MT25 2017 Model 2000km altı full bakımlı bir motorun değerini belirlemede yardım

Merhaba arkadaşlar,

Zorlandığım bir konuda yardımınızı rica ediyorum. 2017 model ve 2000km altında, full bakımlı, hatasız, kusursuz bir motosikletim var. Motorun ilk sahibiyim ve aldığımdan beri kapalı garajımda saklıyorum. Kişisel bazı sebeplerle motosiklet sürmeyi bırakmam gerekiyor.

Motorumu satmak için bir değer belirlemem gerekiyor, bu konuda yardımcı olur musunuz?

Motosikleti
D400
Dostum 8 yaşında motor 2 bin km evet inandırıcılıgı yok ama belli sebeplerden binilmemiştir birşey diyemem.

Fakat motorun 8 yaşında olması; doğal olarak ic parçalarının eskimiş olması hepsini geçtim bu km nedeniyle 8 yıldır bakım görmeceğinden karşılaşılacak riskler sonucunda tahmini 170 / 180 bin'den fazla etmez gibi geliyor. (o da abs varsa)

Ben şahsen 8 yaşında binilmemiş / bakımları yapılmamış bir motor almak yerine ilk sahibinden 15 bin km'de az binilmiş bir mt25 almayı tercih ederim.

Bakımlar
Dostum 8 yaşında motor 2 bin km evet inandırıcılıgı yok ama belli sebeplerden binilmemiştir birşey diyemem.

Fakat motorun 8 yaşında olması; doğal olarak ic parçalarının eskimiş olması hepsini geçtim bu km nedeniyle 8 yıldır bakım görmeceğinden karşılaşılacak riskler sonucunda tahmini 170 / 180 bin'den fazla etmez gibi geliyor. (o da abs varsa)

Ben şahsen 8 yaşında binilmemiş / bakımları yapılmamış bir motor almak yerine ilk sahibinden 15 bin km'de az binilmiş bir mt25 almayı tercih ederim.
Biraz sıradışı gelebilir kulağa farkındayım ama durum anlattığım şekilde tam olarak. Birden fazla aracım olduğu ve sonrasında da sağlık problemim oluşunca pek kullanma şansım olmadı. Aracın bakımlarını yaptırdım aralıklarla km yapmasam da. ABS'si olmayan model 2017 model. Fiyatlama yapmakta zorlanıyorum.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
2017 model mt25'in 2000km olduğuna kim inanır?
kadir
kadir.jpg

Osmancığım,

Ben burada bilgili insanlardan yardım almaya çalışıyorum. Eğer bir iddian veya bir derdin varsa, istediğin Yamaha servisinden istediğin ustayı getirt, motoru istediğin şekilde kontrol ettir, geldiğinde de ben sana çay ısmarlarım sohbet ederiz. Eğer geyik için konuşuyorsan da, başka güzel başlıklar var, orada keyifle takılabilirsin.

Sen ister inan, ister inanma, anlattığım durum anlattığım şekliyle gerçek -ve bu konuda bilgili insanların fikrini almaya çalışıyorum, gölge etme yeter.

Motosikleti
D400
Bakımlar

Biraz sıradışı gelebilir kulağa farkındayım ama durum anlattığım şekilde tam olarak. Birden fazla aracım olduğu ve sonrasında da sağlık problemim oluşunca pek kullanma şansım olmadı. Aracın bakımlarını yaptırdım aralıklarla km yapmasam da. ABS'si olmayan model 2017 model. Fiyatlama yapmakta zorlanıyorum.

Anladım hocam; abs'li olmaması direk eksi puan.

Ek olarak bakımları belgelemediyseniz aralıklarla bakım yaptıgınza da inanmaz kımse; yanlıs anlamayın yalancılıkla suclamıyorum ancak artık ülke öyle bir noktada ki insan kardeşine güvenmiyor.

Benc sarı siteye 190'dan koyun; favori durumlarına göre yavaş yavaş çekersiniz. muhtemel 160'a falan gidecektir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anladım hocam; abs'li olmaması direk eksi puan.
bu konuda katılıyorum.
Üstadım abs'i olsaydın biraz aşşağısına ben direk şimdi iş yerinden çıkıp gelirdim. Şirinevlerdeyim.
190a Sarı siteye güzel bi şekilde koyun. 160ın Aşşağısına da vermeyin. Gerekirse yakınınıza 150ye verin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@arndiol kuzen.
bi abimin mt07 2014ü var. Abs yok. 60.000 KM
Son 10bine şahidim fakat geçmiş 50bin neler oldu bilmiyorum. Lastikleri yeni.
200e alayım mı sence ?
(ABS olmadığı için gözümde -5 durumunda)

Motosikleti
K 1600 GTL
sarı sitedeki ilanlara bakınca 200 ün üzerinde eder altına satmayın bence. Aciliyetine bağlı olarak ben olsam 220 den filan ilana koyardım...

sarı sitedeki ilanlara bakınca 200 ün üzerinde eder altına satmayın bence. Aciliyetine bağlı olarak ben olsam 220 den filan ilana koyardım...
250 koyduk ilana sonradan 240a indirdik.

2017 model, garajda yatmış, başına bir kaza gelmemiş 2000 km den az km yapmış bir motosiklette 8 yıllıkmış falan diye bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben. Lastikleri ile ilgili bir değişim gerekli olabilir o kadar. Garajda beklemiş motosikletin hortumları gibi plastik aksamında da bir problem yaşanacağını düşünmüyorum. Yukarıdaki yorumları da eğer fiyat düşürüp de tertemiz motosikleti kelepir almak gibi bir istekle yapılmıyorsa gereksiz bulduğumu belirtmek istiyorum. Motosikletinizin 210.000 yazdığınız an kısa sürede pazarlıksız satılacağını düşünüyorum. Ben olsam öyle 200.000 tl altına da bu motosikleti satmam.

2017 model, garajda yatmış, başına bir kaza gelmemiş 2000 km den az km yapmış bir motosiklette 8 yıllıkmış falan diye bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben. Lastikleri ile ilgili bir değişim gerekli olabilir o kadar. Garajda beklemiş motosikletin hortumları gibi plastik aksamında da bir problem yaşanacağını düşünmüyorum. Yukarıdaki yorumları da eğer fiyat düşürüp de tertemiz motosikleti kelepir almak gibi bir istekle yapılmıyorsa gereksiz bulduğumu belirtmek istiyorum. Motosikletinizin 210.000 yazdığınız an kısa sürede pazarlıksız satılacağını düşünüyorum. Ben olsam öyle 200.000 tl altına da bu motosikleti satmam.
emin olun kendisi yarım saatlik mesafe uzağımda, kelepir almak istesem kendisiyle iletişime geçmek isterdim. Ki zaten Abs olmayan motora karşıyım.
Konuşmalarımda öyle bi niyetimin olduğunu göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar