biliyorumBunlar konuşuldu ya sampsonte...
Bazı arkadaşlarımız bir gelsin seni aydınlatsın madem. Ya da git kanalını bir daha izle. İzledin nasıl olsabiliyorumkavga çıksın savaş çıksın bi de beni öğreneyim işte
vallahi ben bu motoru gezmek için kullanmıyorum kendimi geliştirmek için kullanıyorum günlük hayatta scooterım var onu kullanıyorum piste olmasa da çıkıp kendimi zorluyorum sapancaya gidip geleyim madem köfte de yemiş olurumSanki lastiği takıp piste girecekler
Hepi topu 50-60 km dikkatli sürün ne var , hem sadece lastik değişiminde değil lastik patladı sök tak yapıldı gibi durumlarda da biraz tedbirli sürmek evladır , usta balatayı tam oturtmamıştır , kaliperi gevşek unutmuştur vs , yani mesele sadece ürün kalıptan ayrılsın diye kullanilan malzeme değil , çok eskiden elinizi yeni lastiğe sürünce grafit gibi bir tabaka hissediliyordu ama son yıllarda lastikler tertemiz , sanırım üretim metotları geliştirildi tam emin değilim siz yinede 50 km falan tedbirli sürün![]()
Tamam hocam Sapancaya da git köftenide ye ama yeni lastik takar takmaz gitme yada Gebze'ye kadar efendi git baktın sıkıntı yok sonra yardırvallahi ben bu motoru gezmek için kullanmıyorum kendimi geliştirmek için kullanıyorum günlük hayatta scooterım var onu kullanıyorum piste olmasa da çıkıp kendimi zorluyorum sapancaya gidip geleyim madem köfte de yemiş olurum
vallahi kartepe taraflarında sürekli deniyorum kendimi denk düşmeyelimTamam hocam Sapancaya da git köftenide ye ama yeni lastik takar takmaz gitme yada Gebze'ye kadar efendi git baktın sıkıntı yok sonra yardıryalnız Maşukiye virajlarında bana denk gelme incinirsin
![]()
alligator sibob da aldım her hava basıncını kontrol edeyim dediğimde düz olduğu için üşenip bakmıyordum lastiği c&r lastik izmitte değiştiricem insanlar gayet memnun işlerini biliyorlardır heraldeBiraz mum birazda lastik montajı sırasında sürülen arap sabunu dolayısıyla ani gaz ve frende jantın lastik içinde dönme ihtimali dolayısıyla balansın bozulması gibi durumlardan ilk 100km dikkat etmek gerekir deniyor. Lastiğin üstündeki kırmızı nokta sibob'a denk gelecek şekilde takılır kurşunlar sonra takılır. O nokta ile sibop kayarsa balans bozulabilir. O nokta jantın değil lastiğin balans noktasını gösterir vs vs.
Eyvallah biraderim esprisine yazdım yav yaşlandık biz ama 10 sene önce alırdım anahtarınıvallahi kartepe taraflarında sürekli deniyorum kendimi denk düşmeyelim![]()
günlük hayatta scooterım var onu kullanıyorum
napayım min 4 litre yakan aletle mi kuryelik yapsaydım zorundaydım...Hiç yakışıyor mu senin gibi genç adama?
E gittik nolcak?Sanki lastiği takıp piste girecekler![]()
İki formasyon turu atarsın işlem tamamE gittik nolcak?![]()