Hocam sizde okuduğunu anlamama problemi var galiba.Ben ne böbürlendim ne de sizin gibi kesin hükümlerle konuşuyorum. Tutturmuşsunuz, bunun için üretilmiş motorlar var ondan alın demeye.Sen alabilirsin,durumu olanda alsın kimse bişey demiyor ona zaten.Fakat gelipte kesin hükümlerle yok düşük cc ile yapılmaz yol diyip duruyorsunuz.Siz yapmazsınız olur biter, durumu ona yeten adam onunla yapar tercih meselesi.
İnatla hala kesin hükümler verip kendi bildiğiniz tek doğruymuş gibi davranıyorsunuz.
Yok tehlike,yok motorun gücü yetmemesi sizlerin hazır bahanesi olmuş.Dedigim gibi siz yapmazsınız olur biter fakat gelipte yapan adama siz yanlış yapıyorsunuz olmaz öyle gidin büyük motor alın vb. Laflarınız olmuyor.
Dediğim gibi yeri geliyor bisikletle 1-2 haftalık turlara çıkıyoruz diyorsunuz ya rampada çekmeme felan biz o rampaları yeri geliyor 10 km/h hız ile çıkıyoruz.Bizler bundan mutluyuz,keyif alıyoruz ama gelipte kimseyi yargılamıyor,hükümler vermiyoruz.
Size büyük tur motorunuz ile mutluluklar dilerim.Gezginyörük instagram sayfasını da bir göz atmanızı dilerim