Suzuki vstrom - Sağlam, ariza vermez, uzun ömürlü, az teknoloji ve pek tutulmaz Toyota Rav4
Kawasaki Er6F - Alfa Romeo 145 (Lan olm bu yanık yağ kokusu nereden geliyor mode on)
Uzman çavuş paketyanık yağ kokusu detayına güldüm epey.
CK Moto sr250 - honda civic (1998 kasa, kırmızı, çakma zenon, warex egzoz, son ses cadde işi ses sistemli)
civicle araziye giren var mı sanmam.......yanık yağ kokusu detayına güldüm epey.
CK Moto sr250 - honda civic (1998 kasa, kırmızı, çakma zenon, warex egzoz, son ses cadde işi ses sistemli)
Siyah renk batmobile
Acaba şu gudubet buzdolabı gibi duran motosikleti forumda kullanan varmıdır?Siyah renk batmobile![]()
Abi ben modern elektronik zerzavatı bol motor sevmiyorum o yüzden benden uzak herkese helal olsun ama illa ki vardırAcaba şu gudubet buzdolabı gibi duran motosikleti forumda kullanan varmıdır?
1988'de tanıtılan bir model günümüz koşullarında bence gene Arçelik buzdolabı gibi kalır.Abi ben modern elektronik zerzavatı bol motor sevmiyorum o yüzden benden uzak herkese helal olsun ama illa ki vardır![]()
1988 de bizimkiler 2 zamanlı motorlara delicesine aşıklardı abi, cidden bilim büyük güç1988'de tanıtılan bir model günümüz koşullarında bence gene Arçelik buzdolabı gibi kalır.![]()
civicle araziye giren var mı sanmam.......