Motosiklet Modelleri İle Özdeşleştireceğiniz Araba Modelleri

Sevgili Forumdaşlar küçüklüğümden berri bazı motosiklet modelleri ile bazı araba modellerini özdeşleştiririm. Bunları sizlerle paylaşıp sizlerinde bazı modelleri özdeşleştirmenizi merak ediyorum. Bunlar işin bencesi sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum.
Bana göre bazı modeller;
Honda CBF 150 ~Toyota Corolla
Kuba RX9 ~ Tofaş serçe
Etz Mz 301 ~ Ford Taunus
Çinli Cg ~ Tofaş Şahin - Doğan
Honda CBR serisi ~ Honda Type R
Yamaha R serisi ~ Nissan GT-R
Bmw GS serisi ~ Toyota Land Cruiser
Tvs Apache RTR ~ Vw Golf
Tvs Raider ~ Vw Polo
Honda Titan Cg ~ Toyota Corolla efsane kasa
Mobylette ~ Tofaş 124
Jawa 250-350 ~ Fiat 131
Jawa Ceylan - Kanuni Mz ~ Tofaş 131
Şeklinde sizlerde düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz sevinirim, iyi forumlar😊

Motosikleti
cbf 150
ne sinir bozucu birşey bu GS, abicim GS olsa olsa Land Rover Discovery olur. İlk 10 000km güzel gider sonra çekici sırtında yaşar.

Toyota land cruiser olacak tek motor var oda yamaha tenere,

GS görmek duymak istemiyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Suzuki vstrom 650 de Totoya Rav4 olabilir gibi geldi. az daha büyüse land cruiser olacakmış ama küçük kalmış gibi. :)

Suzuki vstrom 650 de Totoya Rav4 olabilir gibi geldi. az daha büyüse land cruiser olacakmış ama küçük kalmış gibi. :)
Bak oda var abi 😂 madem off road diyoruz ekleme yapayım.İzh Planet ~ Lada Niva 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne sinir bozucu birşey bu GS, abicim GS olsa olsa Land Rover Discovery olur. İlk 10 000km güzel gider sonra çekici sırtında yaşar.

Toyota land cruiser olacak tek motor var oda yamaha tenere,

GS görmek duymak istemiyorum
Aman Memo abi sakin 😂

Motosikleti
Tenere = Hilux konusuna ben de katılıyorum. instagramda karşıma çıkıyor, dağ bayır yollarına sokuyorlar, kayalardan falan atlayıp zıplarken deviriyorlar, acımıyorlar vuruyorlar kırbacı ama bir şekild etenere gitmeye devam ediyor hilux gibi.
Bizde gördüğüm tenereler de hilux'lar da pırıl pırıl, sanki çoğu asfalt dışına çıkmıyor gibi, pahalı olunca araziye girecek fiziki gücü de olan gençler alamıyor, alabilen paraslı orta yaşlılar da araziye çıkarmaya kıyamıyor.

Tenere = Hilux konusuna ben de katılıyorum. instagramda karşıma çıkıyor, dağ bayır yollarına sokuyorlar, kayalardan falan atlayıp zıplarken deviriyorlar, acımıyorlar vuruyorlar kırbacı ama bir şekild etenere gitmeye devam ediyor hilux gibi.
Bizde gördüğüm tenereler de hilux'lar da pırıl pırıl, sanki çoğu asfalt dışına çıkmıyor gibi, pahalı olunca araziye girecek fiziki gücü de olan gençler alamıyor, alabilen paraslı orta yaşlılar da araziye çıkarmaya kıyamıyor.
Biraz maddi bir gösterge gibi aslında abi.

Motosikleti
Biraz maddi bir gösterge gibi aslında abi.
işte, bizde pahalı sınıfta oldukları için maddi gösterge gibi oluyor ama avrupa gibi yerlerde bunlar araziye zorlanacak hesaplı fiyatlı araçlar. Tenere gibi bir motoru avrupalı bir genç part time işlerde çalışarak alabiliyor sonra tabi ki acımadan dağa taşa vurabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar