125 cc 1990 model Japon cafe racer almak

Motosikleti
sattık :(
Arkadaşlar selamlar, malum sitede gezerken çok hoşuma giden 125 cc lik Japon bir cafe-racer buldum. Motosikletin 35 yıllık olması biraz tat kaçıran bir şey pek tabii fakat fiyatını makul buldum, yazana göre herhangi bir problemi yokmuş ve yaklaşık 14 bin km de. Almak ne kadar mantıklı? Şehiriçi zaman zaman kullanmak için alacağım, eğer yeterince keyif alırsam sürekli olarak kullanabilirim fakat yürürünü devam ettirebilmek konusunda şüphelerim var, siz ne dersiniz?

Öyle 1-2 yaşında bir motosiklet almış gibi alıp benzin koyup binmeyi mi düşünüyorsun?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
33 senelik bir motorun 14000 km'de olması bana biraz şüphe uyandırıcı geldi. Her ne kadar bu motorlar basit, kara düzen motorlar olsa da atıyorum tamiri olmayacak bir parça sıkıntı verdi, o parçayı bulana kadar ömrünüzden ömür gider.

Motosikleti
Yamaha XSR700
33 senelik bir motorun 14000 km'de olması bana biraz şüphe uyandırıcı geldi. Her ne kadar bu motorlar basit, kara düzen motorlar olsa da atıyorum tamiri olmayacak bir parça sıkıntı verdi, o parçayı bulana kadar ömrünüzden ömür gider.
Genelde eski motorlar 5 haneli odometreye sahip oluyor. Onu kaç kere sıfırladıysa dönüp dolaşıp yine 14000kmye gelmiştir.

Benim bir tanidigim yamaha xv 535 almisti 97 model 25 yaslarindaydi. Denk geldik carsida yuruyor, motor serviste demisti. Velhasil diger ustatlarin da dedigi gibi motor isinde eski degilsen, eski motora girme. Uzerinden kac yilin kac yolun birikimi gecmis.

14000 bile olsa cok iyi gelmiyor kulaga, ariza yapip mi yatmis? Ya da yata yata parcalarin baglantisi direnci zayiflamis mi? Motosiklette pek belli olmuyor da, 90 model bir araba alacak olsan, su markadan bulsam alirim dedigin bir arac var mi mesela? Hepsinin ici de disi da mezara gomun diye bagiriyor. Motorda ebat daha kucuk oldugu icin bu gorunmuyor iste.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar