Ben osmanlı akıncılarına üye olmuştum, çay kahve börek çörek yemekten obez olmuştum. Sonrasında kuzenin rock barı var oraya hells angels cokar takılıyordu gel dediler katıl bize dedim yok ben solo gezerim zaten yeterşnce arkadaşımı kaybettim birde anarşişt terorist olmıyak bu hayatta diye istememiştim. Gözünüzde kulupleri büyütmeyin. Yeni harleyler oyuncak gibi para verilmez. Tek beğendiğim model lowrşder st bronz jantlar tam benlik. Ama ben motorumun vucudumun bir uzantısı gibi olmasını isterim hızlı kabiliyetli. Harleyimi sattıgım gün gidip rolex submariner aldım aynı mekaniklik ve kültü. Saat değer kazandı harley değer kaybetti. Şimdilerde gene 883ler fiyatı arttı neden bilmşyorum vardır bir hikmeti nimeti
Bu durum gerçekten kulüpten kulübe değişiyor, kimisi sosyalleşmek için bir ortak nokta olarak görüyor, kimisi yollarda gitmekten, festival kovalamaktan motora benzin parası yetiştiremiyor

elbette gözde büyütülecek birşey değil, kulüpler, o kulübe üye bireyler ile değer ve önem kazanan değerler, yoksa sırtımıza geçirdiğimiz bir deri yelekten ibaret olurlardı.
Kulüpler çoğu zaman misafirler için kapılarını her daim açık tutarlar, vakit geçirmekten, haftalık toplantılarına katılmaktan çekinmeyin, belki de aynı kafa yapısına sahip olduğunuz bir toplulukla tanıştığınızda çok daha keyifli bir ortama dahil olacaksınız.
Yeni harleyler bilhassa eklenen çoooooook fazla elektronik donanım sebebiyle benim de hoşuma gitmiyor. Umarım kromlu, klasik modelleri konusunda tekrar ısrarcı olurlar.
Motorun bir uzantıya dönüşmesi, o aletle geçirilen vakitle alakalı bir durum. Shadow'a ilk bindiğim gün "ya bu alet öküz ölüsü gibi, bunla nasıl aralara girilir ki" diye iç geçirmiştim, bugün tepesine çıktığımda bisikletten farkı yok, elbette bu cümleler için 20.000 KM'ye ihtiyaç duydum. Biraz alete, biraz da kendinize şans verip aletle bir bütün olmaya zaman ayırmak gerekiyor, bu durum HD gibi Chopper/cruiser aletlerde biraz daha vakit alıyor elbette, zira ağırlıkları ve duruşları ile ön plana çıkan aletler. Aleti kabiliyetli kılan üzerindeki sürücüsüdür, 2 zamanlı motorlar ile yarışan da var, 1000+CC motorla ev / cafe arasında gidip gelen de. Meziyet aslında insanın kendisinde
Motor bir yatırım aleti değil, hiçbir zaman olmadı / olmamalıydı, HD için de durum farksız, amaç yatırım yapmaksa Rolex yerine köşeye altın atmak lazım, bu aletler keyif temelli aletler, kar amacı gütmek heralde alma gerekçeleri arasında son sıraya bile yerleşemez...