Honda başta olmak üzere kendisine motor vermeyen firmalardan intikamını hangi tür laf sokmalar / posta koymalarla alacak diye izler oldum son dönemde valla.2025 senesindeyiz, içimizde hala Selçük'ü izleyen var. Çık çık çık, çok ayıp.
2800 de almıştım sanırım. 21 bin km oldu.Motorunuzdan ne kadar memnunsunuz hocam kaç km oldu alalı ?
lastik videosunda siz bu lastik işini hiç bilmiyorsunuz diye artizlik yaparak başlıyor. sonrasında o kadar yanlış bilgiler veriyor ki ben olsam utanır insan içine çıkamam.Bu adamın lastik hakkında bir videosuna denk gelmiştim, naylon lastiğin malzemesinin naylon olduğundan diğerlerinin de polyester olduğundan bahsediyordu. Pek anlamam doğru mu bu?
Yahu sabah yazacaktım o olayı, markanın adını hatırlayamadım. Düşün yani; bu eleman övdü diye adını bildiğim markayı unutmuşum resmen, puhaha.... Hani objektif olsa neyse de geçmişte Zontes'i yere göğe sığdıramamış adamdır kendileri.
Atma Selçük, din kardeşiyiz.
Oktay Motor sponsorluğunda beleşe Zontes sahibi olmuştu da "parasını bastırdım da aldım" demişti kolpacı. Sonra Oktay Motor ile papaz olunca adamlar verdikleri motoru geri almışlardı, bu da s.k gibi ortada kalmıştı.Yahu sabah yazacaktım o olayı, markanın adını hatırlayamadım. Düşün yani; bu eleman övdü diye adını bildiğim markayı unutmuşum resmen, puhaha.![]()
![]()
Oktay Motor sponsorluğunda beleşe Zontes sahibi olmuştu da "parasını bastırdım da aldım" demişti kolpacı. Sonra Oktay Motor ile papaz olunca adamlar verdikleri motoru geri almışlardı, bu da s.k gibi ortada kalmıştı.
Liseliler ve Z kuşağı bilmez, eskiden L-Manyak'da Kaan Ertem'in "Ezik Şarkıcı Altuğ" diye bir tiplemesi vardı, ben hep bu adamı o tiplemeye benzetiyorum. Ezik şarkıcı Altuğ da gündeme geleyim derken başına saçma sapan işler gelen tiri viri bir popçuydu. Ekşi'de bu tiplemeyle ilgili " boğulma numarası yapıp gündem yaratıcam derken zamdan ve zalaxy gibi dergilere "altuğu denizin orta yerinde zktiler" manşetiyle taşınmış, ucuz & egzotik olsun diye albüm kayıtlarını bolivyada yaparken gerillalar tarafından kaçırılmış süper bir karakter." entrysi girilmiş.ya abi bir insanın tipi ve hal hareketleri kişiyi ele veriyor ya çok ilginccv yav.
ben bu adama uyuz oluyodum, bir tekinsizlik seziyodum hep.
bu ozellik bize evrimsel surecte maymun atalarımızdan kaldı bence.
arkasından böyle konuşuyoruz ve zorunda gidiyorsa
Yaw o çocuk da ekmeğinin peşinde, onunla da zamanında şiveden kaynaklı pis dalga geçtik, ayıp oldu.hiç unutmuyorum, bizim tommy kolacan ı gomuyodu, ulan bi baktık kolacan gelmiş cevap veriyor tommy e pugahagahs
videolarında yorumlara bakmayan adam buraya üye olup milletin laf sokmalarını dinler mi? pek sanmıyorum.yavv o de
acaba üyeliği var mı ? belki de içimizde biri arada yazıyodur.
hiç unutmuyorum, bizim tommy kolacan ı gomuyodu, ulan bi baktık kolacan gelmiş cevap veriyor tommy e pugahagahs
şiveden kaynaklı dalga geçtik ama bu kadar değildi, haklısın, biraz ayıp etmişiz.Yaw o çocuk da ekmeğinin peşinde, onunla da zamanında şiveden kaynaklı pis dalga geçtik, ayıp oldu.
bence reklamın kötüsü olur, ben didi reklamındaki teyze yüzünden ağzına didi sürmemiş biriyim.. ama Lays reklamındaki teyze de bize Lays sevdirmişti.Bu gibi tiplerde utanma olsa hiç girişmezlerdi zaten bu işlere. Utanma gibi bir şey yok, böyle haklarında konuşurken bile reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorlardır kesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şiveden kaynaklı dalga geçtik ama bu kadar değildi, haklısın, biraz ayıp etmişiz.