cevabınız için teşekkürler, dominar 400lerin km bu fiyatlarda çok daha yüksek oluyor ve çok deneyimim olmadığından o makine bana güçlü gelir diye düşündümmotoru soğuk iken çalıştırınca beyaz duman atar, bir kaç dakika çalışıp ısındıktan sonra duman atmaz, normal bir şey. arabalarda da oluyor dikkat edersen, özellikle sabah erken saatlerde yeni çalışmış arabalara bak onlarda beyaz duman atar..
peki niye dominar 250? 400 varken niye 250?
biraz değişik bir soru olmuş son sorduğunuz soru bende şöyle sorayım neden r1300gsa varken d400?motoru soğuk iken çalıştırınca beyaz duman atar, bir kaç dakika çalışıp ısındıktan sonra duman atmaz, normal bir şey. arabalarda da oluyor dikkat edersen, özellikle sabah erken saatlerde yeni çalışmış arabalara bak onlarda beyaz duman atar..
peki niye dominar 250? 400 varken niye 250?
Arttırıyorum. Triumph Rocket 3 STORM varken neden r1300gsa?biraz değişik bir soru olmuş son sorduğunuz soru bende şöyle sorayım neden r1300gsa varken d400?
Sadede gelirsek DONUMOR 400, donumor 250'den iyidir. Aynı boy, aynı kilo ama beygiri fazla.eyvallah beyler motor almaktan vazgeçtim roket alıcam saturn 5 mi alayim ares 1 mi
ne güçlüsü kardeşim, basıyorsun gitmiyor motor, hey gidi günler be, gsr600 ile işe gidip gelmek çok zevkliydi, ne çabuk işe geldim diye üzülüyordum.. uzak mesafelerde iş çıkınca seviniyordum yolda daha fazla gideceğim diye..cevabınız için teşekkürler, dominar 400lerin km bu fiyatlarda çok daha yüksek oluyor ve çok deneyimim olmadığından o makine bana güçlü gelir diye düşündüm
Amortisörleri yumuşatmak için yağ seçimini ve yayları değiştirmek gerektirir, bu işle uğraşana kadar yumuşak amortisörlü motosiklet almak daha karlı., biraz sertler, nasıl yumuşatırım onu düşünüyorum.
![]()
edit: geçen hafta yağ değişimi yaptım da bir şey fark ettim, yağ filtresinin kapağını söktüm ve kapağın arkasında KTM yazıyor, neden?