V-Strom 800De ile 2023Km (İstanbul-Köyceğiz-Fethiye-Antalya-İstanbul)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi sen o gagayı sök. Gaga ne yaw? Bak dün en eski kasa V-Strom gördük, gaga yok, on numara makine

@Memcoş48 acilen xrx e gaga takmalı.
bence o motora yakışıyor..

suzuki nin şu işine bakın. Ya bir motor ancak bu kadar rezil edilirdi, başardılar.

images

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motor tatlı ama gaga olmamış. Sanki karşımızda çok güzel esmer bir kız varmış da burnunun ucunda tatak gibi kocaman bir ben varmış gibi. İster istemez o güzellikten ziyade gözler o bene takılıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor tatlı ama gaga olmamış. Sanki karşımızda çok güzel esmer bir kız varmış da burnunun ucunda tatak gibi kocaman bir ben varmış gibi. İster istemez o güzellikten ziyade gözler o bene takılıyor.

işte hep ya. rk gibi oldu bence demeyen adam eksikliğinden oluyor hep.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
@espresso ya hocam ben o kasayı ve o kırmızıdan nefret ederim de gerçekten bu çok başka duruyor.
üzerine binip sürene kadar tipine dikkatli bakmamıştım ama sürerken keyif veriyorsa güzeldir derim her şey için.

Bana sorarsan mesela o filmlerde falan zenginleri gezerken gördüğümüz, italya'da çok çok elit tasarımcılara milyonlar verilip tasarlatılmış lüküs yatların tipi değil de kimi egzantrik zenginlerin özel yaptırıp univeriste hocalarına haydi araştırma ekibinizi toplayın da sizi antarktikaya götüreyim bana da macera olur niyetine gezdiği her türlü deniz koşuluna dayanıklı ama çirkin görünen yatların tipini daha beğenirim mesela.
Şu kayıkların güzelliğine bakın:
bdc0eb87-4dd2-4dad-9e2c-681fab72597e_d757fd14.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
üzerine binip sürene kadar tipine dikkatli bakmamıştım ama sürerken keyif veriyorsa güzeldir derim her şey için.

Bana sorarsan mesela o filmlerde falan zenginleri gezerken gördüğümüz, italya'da çok çok elit tasarımcılara milyonlar verilip tasarlatılmış lüküs yatların tipi değil de kimi egzantrik zenginlerin özel yaptırıp univeriste hocalarına haydi araştırma ekibinizi toplayın da sizi antarktikaya götüreyim bana da macera olur niyetine gezdiği her türlü deniz koşuluna dayanıklı ama çirkin görünen yatların tipini daha beğenirim mesela.
Şu kayıkların güzelliğine bakın:
bdc0eb87-4dd2-4dad-9e2c-681fab72597e_d757fd14.jpg
Abi güzel diyorsun da o gagayı sök. Yemez Anadolu genci bu laf kalabalığını :)

Motosikleti
V-Strom 800 DE
DE modelleri de tubeless diye kalmış aklımda.
Çok güzel gezi olmuş, motorda çok güzel. Lastik patlasaydı ne yapacaktın? bunlar şambiyelli dimi. bunun se modeli tubless?

De modelleri iç lastikli. Tubeless öncesine ne yapılıyorsa onu yaparım heralde, patlarsa da macera olur

İç lastikli de olsa köpükler bir yere ulaşacağın kadar idare ediyor. Sonrasında iç lastik değişimi öneriliyor sadece.

Motosikleti
@espresso abi senin motor baya eskimiş gibi satmayı düşünmez misin 😅🤣
Dur daha yeni aldım ben onu, bir yıl oldu, daha hevesimi alamadım.
Sanırım bunun artık gücü yetmiyor noktasına gelene kadar da satmam. Ona da bu yaştan sonra çok zaman var. Kolesterel yüzünden hiç köfte yiyemeyecek yaşa gelip gözleme yiyeyim bari dersem o zaman belki. :)

Motosikleti
Forza 250
Dur daha yeni aldım ben onu, bir yıl oldu, daha hevesimi alamadım.
Sanırım bunun artık gücü yetmiyor noktasına gelene kadar da satmam. Ona da bu yaştan sonra çok zaman var. Kolesterel yüzünden hiç köfte yiyemeyecek yaşa gelip gözleme yiyeyim bari dersem o zaman belki. :)
Abi bir yıl yeterli ben son 1 yılda scooterları da sayarsak 5 tane motor değiştim 🤣🤣 5 aydan fazla olunca bunalma geliyor,gel el sıkışalım duyduğuma göre multistrada v2 çok iyiymiş 😀

Motosikleti
Abi bir yıl yeterli ben son 1 yılda scooterları da sayarsak 5 tane motor değiştim 🤣🤣 5 aydan fazla olunca bunalma geliyor,gel el sıkışalım duyduğuma göre multistrada v2 çok iyiymiş 😀
Dur daha xmax'ı satamadım. Bir şekilde yeni motor alabildim ama bir şey satma konusunda beceriksizim, o pazarlıklar falan bunaltıyor, en sonunda satmam kenarda dursun o kadar uğraşacağıma noktasına geliyorum, 2 moto birden vergisini, sigortasını ödüyorum zaten fena batmışım multi de nereden çıktı.

vstrom'un konforuna alıştıktan sonra bundan sonra bana uçan kaçan çevik motor lazım değil, 5 yıl sonra GS olabilir belki işte gider gözleme yerim.
:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer vstrom niyetin varsa Cyan'ı takibe al, benden daha titiz bakıyor motoruna, hiç pis tozlu görmedim, ne zaman birlikte gezsek hep cıncık gibi pırıl pırıl tertemiz geliyordu. Benim bu vstrom karşıma çıkmasaydı onun peşindeydim, satacak olduğunda hemen alabileyim diye az az kenara para atıyordum, satıyorum dediğinde kaçırılmayacak bir motor.

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom 800 DE
Dur daha xmax'ı satamadım. Bir şekilde yeni motor alabildim ama bir şey satma konusunda beceriksizim, o pazarlıklar falan bunaltıyor, en sonunda satmam kenarda dursun o kadar uğraşacağıma noktasına geliyorum, 2 moto birden vergisini, sigortasını ödüyorum zaten fena batmışım multi de nereden çıktı.

vstrom'un konforuna alıştıktan sonra bundan sonra bana uçan kaçan çevik motor lazım değil, 5 yıl sonra GS olabilir belki işte gider gözleme yerim.
:)
Aaaa duruyor mu hala xmax. Ben de satış konusunda berbatım. inazumayı baya ölü fiyatına koydum, ilk arayana sattım uğraşmayayım diye.

Gecen letgodan birine de aksiyon kamerası çene aparatı sattım. Telefonda pazarlık şu bu. Tam dedim heh tuttum kendimi çok indirmedim fiyatı. Çocuk gelince baktım, genç hevesli bedavaya verdim sdg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar