Selçuk un Honda ya koyduğu posta!

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Bu adamın lastik hakkında bir videosuna denk gelmiştim, naylon lastiğin malzemesinin naylon olduğundan diğerlerinin de polyester olduğundan bahsediyordu. Pek anlamam doğru mu bu?

Motosikleti
yok:(
Motorunuzdan ne kadar memnunsunuz hocam kaç km oldu alalı ?
2800 de almıştım sanırım. 21 bin km oldu.
Aldığım paraya oranla çok fazla şey verdi ve veriyor genel izlenimim olumlu yönde.

*İstanbulda iyi bir servis buluyorsun ama bakıma borusan parası istiyor işletme maliyeti çok yüksek geliyor.
*Bir tek kronik arızası var henüz başıma gelmedi 301 - 302 diye buji değiştirip çözende var üst kapak değiştirip halledende var o başıma gelirse nasıl hallederim bilemiyorum.
*Trim sesleri var. Halledende var ama uğraşamadım.
*Seleflerinden daha ağır hissettiriyor, selefi dediysemde 500 lük makineler konu dışı, afrika adv, gs adv daha kıvrak buna göre. Bu bildiğin kazulet evet alışıyorsun ama ağır sonuçta abi.
*Yavaş bir motor.
*130 ile sabit hızda otobanda çok sorunsuz gidebiliyor, 150 de çok titriyor.
*Virajı çok iyi, darlıkta her türlü itliği serseriği yaptım mutlu ayrıldım.
*Yapı kalitesi bir çinliye oranla çok iyi. Patlayan bir tarafı olmadı henüz. motoru çok pis yollara soktuğum için camış gibi tazzikli suyla yıkıyorum bir şey olmuyor. Radyatör, ekran diğer çinlilere oranla dayanıklı.
*Çok fazla kullanıcısı var iyi bir topluluğu var her soruyu sorabildiğin tüm parçaları bulabildiğin fan whatsapp grubu iyi iş görüyor. Bir sorunda tek başına değilsin.

Ben alalı 1 yılı geçti. Alacaksanız sıfır almanızı tavsiye etmem 2. eli aksesuarlı şekilde çok uyguna geliyor. bu yaz bir rota takip edeceğim artçılı 4500 km civarı gözüm alıyor açıkçası. Bakalım neler göreceğiz. not; param v-strom'a yetseydi onu alırdım.

Videoyu izlemedim de, zamanında benelliden test motoru alamadığı için trk502yi inceleyip taşlamıştı. Ara ara yapıyo bunu demek ki. Halbuki revolt rm5 gibi dünya çapında beğenilen harika scooter için hiç böyle kötüleme yapmamıştı. Harika bi scooterdı, yoksa değil miydi?

O kadar çok insana motoru aldırdı, o kadar çok insanı rezil etti ki, gelen tepkilere dayanamayıp incelemesini bile kaldırmıştı canım revolt rm5in. Youtuba da artık bu kanaldan bildirim gösterme diye kaçıncıya ayarlıyorum, hala benim de karşıma çıkıyor.

Motosikleti
cbf 150
Naylon lastik diye birşey yok hepsi kauçuk ve petrol ürünü krışımı. Palyaçoları dikkate almayın. Naylon anında erir. Bu arada nx arazi motoru değil nx yüksek oturuma sahip bir motosiklet sadece. Her işi gören tıpkı nc gibi. Arazi motoru teneredir

Bu adamın lastik hakkında bir videosuna denk gelmiştim, naylon lastiğin malzemesinin naylon olduğundan diğerlerinin de polyester olduğundan bahsediyordu. Pek anlamam doğru mu bu?
lastik videosunda siz bu lastik işini hiç bilmiyorsunuz diye artizlik yaparak başlıyor. sonrasında o kadar yanlış bilgiler veriyor ki ben olsam utanır insan içine çıkamam.

lastiğin içerisinde kullanılan katmanları (bildiğin kumaş gibi şeyleri) lastiğin hamuruyla karıştırıyor. nylon hamur, rayon hamur, polyester hamur falan diyor. kauçuk lastik olmaz diyor. yani bu kadar bilgisizlikle bu adam nasıl bu kadar ilgi görüyor anlamak çok zor ama cahil cesareti önemli bir mevzu başarı için.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Arkadaşlar, isim ayırdetmeden söylüyorum; bu click-bait tayfayı dinleyeceğinize gidin yabancı forumları okuyun çeviri yardımıyla...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eskiden Uzan grubu kendilerine reklam vermeyen kurum ve kuruluşları sahip oldukları medya gücü aracılığıyla tokat delisi ederlerdi, iftira atarlardı, tam bir tetikçi medyaydılar. Selçük de aynı haltı yiyor, "madem reklam yok, sponsorluk yok o zaman motorunu kötülerim" Hani objektif olsa neyse de geçmişte Zontes'i yere göğe sığdıramamış adamdır kendileri.

Atma Selçük, din kardeşiyiz.

Motosikleti
Ns200 15"
Motoziksel bir ara Volta'nın bile bela okuduğu bir modeli yere göğe sığdıramamıştı, alanlar o dönem ne problemler yaşamıştı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yahu sabah yazacaktım o olayı, markanın adını hatırlayamadım. Düşün yani; bu eleman övdü diye adını bildiğim markayı unutmuşum resmen, puhaha. 🤣 💦
Oktay Motor sponsorluğunda beleşe Zontes sahibi olmuştu da "parasını bastırdım da aldım" demişti kolpacı. Sonra Oktay Motor ile papaz olunca adamlar verdikleri motoru geri almışlardı, bu da s.k gibi ortada kalmıştı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oktay Motor sponsorluğunda beleşe Zontes sahibi olmuştu da "parasını bastırdım da aldım" demişti kolpacı. Sonra Oktay Motor ile papaz olunca adamlar verdikleri motoru geri almışlardı, bu da s.k gibi ortada kalmıştı.

ya abi bir insanın tipi ve hal hareketleri kişiyi ele veriyor ya çok ilginccv yav.

ben bu adama uyuz oluyodum, bir tekinsizlik seziyodum hep.

bu ozellik bize evrimsel surecte maymun atalarımızdan kaldı bence.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ya abi bir insanın tipi ve hal hareketleri kişiyi ele veriyor ya çok ilginccv yav.

ben bu adama uyuz oluyodum, bir tekinsizlik seziyodum hep.

bu ozellik bize evrimsel surecte maymun atalarımızdan kaldı bence.
Liseliler ve Z kuşağı bilmez, eskiden L-Manyak'da Kaan Ertem'in "Ezik Şarkıcı Altuğ" diye bir tiplemesi vardı, ben hep bu adamı o tiplemeye benzetiyorum. Ezik şarkıcı Altuğ da gündeme geleyim derken başına saçma sapan işler gelen tiri viri bir popçuydu. Ekşi'de bu tiplemeyle ilgili " boğulma numarası yapıp gündem yaratıcam derken zamdan ve zalaxy gibi dergilere "altuğu denizin orta yerinde zktiler" manşetiyle taşınmış, ucuz & egzotik olsun diye albüm kayıtlarını bolivyada yaparken gerillalar tarafından kaçırılmış süper bir karakter." entrysi girilmiş.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yavv o de

acaba üyeliği var mı ? belki de içimizde biri arada yazıyodur.

hiç unutmuyorum, bizim tommy kolacan ı gomuyodu, ulan bi baktık kolacan gelmiş cevap veriyor tommy e pugahagahs
videolarında yorumlara bakmayan adam buraya üye olup milletin laf sokmalarını dinler mi? pek sanmıyorum.

kimse kolundan tutup onu hapse atmıyor ama yaptığı şey aslında çok büyük bir suç, illa kanunlarda maddesinin olmasına gerek yok, kendisi de yaptığı hile hurdaların farkında ama çakallığa yatıyor, parasına bakıyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu gibi tiplerde utanma olsa hiç girişmezlerdi zaten bu işlere. Utanma gibi bir şey yok, böyle haklarında konuşurken bile reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorlardır kesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaw o çocuk da ekmeğinin peşinde, onunla da zamanında şiveden kaynaklı pis dalga geçtik, ayıp oldu.
şiveden kaynaklı dalga geçtik ama bu kadar değildi, haklısın, biraz ayıp etmişiz.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Bu gibi tiplerde utanma olsa hiç girişmezlerdi zaten bu işlere. Utanma gibi bir şey yok, böyle haklarında konuşurken bile reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorlardır kesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şiveden kaynaklı dalga geçtik ama bu kadar değildi, haklısın, biraz ayıp etmişiz.
bence reklamın kötüsü olur, ben didi reklamındaki teyze yüzünden ağzına didi sürmemiş biriyim.. ama Lays reklamındaki teyze de bize Lays sevdirmişti.

Didi reklamındaki teyze öyle bir iticiydi ki ondan sonra Ceza falan geldi biraz düzeltmeye çalıştı durumu. şimdi merak edip eski Didi reklamlarını izlemesin kimse, gece rüyanıza girer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar