2025 Yılında Dio/Activa/Pcx in durumları

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Motosikleti
Ns200 15"
dio'ya pcx'e bu parayı verenlerin aklından şüphe ederim. eskiden kuryeler alsın mantıklı diyordum da bu fiyatlardan kuryeler için bile mantıklı değil. honda türk kullanıcısıyla taş taş geçiyor resmen. işin ilginci taş taşa akide şekeri muamelesi çeken de çok.
Pcx alana kadar 3 tane Spontini alır 2 sini kiraya verir 1 ile kendim pakete çıkarım. :D

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
işte bu meşhur hona cub burada sıfırı satılsa xmax'ı satıp hemen alırdım.
Arkasına sepet bağlar dolanırdım, çarşı pazar market işlerim için gayet güzel iş görür.
Ayak marşı yok ve fiyatı da tahmin ettiğimin / hakettiğinin oldukça üstünde diye ben sıfırı varken de almadım açıkçası.

Bu biraz daha niş bir model.

Asıl CT125 / Hunter Cub diye bir model var Honda'da.

https://global.honda/en/Cub/models/2022_ct125/

İlk sıraya yazılırım gelse eğer.

Ülkemiz gümrüğünden içeri girer girmez teslim alırım.

O kadar iş yapacak bir model ama maalesef bize getirmiyorlar işte

Yamaha'da da PG-1 var yeni ürettikleri.

Onu da getirmiyorlar maalesef.

https://www.yamaha-motor.com.ph/personal-commuter/moped/moped-scrambler/pg-1

Motosikleti
Şöyle örnek bir ilan paylaşayım:

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...crypton-bakimli-full-orjinal-1234186628/detay

Parasının çok üstünde kaliteli bir üretim bu Crypton S'ler.

Alıp geçin bence.

Xmax'i de birkaç hafta içinde/sonra satarsınız en kötü.
Yamaha kripton da güzelmiş. Hem bana yakın sayılabilecek düzgün yamaha servisi de var Tekirdağ'da.

xmax o kadar kolay satılmıyor ama. pcx parası veriyorlar ben de vermiyorum. Ya bayidne sıfır motorla takas yapmam gerekecek ya da şehir içi onu kullanıcam artık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yamaha kripton da güzelmiş. Hem bana yakın sayılabilecek düzgün yamaha servisi de var Tekirdağ'da.

xmax o kadar kolay satılmıyor ama. pcx parası veriyorlar ben de vermiyorum. Ya bayidne sıfır motorla takas yapmam gerekecek ya da şehir içi onu kullanıcam artık.
Abi Allah aşkına ne yapacaksın cub ile? :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ya benim cb125f i alsan çok güzel olur. ciddi diyom çok tatlı alet.

1.sınıf bir kullanıcı olduğumu zaten biliyosun.
bence bu dunyadan gocup gitmeden once cb125f in tadına bakmak lazım ki ben tattım.

şimdi sıra sh125 in tadına bakmakta. daha sonra monkey in tadına bakacam

sana özel fiyatım 93.000 tl. pazarlıksız.

not: 12.000 bakımı yeni yaptım. motul 7100 kullandım 570 tl. az para değil.

zincirimi de her 150 km de yağlıyorum. zincir super durumda

ve en bombası : sıfır anlas lastikler takıldı.
3200 tl. 1300 tl takma ve balans parası ayrica (kazıklandım bence)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
pazara gidicem, markete gidicem. eve yakın bim var artık tercih etmiyorum, en yakın migros 2.5km uzaklıkta.

bir de benim xmax çok yüksek, ben çok kullanmam ama hanımın okuldan öğretmen arkadaşlarından motor alıp fıtı fıtı scooterla okula gelmeye başlayanlar olmuş, belki heves eder sürmek isterse xmax'e boyu yetmez, mesela xmax yerine nmax olsa değiştirmeyi düşünmezdim hurdaya ayrılma zamanı gelene kadar kullanırdım, o da kullanırdı.
Neyse, zaten sarı siteden bir şey satmayı beceremiyorum, xmax duracak gibi görünüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

senin xmax'in son fiyatı neydi hocam. ilanı falan var mı?
ilan yok, geçen sene vstrom'u alınca ilan açtım ölü fiyatı verdiler, sonra her ay bir köfteci parasını ilan devam etsin diye vermek yerine kapattım ilanı. :)

benim xmax ile benzer km'de olanlar 170bin liradan başlıyordu. 2016 model, 16bin km'de. 170bin'e veririm.
en son geçen sene istanbula götürüp yetkili serviste bakımlarını yaptırmıştım sonra kapalı otoparkta parkettim, vstrom ile geri döndüm.

Motosikleti
...
benim xmax ile benzer km'de olanlar 170bin liradan başlıyordu. 2016 model, 16bin km'de. 170bin'e veririm.
en son geçen sene istanbula götürüp yetkili serviste bakımlarını yaptırmıştım sonra kapalı otoparkta parkettim, vstrom ile geri döndüm.
SH-125 fiyatına ver direkt takas etmiş olursun bence?

F54

bence bu dunyadan gocup gitmeden once cb125f in tadına bakmak lazım ki ben tattım.

aynen 1300 tl montaj da baya bi köklemiş lastikçi sana:ROFLMAO:
ben afrikanın ön arka lastik değişimi +balans 600 tl verdim

bu köy hayatını güzelleyip ah şöyle soba yanacak böyle huzurlu bir ortam vs diyip doğalgazlı evden tweet atmaya benziyor
gel bakalım köyde bi ahıra girelim çapa yapalım yem karalım nasılmış o güzellediğin köy hayatı ondan sonra anlat bana

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Burak uğraşma git bi tane sh125 al. Şu anki şartlarda bu paraya iyi özellikler vaad ediyor. Ön arka abs, Traction Control, 16 jant, keyless go, sıvı soğutma vs vs

Biraz şekli olsun dersen primavera'da alabilirsin ama sadece ön tekerde abs ve hala motosikletten hiç haz etmeyen corradino bilmemne isimli uçak mühendisinin tasarım mirasına sahip olursun (Bkz: ön maşa'nın tek kol olması) Şekil şemal dersen tamam. İşlevsellik dersen sh kadar olamaz. Yinede sağlamlık konusunda da şunu düşün 90 model koldan vitesli bir px200'ü hala yolda görebilirsin.

Kovalıyorsan hatun kişilerin çok dikkatini çekiyor vespa.

Genel olarak hem honda hem vespa uzun kullanım için, para harcarsan yürür. para harcamazsan ölür...

aynen 1300 tl montaj da baya bi köklemiş lastikçi sana:ROFLMAO:

bunlar bu kadar yavşak adamlar işte. SYM/Bajaj yetkili servisinde yaptırdım.
Baştan lastikler kaça değişir diye sormak ayıbıma gidiyor ama bundan sonra yemin ederim herseyi baştan öğrenecem.

Ulan şimdi bu dukkanı arayıp abi benim SYM DH125 is lastik/balans kaça olur diye arayısım var ama 800/1000 tl derse ne yapacam ? Küfür mü edeyim, dikkana gidip benim 500 ü ver mi diyecem bilmiyorum.

Baktı motor pırıl pırıl Honda. Dedi bu zengin dur şunu düdükleyim.Ahlaksız adamlar.

Motosikleti

Anlas lastik tercih etmem yaa. Nedense kolpa gibi geliyor o marka bana. Benim vstrom'da da anlas capra r modeli var, tabi eski olduğu içindir büyük ihtimalle ama motorumun eski sahibi arkadaş daha lastikler yeniyken de ıslak asfaltta yol çizgisinde arka tekeri kaydırıp kaza yapmıştı.
Taktırmaya 1300 lira çok almışlar gibi. Ben metzeler karoo street için 1000 lira verdim sökme takmaya, lastikler lastikçide duruyor, havalar ısınsın gideceğim aman zam gelmesin sen şimdiden kredi kartımdan çek demiştim iki haftadır gidemedim.

Bana şehir içinde vitesli lazım değil, bir tek kask ve eldiven giyip terlik niyetine kullanabileceğim bir şey lazım. Belki elektrikli bisiklet alırım henüz tam karar vermedim. Yürüyerek 15dk'da gidilebilecek yollarda kullanacağım çoğu zaman.

bunlar bu kadar yavşak adamlar işte. SYM/Bajaj yetkili servisinde yaptırdım.
Baştan lastikler kaça değişir diye sormak ayıbıma gidiyor ama bundan sonra yemin ederim herseyi baştan öğrenecem.

Ulan şimdi bu dukkanı arayıp abi benim SYM DH125 is lastik/balans kaça olur diye arayısım var ama 800/1000 tl derse ne yapacam ? Küfür mü edeyim, dikkana gidip benim 500 ü ver mi diyecem bilmiyorum.

Baktı motor pırıl pırıl Honda. Dedi bu zengin dur şunu düdükleyim.Ahlaksız adamlar.
SYM/Bajaj yetkili servisi lastik de mi değiştiriyormuş? Motosiklet lastiği üzerine uzman lastikçiler varken lastikleri yetkili servis de olsa değiştirtmem. :)
Ben direkt motolastik firmasını aradım istanbulda iyi bir bayinizi tavsiye edin dedim, sonra o bayiyi aradım, şu lastikten alıcam motolastik'den getirtiriz dükkanda bekler hava iyi olduğunda gelirsiniz takarız diye anlaştık. Yaklaşık 200km yol yapıp istanbula gidicem ilk fırsatta.

lastik değiştirenler müşteriye takmayı seviyor galiba. ben de arabanın kışlık lastiklerini taktırırken 2000 mi ne istedi. duvarda da kocaman fiyat tarifesi var. hesaba göre 1500 olması lazım (otel hizmeti vs. dahil). adama sordum, abi senin araban jeep ya ondan dedi. ulan benim arabam c3. neyse 500 lirayı kurtardık ama adam c3'e jeep muamelesi yaptı 500 lira için.

Anlas lastik tercih etmem yaa. Nedense kolpa gibi geliyor o marka bana. Benim vstrom'da da anlas capra r modeli var, tabi eski olduğu içindir büyük ihtimalle ama motorumun eski sahibi arkadaş daha lastikler yeniyken de ıslak asfaltta yol çizgisinde arka tekeri kaydırıp kaza yapmıştı.
Taktırmaya 1300 lira çok almışlar gibi. Ben metzeler karoo street için 1000 lira verdim sökme takmaya, lastikler lastikçide duruyor, havalar ısınsın gideceğim aman zam gelmesin sen şimdiden kredi kartımdan çek demiştim iki haftadır gidemedim.

Bana şehir içinde vitesli lazım değil, bir tek kask ve eldiven giyip terlik niyetine kullanabileceğim bir şey lazım. Belki elektrikli bisiklet alırım henüz tam karar vermedim. Yürüyerek 15dk'da gidilebilecek yollarda kullanacağım çoğu zaman.

SYM/Bajaj yetkili servisi lastik de mi değiştiriyormuş? Motosiklet lastiği üzerine uzman lastikçiler varken lastikleri yetkili servis de olsa değiştirtmem. :)
Ben direkt motolastik firmasını aradım istanbulda iyi bir bayinizi tavsiye edin dedim, sonra o bayiyi aradım, şu lastikten alıcam motolastik'den getirtiriz dükkanda bekler hava iyi olduğunda gelirsiniz takarız diye anlaştık. Yaklaşık 200km yol yapıp istanbula gidicem ilk fırsatta.

servise gittim.Lastikleri soktu, yeni lastikle birlikte balancıya goturdu.
olay bu.

pezevenk bunlar. Dun dayanamadım aradım, pulsar 200 var dedim kaça olur. 600 TL, balansa gotursek 1400 TL olur dedi.
iyice manyaklaştılar.

Motosikleti
servise gittim.Lastikleri soktu, yeni lastikle birlikte balancıya goturdu.
olay bu.

pezevenk bunlar. Dun dayanamadım aradım, pulsar 200 var dedim kaça olur. 600 TL, balansa gotursek 1400 TL olur dedi.
iyice manyaklaştılar.
Bu bizim milletin genel özelliği; ticareti bilmiyorlar, ticaret ahlâkını bilmiyorlar. (Zaten genelimiz ahlâksız ki?) Africa Twin / Jeep olunca farklı iş mi yapıyor yok - o zaman farklı ücret tahsil etmek neden?

CUB motorların küçük şehir, köy, kasaba gibi yerlerde çok işe yarayacağını düşünüyorum ama hiç piyasada ne modeller var bakmadım. Honda, yamaha kalmamış. Geriye neler kalıyor ki? Bugün sıfır CUB almak istesem hangi markaya bakmak lazım?
Çinliler den başka bulabileceğin bir alternatif bulunmamaktadır. Kamax diye marka var. Ancak iyi araştırmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar