merhabalar arakadaslar forumumuzada hondanın yeni modeli sh 125 hakkında görüşleriniz nelerdir
Bende var. 1000kmyi devirdim.

Frenleri ve yol tutuşu harika.

Yüksek bir scooter. 178 boyla 2 ayağım yere parmak ucunda değiyor. Yaklaşma ve uzaklaşma açıları harika. Adventure diye geçen scooterların çoğundan engebeli arazide daha başarılı gider. Hatta ön-arka 110/90-16 anlas çapra takma fikri var aklımda.

Motor 35lt üstü bagajlarda 80den sonra önü fena sallıyor. Hatta çoğu balans sorunu, lastik bozuk diye servise gidip tartışıyor. Halbuki arkadaki 45-50lt bagajı çıkarsalar sorun yok. 48 lt ile titremişti. Amortisörü en serte getirdim hala var. Bagajı eve bırakıp servise gidecektim baktım sorun yok. Döndüm eve Enduro marka 32 litre topcase sipariş ettim ve taktım. 117kmde bile sorun yok. Düzde son hızı 117 bu arada.
Ancak artçıda sorun yok. Yani motorun sorunu arka yükle değil. Havale sevmiyor.

Kalkışlarda pcxten çok geride. Kalkış için performansını arttırmak isteyen arkadaki 120/80 lastik yerine 120/70 lastik takarsa faydalı olabilir.

Ekranda akü voltajının gözükmesi çok iyi.

Varyatör, debriyaj takımı pcxlerle aynı.Pcxler için satılan performans, yarış varyatör ve debriyaj takımları takılabilir.

Abs ve patinaj önleme sistemini test etmek yağışlı havada bile zor. Michelin cidden kaymıyor.

Benzeri scooterlarda arka 14jant. Arka 16jant olanlarda da lastik yanağı dar. Bunda tam tersine arka teker ön tekerden büyük çaplı. Ağırlık merkezini öne kaydırıyor. 2 kişi ile de çok stabil gidiyor amortisörler de sertte olunca. Ama ince yapılı olduğu için 35lt üzeri topcaseleri sevmiyor.

Adv 350nin tek kişiyle altını küt diye vurup kaldığı dik engelli rampasından 2 kişi inip çıkıyorum. Yani gerekirse araziye çok uygun bir scooter.