2025 Yılında Dio/Activa/Pcx in durumları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Dio 180 bin biliyosunuz, en ucuzu bu yani
Honda nın bu motorları şimdi satılacak mı cidden ? Alternatifleri nelerdir ?

Vespa nın sayfasına girdim , primavera 125 in fiyatı bu

şimdi bu geçiçi fiyat di mi ? 2025 model olmadığı için mi bu kadar ucuz ?
ben galiba vespa alacam ya..CB125F gozumu korkutmaya başladı.

Vespa ölümsüz müdür, bakımları kol gibi midir ,2024 model olduğu için mi dio fiyatına veriyolar, yakıt dio dan ne kadar fazla hepsini yazın üstadlar. Sampsonte sen de yazz haa utanma sakın

Ahhhhhh Vespa,hayalimdeki motor..,Bozcaada da Vespa ile dolaşmakk :kalp ❤️

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
her koşulda daha iyidir primavera bu saydığın motosikletlerden. Sadece kol gibi servis ücreti var onu da bilmelisin. PRimavera 150 kullanmış birisi olarak söylüyorum bunları

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Paket motorcusu değilsen Vespa, paketçi isen sarf malzemeleri masrafı, sorunsuzluk gibi sebeplerle benim oyum Dio'ya, büyük lastik büyük nimet, deneyip karar verebilirsin. Maksat görsellikse Vespa bu işin Vakko'su :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Arkadaşlar Dio 180 bin biliyosunuz, en ucuzu bu yani
Honda nın bu motorları şimdi satılacak mı cidden ? Alternatifleri nelerdir ?

Vespa nın sayfasına girdim , primavera 125 in fiyatı bu

şimdi bu geçiçi fiyat di mi ? 2025 model olmadığı için mi bu kadar ucuz ?
ben galiba vespa alacam ya..CB125F gozumu korkutmaya başladı.

Vespa ölümsüz müdür, bakımları kol gibi midir ,2024 model olduğu için mi dio fiyatına veriyolar, yakıt dio dan ne kadar fazla hepsini yazın üstadlar. Sampsonte sen de yazz haa utanma sakın

Ahhhhhh Vespa,hayalimdeki motor..,Bozcaada da Vespa ile dolaşmakk :kalp ❤️
Ben de Trakya'da küçük bir ilçede xmax büyük kalacak satıp 125cc bir şey alayım diyordum, vespa ne fiyatlarda ki? Belki vespa düşünebilirim, sağlam motor. yılda bir istanbula servisine de gidebilirim bakım için.

Ben de Trakya'da küçük bir ilçede xmax büyük kalacak satıp 125cc bir şey alayım diyordum, vespa ne fiyatlarda ki? Belki vespa düşünebilirim, sağlam motor. yılda bir istanbula servisine de gidebilirim bakım için.

Top 30 Scooter del 2024​

Passiamo dunque al campo largo e vediamo i numeri complessivi dei primi otto mesi dell'anno.

RankMarcaModelloSegmentoTotale Gen-Dic 2024
1HONDA ITALIASH 125Scooter15.027
2HONDA ITALIASH 150Scooter11.980
3KYMCOAGILITY 125 R16Scooter9.004
4HONDA ITALIASH 350Scooter8.762
5PIAGGIOLIBERTY 125 ABSScooter8.570
6PIAGGIOBEVERLY 300 ABSScooter5.900
7YAMAHAXMAX 300Scooter5.649
8KYMCOPEOPLE S 125Scooter5.573
9HONDAX-ADV 750Scooter5.552
10HONDA ITALIAADV 350Scooter5.449
11SYMSYMPHONY 125Scooter5.038
12PIAGGIOVESPA GTS 300Scooter4.780
13PIAGGIOMEDLEY 125Scooter4.718
14PIAGGIOBEVERLY 400Scooter4.410
15YAMAHATMAXScooter4.394
16PIAGGIOVESPA PRIMAVERA 125Scooter4.323

İtalya da aralarında 1100 euro fark var. Baktım 155.000 TL ye SH125 var.

durum çok benzer bizde de.

Galiba elimizi çabuk tutup SH125 almak lazım. Gerçek ölümsüz bu olsa gerek bu kadar İtalyan yanılıyor olamaz sdafdafds
Ben alırken SH125 yoktu, gittik CB125F aldık.Bi yamuğu yok ama bi SH125 değil bence..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

İtalya da aralarında 1100 euro fark var. Baktım 155.000 TL ye SH125 var.

durum çok benzer bizde de.

Galiba elimizi çabuk tutup SH125 almak lazım. Gerçek ölümsüz bu olsa gerek bu kadar İtalyan yanılıyor olamaz sdafdafds
Ben alırken SH125 yoktu, gittik CB125F aldık.Bi yamuğu yok ama bi SH125 değil bence..
155'e SH 125 varsa ve almaya niyetin varsa kaçırma bence. Fiyat güncelleniyor diye görünüyor Honda sitesinde...

Motosikleti
155'e SH 125 varsa ve almaya niyetin varsa kaçırma bence. Fiyat güncelleniyor diye görünüyor Honda sitesinde...
174 yazmışlar honda sitesinde.
16" jantlarla iyiymiş.

Keşke honda cub piyasada olsaydı, arkasına bir sandık takar gezerdim, tam buralarda çarşı pazar işiydi, ama cub olayında çinlilere kaldı piyasa.

Motosikleti
174 yazmışlar honda sitesinde.
16" jantlarla iyiymiş.

Keşke honda cub piyasada olsaydı, arkasına bir sandık takar gezerdim, tam buralarda çarşı pazar işiydi, ama cub olayında çinlilere kaldı piyasa.
Fiyat listesinde güncelleniyor diye yazıyor. SH 125'in PCX 125'ten ucuz olması mümkün değil. Dolayısıyla 155'e satan varsa saldırmak gerekir, bedava.

F54

arkadaşlar honda iyi güzel de bu tabure tarzı oturuş olan scooter lardan uzak durun ciddi bel ağrisi yapıyor
sh 125 dio vs gerçekten hem bel ağrısı yapıyor hem acayip rüzgar alıyor montun altından sırtınıza doğru ne yaptıysam kesilmedi (montun alt ipini sonuna kadar sıktım diz örtüsü taktım )
alacaksanız n max 155 pcx veya activa alın

Keşke Honda yada Yamaha cub motor getirse, hele bir de uygun fiyattan getirse şu piyasa da yok satar.

selamlar sh 125 tavsıye ederim yenı aldım honda sıtesınde yazan fıyatı taksıtlı pesıne ındıırm yapılıyor sh ıtalya uretımlı pcx uzakdogu fıyat farkı olmasının sebebı uzakdogu mallarına ek gümrük vergisi var ondan dolayı bakıldııgnda ozellık acıısndan sh125 daha ıyı ozellıklı ön arka abs 16 ınc mıchelın lastık var uzerınde artı suspansıyon sıstemı cok ıyı cukurlarda hıssetırmıyor tavsıye ederım

Motosikleti
Keşke Honda yada Yamaha cub motor getirse, hele bir de uygun fiyattan getirse şu piyasa da yok satar.
CUB motorların küçük şehir, köy, kasaba gibi yerlerde çok işe yarayacağını düşünüyorum ama hiç piyasada ne modeller var bakmadım. Honda, yamaha kalmamış. Geriye neler kalıyor ki? Bugün sıfır CUB almak istesem hangi markaya bakmak lazım?

• Beğen
Tepkiler: yec

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
CUB motorların küçük şehir, köy, kasaba gibi yerlerde çok işe yarayacağını düşünüyorum ama hiç piyasada ne modeller var bakmadım. Honda, yamaha kalmamış. Geriye neler kalıyor ki? Bugün sıfır CUB almak istesem hangi markaya bakmak lazım?
Cublar çok iyi gerçekten, ben pişmanım sattığıma. Tamir imkanı var heryerde.
Benimki karbüratörlüydü. Yeni cubların hepsi enjeksiyonlu diye biliyorum. 100 lükte yok heralde, hep 50 lik. Piston silindir veriyorlar diyorlar ama, tam bilmiyorum.

yaaaa arkadaslar bırakın şu cub guzellemesini.

Honda supercub ı getirdide ne oldu ? yuzune bakılmadı. monkey bile daha çok ilgi gordu.

kesinlikle talep yok. Talep kırsalda varsa da onlar honda yamaha almaz.

adamları yanlış yonlendirmeyin, :)

cb125f yok satar diye iddialı laflar ettimiştim ben de. ne oldu ?

fiyasko.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nx500 mesela..

yıllarca getirin getirin dediniz. gelirse nx500 ortalığın .na kor dediniz. gelirse masaya çıkarırır şap şap vurur dediniz.

hadi bakalım gorecezzzz

Son düzenleme:
dio'ya pcx'e bu parayı verenlerin aklından şüphe ederim. eskiden kuryeler alsın mantıklı diyordum da bu fiyatlardan kuryeler için bile mantıklı değil. honda türk kullanıcısıyla taş taş geçiyor resmen. işin ilginci taş taşa akide şekeri muamelesi çeken de çok.

dio'ya pcx'e bu parayı verenlerin aklından şüphe ederim. eskiden kuryeler alsın mantıklı diyordum da bu fiyatlardan kuryeler için bile mantıklı değil. honda türk kullanıcısıyla taş taş geçiyor resmen. işin ilginci taş taşa akide şekeri muamelesi çeken de çok.

insanlara tercihlerinden dolayı gerizekalı, mal demekten ne zaman vazgeceksiniz ?

ee yamaha, suzuki 2025 model 125 cc fiyatlarına baktın mı ?

sadece honda mı yapıyor yani ?

yazık, çok yazık yaa

Motosikleti
yaaaa arkadaslar bırakın şu cub guzellemesini.

Honda supercub ı getirdide ne oldu ? yuzune bakılmadı. monkey bile daha çok ilgi gordu.

kesinlikle talep yok. Talep kırsalda varsa da onlar honda yamaha almaz.

adamları yanlış yonlendirmeyin, :)

cb125f yok satar diye iddialı laflar ettimiştim ben de. ne oldu ?

fiyasko.

nx500 mesela..

yıllarca getirin getirin dediniz. gelirse nx500 ortalığın .na kor dediniz. gelirse masaya çıkarırır şap şap vurur dediniz.

hadi bakalım gorecezzzz
Crypton S, Wave 125i gibi şeyler makul fiyatlara gelse satılır bence. Super Cub makul fiyatlı değildi, o daha çok bir koleksiyon parçası gibi veya Vespa'lar gibi konumlandırmaya çalıştı kendini. Korlas'ın Kamax'ları da satmıyor diye tahmin ediyorum ki yakın zamanlarda acayip iyi fiyatlara veriyorlardı ama Korlas'tan kim Çin malı cub alır yani? :D (Korlas -> sadece büyük şehirlerde kısıtlı satış servis...)

Bu arada NX500 ile daha üst modellerin arasındaki fiyat farkı açıldıkça daha da iyi satacaktır diye tahmin ediyorum. Bende şimdi DL650 olmasa ve CB500F'le devam ediyor olsam almıştım çok büyük ihtimal. (Bakmadım ama üst modellerle arasındaki fiyat farkına; anlamlı olması lazım yoksa az daha sıkar insan...)

Crypton S, Wave 125i gibi şeyler makul fiyatlara gelse satılır bence. Super Cub makul fiyatlı değildi, o daha çok bir koleksiyon parçası gibi veya Vespa'lar gibi konumlandırmaya çalıştı kendini. Korlas'ın Kamax'ları da satmıyor diye tahmin ediyorum ki yakın zamanlarda acayip iyi fiyatlara veriyorlardı ama Korlas'tan kim Çin malı cub alır yani? :D (Korlas -> sadece büyük şehirlerde kısıtlı satış servis...)

Bu arada NX500 ile daha üst modellerin arasındaki fiyat farkı açıldıkça daha da iyi satacaktır diye tahmin ediyorum. Bende şimdi DL650 olmasa ve CB500F'le devam ediyor olsam almıştım çok büyük ihtimal. (Bakmadım ama üst modellerle arasındaki fiyat farkına; anlamlı olması lazım yoksa az daha sıkar insan...)
Şimdi baktım, fiyat listeleri güncelleniyor görünüyor ama 2024 modellerin fiyatları belli:

NX500 509.250₺
XL750 717.000₺

Arada 207.750₺ fark var. Yüzde olarak da XL750 NX500'den %41 daha pahalı.

XL750 yerine aynı para ile NX500 + SH125 alınabiliyor, üste de bayağı benzin parası kalıyor. Ya da NX500 alıp full donattıktan sonra da dünya kadar para kalıyor.

Son düzenleme:
insanlara tercihlerinden dolayı gerizekalı, mal demekten ne zaman vazgeceksiniz ?

ee yamaha, suzuki 2025 model 125 cc fiyatlarına baktın mı ?

sadece honda mı yapıyor yani ?

yazık, çok yazık yaa

diğer japonlarda dio kadar kötü seçenek var mı bilmiyorum ama aynı eleştirim o fiyatlara nmax alanlar için de geçerli. suzuki'nin de var çirkin çirkin abs'yi bırak disk freni bile olmayan bir şeyleri ama onları iyi bilmiyorum.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Cub motorlar her yerde çok işe yarar valla.

Hele ki Japon menşeili ve ayak marşı da mevcut olanlardan her eve lazım.

10 yıl yatsa bile ayak marşıyla çalışıp sizi gideceğiniz yere götürür.

Daha az masraf çıkaran ve daha pratik bir taşıt üretilmemiştir herhalde.

Ki bu sebepten olsa gerek, dünyanın gelmiş geçmiş en çok satılan motorlu taşıtı Honda Cub'dır.

2017 itibarı ile 100 milyonu geçmiş bu rakam.

https://global.honda/en/Cub/history/stories/special-edition/

Honda Cub çakması ve/veya türevi diğer markaları da hesaplarsak muhtemelen birkaç katı rakama ulaşmıştır diye düşünüyorum.

Motosikleti
Cub motorlar her yerde çok işe yarar valla.

Hele ki Japon menşeili ve ayak marşı da mevcut olanlardan her eve lazım.

10 yıl yatsa bile ayak marşıyla çalışıp sizi gideceğiniz yere götürür.

Daha az masraf çıkaran ve daha pratik bir taşıt üretilmemiştir herhalde.

Ki bu sebepten olsa gerek, dünyanın gelmiş geçmiş en çok satılan motorlu taşıtı Honda Cub'dır.

2017 itibarı ile 100 milyonu geçmiş bu rakam.

https://global.honda/en/Cub/history/stories/special-edition/

Honda Cub çakması ve/veya türevi diğer markaları da hesaplarsak muhtemelen birkaç katı rakama ulaşmıştır diye düşünüyorum.
işte bu meşhur hona cub burada sıfırı satılsa xmax'ı satıp hemen alırdım.
Arkasına sepet bağlar dolanırdım, çarşı pazar market işlerim için gayet güzel iş görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar