağ kaçaklarını hiç dert etmiyorum, ben bu motorda 147.000'e geldim, öyle fik fik konulardan gol yemeyeceğim.

Motosikleti
Ns200 15"
Statör keçesinden kaçırma var. 1000 km'de bir az biraz ekliyor devam ediyorum. Liqui Moly'i bırakıp Motul Ngen 5'e başlayınca yağ kaçakları azaldı, 1000-2000 km sonra 15-50'ye döneceğim. Ben yağ kaçaklarını hiç dert etmiyorum, ben bu motorda 147.000'e geldim, öyle fik fik konulardan gol yemeyeceğim.
Abi yaşı ve kilometresi itibari ile gayet normal, artan kilometreden ötürü 15-50 daha randımanlı ve korunaklı olur. Yağ kaçağı yere çok damlatmıyor ve egzoza yapışıp kötü koku bırakmıyorsa çok dert edilmez.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi yaşı ve kilometresi itibari ile gayet normal, artan kilometreden ötürü 15-50 daha randımanlı ve korunaklı olur. Yağ kaçağı yere çok damlatmıyor ve egzoza yapışıp kötü koku bırakmıyorsa çok dert edilmez.
Enteresandır Liqui Moly'i brakıp Motul Ngen 5'e geçtiğim günden beri yere yağ işeme bitti gibi

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Enteresandır Liqui Moly'i brakıp Motul Ngen 5'e geçtiğim günden beri yere yağ işeme bitti gibi
Maşallah bayağı kilometreye gelmiş. Motor yerse ne yapmayı düşünüyorsunuz tam olarak? Motor yaptırıp sürmeye devam mı, motosiklet değişikliği mi? Çok merak ettim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar