Honda CB125F yine başaramadı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar, 2025 yılında Cb125f çok yüksek ihtimal gelmeyecekmiş..

yaa bu motor ingiltere de best seller oldu best best.

fransada en çok satılan 4.motor bu.

ama bu ülkede tutulmadı yaaa. ülke motorcusu çok net motordan anlamıyor, çok net.

30 bin tl aşağı diye tvs raider aldılar, dio miyo aldılar..yazık, cok yazık.

tesadüf bu ya, geçen sene motorumu teslim aldığım tarih 30 mart tı., tam 1 sene olmuş.

12.000 km oldu. Servise bile goturmuyorum. bugun yağ ve hava filtresini değiştirdim,

5000 km ortalaması 1.5 Lt/100km sen ne büyük bir kralsın ya.

daha nice yıllara cb125f im.

10 yıl sonra bugun cbf150 hala nasıl kıymetliyse sen de aynı sekilde kıtmetli olacaksın, altın her zaman altındır.

senin kıymetini bilmeyenler utansın, utansınnn.

hala sıfır gibi duruyor yavru..

Yıl olmuş 2025 iki subaplı , kampana frenli teknoloji fakiri motoru kim ne yapsın tabiki satmaz 🤣 Sym Nhx 125 aldım dört subap 10.000 devir çeviriyor Cb nin içinden geçerken 1,8 lt tüketir , ön arka abs frenli mono şok amortisörlü , yol tutuşu , freni , konforu Cb125F den beş gömlek üstün üstelik fiyatı daha uygun ;)

Yıl olmuş 2025 iki subaplı , kampana frenli teknoloji fakiri motoru kim ne yapsın tabiki satmaz 🤣 Sym Nhx 125 aldım dört subap 10.000 devir çeviriyor Cb nin içinden geçerken 1,8 lt tüketir , ön arka abs frenli mono şok amortisörlü , yol tutuşu , freni , konforu Cb125F den beş gömlek üstün üstelik fiyatı daha uygun ;)

ya niki :)

arkadaslar, kısaca verilere bakın. kiloya da bakmayı ihmal etmeyin lutfen..

ahshs

Yakıt tüketimi kesinlikle hatalı yazılmış Çanakkale'den aldım İstanbul a kadar yer yer canını çıkararak geldim 2 lt civarı yaktı , fiyatı ikinci el düşünerek yazdım..herşeyi bırak iki motoru yanyana koy şekline şemaline kalıbına bak hangisine kurye motoru dersin ;)

Yakıt tüketimi kesinlikle hatalı yazılmış Çanakkale'den aldım İstanbul a kadar yer yer canını çıkararak geldim 2 lt civarı yaktı , fiyatı ikinci el düşünerek yazdım..herşeyi bırak iki motoru yanyana koy şekline şemaline kalıbına bak hangisine kurye motoru dersin ;)

1000ps 2.4 lt demiş. gayet makul.
143 kg motor sonucta ;)

ya niki, bunlar 125cc motorlar. kurye motoru gibi gorunse ne olur ?

senin motoru goren kızlar ustunu başını yırtmıyor sonucta :d

ayrica yanda honda ablemini gormek bile insanlarda saygı uyandırıyor. seninki direk ben çinliyim diyor adsgdh

Mevcut motosikletimi satsaydim alacağım motosiklet cb125f olurdu commuter candır az yakar her türlü yolda hizmet eder

ayrica yanda honda ablemini gormek bile insanlarda saygı uyandırıyor.
Burak'çım kampana frenli motorda Honda amblemini görmek beni üzüyor kardeşim bilmem anlatabildim mi , hani ucuz motorda değil ortada f/p adına birşeyde yok , 200.000 tl ye pcx getirmiş bi zahmet arkaya disk koymuş buyur abs yine yok , pes vallahi 200.000 tl ye 125 cc sukuteri Tr ye iteliyorlar..

Motosikleti
K 1600 GTL
Burak'çım kampana frenli motorda Honda amblemini görmek beni üzüyor kardeşim bilmem anlatabildim mi , hani ucuz motorda değil ortada f/p adına birşeyde yok , 200.000 tl ye pcx getirmiş bi zahmet arkaya disk koymuş buyur abs yine yok , pes vallahi 200.000 tl ye 125 cc sukuteri Tr ye iteliyorlar..
Mevcut vergiler ile artık Japon motosiklet almanın mantıklı bir tarafı kalmadı zaten. Fiyat performans dengesi bozuldu. Honda Türkiye'de üretime geçmezse işi zor. Yamaha da güncel Suzuki Kawasaki durumuna düşecek gibi görünüyor.

ülkemizin beşinci dünya ülkesi olmadığını gösteren, umut verici bir gelişme cb125'in tutunamaması. hele dio ve pcx'ten vazgeçelim neler neler olacak.

yaaaa ne kadar sığ bir yorum. hiç yakıştıramadım sana.

ingiltere kaçıncı dunya ulkesi kardes ? best seller diyorum.

bak bu da fransa

yazık ya, analizleriniz çok zayıf.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

niki kardes , alpbatur un dediği gibi vergiler çok yuksek napsın honda.

ama senın şu kampana fren , arka abs eleştirelerin bence yersiz.

pcx te arka da abs yokmuş. ee yok çunku ihtiyac yok. boyle bir talep ve ihtiyac olsa arkaya abs koyar maliyetide yansıtır.

italya da en populer skuterlar hep honda biliyosun.

bak, fransa pcx nasıl ?

abs mabese kampana falan bunlar ayrıntı.
dar bakıyosun, ormanı göremiyosun :d

Son düzenleme:
Avrupa'da satılan pcx de ön arka abs var ama , bu vergiler birtek Honda'ya mı özel mesela yine çok satan Tvs Jupiter 125 in fiyatında aynı vergiler yok mu :) abs ye ihtiyaç yok yorumunu Okan hocaya havale ediyorum , o ağzının payını verir 🤣

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
yaaaa ne kadar sığ bir yorum. hiç yakıştıramadım sana.

ingiltere kaçıncı dunya ulkesi kardes ? best seller diyorum.

bak bu da fransa

yazık ya, analizleriniz çok zayıf.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

niki kardes , alpbatur un dediği gibi vergiler çok yuksek napsın honda.

ama senın şu kampana fren , arka abs eleştirelerin bence yersiz.

pcx te arka da abs yokmuş. ee yok çunku ihtiyac yok. boyle bir talep ve ihtiyac olsa arkaya abs koyar maliyetide yansıtır.

italya da en populer skuterlar hep honda biliyosun.

bak, fransa pcx nasıl ?

abs mabese kampana falan bunlar ayrıntı.
dar bakıyosun, ormanı göremiyosun :d
İtalyada en populer scooter pcx değil sh serisi o da TR’de tutunmuyor. Şu an yabancı ülkedeyim. 1 tane pcx gördüysem 20 tane sh gördüm. Türkiyede kullanım tarzı yanlış. CB125F vb motoru (commuter) yeni model olarak hiç görmedim.

İtalyada en populer scooter pcx değil sh serisi o da TR’de tutunmuyor. Şu an yabancı ülkedeyim. 1 tane pcx gördüysem 20 tane sh gördüm. Türkiyede kullanım tarzı yanlış. CB125F vb motoru (commuter) yeni model olarak hiç görmedim.

evet pcx demedim zaten.

ulkeden ulkeye değişiyor tercihler.

ingiltere ve fransada cb125f tercih edilirken almanya ve italya da kimse almıyor.

pekiiiiii @Nikkfurie nin sym si avrupa da satabiliyor mu, elit avrupalı sym alır mı yaa ahsha

anca bizim gibi 4.dunya ulkelerinde satılır adafsfd

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Üstte birçok diyalog geçmiş özelliklerine dair ama ben size gönül rahatlığıyla "hiçbiri" değil diyebilirim cevapların. Yegane cevap şu "gösterişli değil."

Bugün PCX'ler, R125'ler, CF Moto'lar satılıyorsa Türkiye'de kerametinin gösteriş olduğundandır. Arabacılar diyarında konuşulan "Japon mu X mi?" sorusuna verilen "Aga atmosferik gitmiyor, alıp napacam, yalıtım kötü vs." muhabbeti ile motosiklet dünyasındaki "paket motoru, gösterişsiz, buna bineceğime eşeğe binerim" tavrı tamamen aynı kökenden.

Bir tarafta sorunsuz ve yakıtı koklamasıyla bilinen ama gösterişsiz CBF var ( ki alıcı kitlesi genel olarak gençler, zira bütçe aile bütçesi ve kısıtlıdan da kısıtlı);
honda-cb125f-twister-15-20-arka-_56080_4.jpg

öte tarafta bu;
eyJidWNrZXQiOiJ0cHMtc3RhdGljIiwia2V5IjoicmFua2luZy9yYXRpbmdjYXRlZ29yeS9tb3RvcmN5Y2xlL2ltYWdlLTYzODU5MjI3NDE0NzMwNjkwOS1yYXRpbmctQ2F0ZWdvcnktSW1hZ2UtMjExMzYiLCJlZGl0cyI6eyJyZXNpemUiOnsid2lkdGgiOjI4MTYsImhlaWdodCI6MTU4NCwiZml0IjoiY292ZXIiLCJiYWNrZ3JvdW5kIjpudWxsLCJwb3NpdGlvbiI6ImNlbnRlciJ9LCJ3ZWJwIjp7InF1YWxpdHkiOjgwfX19

Gençler otomatik olarak buraya dönüyor tabii...

Avrupa'da satılan pcx de ön arka abs var ama , bu vergiler birtek Honda'ya mı özel mesela yine çok satan Tvs Jupiter 125 in fiyatında aynı vergiler yok mu :) abs ye ihtiyaç yok yorumunu Okan hocaya havale ediyorum , o ağzının payını verir 🤣
valla niki daha dune kadar(2021) arka abs yokmus pcx te. ne zaman koymuşlar bilmiyorum.

absli veya abs siz farketmez. bu motor avrupada hayvan gibi satttı mı ? sattı

senin sym nerde satıyor ? rusya falandır afsgdjd

ya 1300 gs alabilecek bir adamsın, gidip ömürlük honda yerine sym aldın ya...

yaZık, çok yazık

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
valla niki daha dune kadar(2021) arka abs yokmus pcx te. ne zaman koymuşlar bilmiyorum.

absli veya abs siz farketmez. bu motor avrupada hayvan gibi satttı mı ? sattı

senin sym nerde satıyor ? rusya falandır afsgdjd

ya 1300 gs alabilecek bir adamsın, gidip ömürlük honda yerine sym aldın ya...

yaZık, çok yazık
Merak ettim, bir 8.000 - 10.000k daha yaptıktan sonra ufak ufak lastik isteyecek bu CB125F. Önde 80/100 R18, arkada 100/80 R18 kullanıyor; ne lastik takılır ki buna? Baktım pek bir şey bulamadım... Düzgün lastik takılamayan motosikleti neyleyelim?

(Motosiklet incelerken / alırken ilk ne lastik takılabilir diye bakan bir arızalıyım; kafamdaki lastik marka/modelleri olmuyorsa o motosikleti almam mümkün değildir.)

Merak ettim, bir 8.000 - 10.000k daha yaptıktan sonra ufak ufak lastik isteyecek bu CB125F. Önde 80/100 R18, arkada 100/80 R18 kullanıyor; ne lastik takılır ki buna? Baktım pek bir şey bulamadım... Düzgün lastik takılamayan motosikleti neyleyelim?

(Motosiklet incelerken / alırken ilk ne lastik takılabilir diye bakan bir arızalıyım; kafamdaki lastik marka/modelleri olmuyorsa o motosikleti almam mümkün değildir.)

arızalı değilsin ya, ben de bakarım.
monkey, msx falan bence sıkıntıdır.

bu bizim lastik.

ybrler cbf150 ler falan bildiğim kadarıyla aynı bu motorun lastiği olmaz mı yaaaa

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
evet pcx demedim zaten.

ulkeden ulkeye değişiyor tercihler.

ingiltere ve fransada cb125f tercih edilirken almanya ve italya da kimse almıyor.

pekiiiiii @Nikkfurie nin sym si avrupa da satabiliyor mu, elit avrupalı sym alır mı yaa ahsha

anca bizim gibi 4.dunya ulkelerinde satılır adafsfd
Bana Pm atsana numaranı symleri atarsam çok fazla kalabalık olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar