Asfaltta yeterince atak, otobanda 180'e çıktım daha fazla gaz verecek yer vardı ama yeter dedim, yani bu haliyle fazlasıyla gücü var, 3lü çanta seti takılı ve doluken otoban sürüşünde 180'ler sürekli gitmek saçma olurdu zaten. asfalt dışında da stablize yolda ya da bozuk asfaltlı yollarda ya da mıcırlı bol çukurlu yollarda gitmem demiyor, toprak yola denk gelirsem de sorun yaşamadım, offroad değil ama yolumsu bir şey olsa yolda kalmam giderim keyif kaçırmam gibi bir güveni var daha ne isteyeyim.
Haa, bir de traktör gibi çekişi var, vites düşürmeyi unuttum eyvah dediğim her anda gazı verince hızlanmaya başlayıp uzuyor daha ne olsun.
Artçılı sürüş denemedim, onu da bu yaz deneyeceğim ama dah aönce vstrom sürüp eşleriyle gezen arkadaşlarımın eşlerinden duyduğum, artçı konforu da çok iyiymiş.
Bununla iki kişi her türlü yol yapılır, otobana çıkınca iki kişi 120-130'la konforlu bir şekilde çok rahat gider, tek kişi otoban konforlu hızı 140-150 arası, 150'yi geçince çok yakmaya başlıyor ama o zaman da yaktığı helal olsun dedirtiyor.
Bendeki kasasında elektronik destek olarak yalnızca ABS var, başka bir şeyi yok ama yenilerde TC de var, daha ne olsun. denk getirebilen herkese tavsiye ederim, orta hacimde uzun yol yaparı gezerim tozarım öyle çok araziye girmem ama sürekli asfaltta da gezmeyeyim, kamp malzemelerin yükler kamp yapmaya giderim diyenler için ideal motor gibi.
Yeni model vstromlarda niye V motordan vazgeçip paralel çift silindire geçtiler anlamadım, belki maliyet yüzündendir ama bu v motorun görüntüsü de güzel sesi de güzel.