husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı

Selamını aleyküm arkadaşlar sıfır husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı artı ve eksileri nelerdir sizce husquwarna 250 mi yoksa cb mi daha mantıklı

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
cb nedir? hondanın bir modeli olduğunu tahmin edebiliyoruz

Motosikleti
D400
cb250r sanırım dediğin.

svartpilen 1-2 beygir daha güçlü olması lazım bunun dışında ek bir avantajı yok.

cb250r a topcase ve aksesuar takabilirsin; ikinci eli ötekine göre daha aktif. hepsini geçtim honda kalitesi.

svartpilen pek bi seçenek olmamalı bence.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
svartpilenin eski ucuz fiyatı gitmiş cb250rla aynı fiyatta olmuş 277bine değmez bence

Motosikleti
CB650R
Daha uyguna aynı tarzda 250 CL-X seçenek olarak incelenebilir

Motosikleti
Ns200 15"
Svartpilen oturuşu nispeten rahattır, sınıfındaki (tek silindir ve 250 cc) en iyi giden ve dönenlerden biri odur. Boyunuz uzunsa altınızda biraz sinek gibi durabilir, sizin için hızlı satmak önemliyse mantıklı bir seçenek asla değil.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Siz kullanım amacınızı ve beklentilerinizi söylerseniz arkadaşlar sizin için mantıklı mı değil mi daha sağlıklı yorum yaparlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Genelde sehir ici kulanım icin zaman zaman arazi yolarada surduyum oluyor aşırı uzun yol yapmam zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cb 250 r
Bütçe yetiyorsa bence tatlı motor. Ben pek kronik sıkıntısını duymadım, çoğumuzun arazi dediği yerlere en tırt asfalt lastiği de girebiliyor zaten.

Motosikleti
Ns200 15"
Bütçe yetiyorsa bence tatlı motor. Ben pek kronik sıkıntısını duymadım, çoğumuzun arazi dediği yerlere en tırt asfalt lastiği de girebiliyor zaten.
Kronik olarak farda kararma yaşanıyordu. Oda ben çalışırken 2 sene önce 13.000 tl civarıydı. :)

Motosikleti
Yamaha Tracer 7
Selamlar, profil fotoğrafımdan ve nick'ten de anlaşılacağı üzere Svartpilen 250 kullanıcısıyım. Geçen ay cc yükseltip Yamaha Tracer'a geçtim. Benim Svartpilen ise garajda yatıyor, bakalım bu haftasonu bir arkadaş alacak gibi duruyor.

Hey şeyden önce motorun ikinci el piyasayı çok yavaş, ben muadillerine göre çok uygun fiyata vermeme rağmen 2 ay sonra ancak satılacak gibi duruyor. Tabi bunda mevsimin de etkisi olabilir. Hemen satayım diyorsanız o iş biraz zor.

Onun dışında parça vs durumları için konuşmak gerekirse bana göre artık tüm markalarda parça bekliyorsun ve hepsinin fiyatı da pahalı, ona yapacak bir şey yok. Motora biniyorsanız bu durumu göze almak lazım diye düşünüyorum.

Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi topcase vs gibi opsiyonlarınız yok ve de motora kesinlikle yakıştıramıyorum. Yapanlar var mı? Elbette, zevk ve ihtiyaç meselesi. Öbür türlü motor sade haliyle oldukça yakışıklı.

2023 modellerde fabrika çıkışı akü tırt. Onun dışında kronik denebilecek bir şey yok diyebilirim. Ama 2024 ve 25 modeller çok hızlı fren balatası bitiriyor. Rodajı bitmeden balatası bitenler var, onun dışında birkaç mevzusu daha vardı ama hatırlamıyorum.

Bütün bunları bir kenara bırakırsak, motorun hem gidişi, hem dönüşü hem de duruşu çok güzel. Ben uzun yol da yaptım, hafif araziye de girdim; bana mısın demedi. Eğer illa Svartpilen alacaksanız, 0 km değil de 2022-23 modal düşük km ve far koruma, konfor sele vb ekstraları olanlara bakardım. Biraz pazarlıkla güzel fiyatlara alıp keyifle binebilirsiniz diye düşünüyorum.

Kısa süre binip değiştiririm , satmam gerekebilir o zaman hemen satmam lazım gibi düşünceleriniz varsa uygun değil.
Bence tipi, kalitesi ve performansı güzel bir model.
Ben 401’ini almıştım 2. Motosiklet olarak baktım ki pek 2. El piyasası yok binmeden sıfır km olarak sattım.
Fiyat olarak bilmiyorum ama cb ile aynı ise tercihim cb olurdu.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arada arazi işi de varsa ben svartpileni tercih ederdim

KTM henüz kendisini iflasın pençelerinden kurtaramadı. Durum netleşince konu tartışılabilir. Şu anda almak mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar