- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tripmate ben de düşünüyorum. En son modelinde kameralardan kör nokta uyarısı da konmuş o da faydalı olabilir.Ben Adv350ye taktım gayet güzel ve pratik TripMate taktırdım ama 10-11 lira bir fiyatı var.Uzun yolda falan çok kullanışlı oluyor.Ama benim asıl alma amacım motorun ön ve arkasına bağlanan kameralarla kayıt yapabiliyor olmasıydı motorda duruşununda fotoğrafını atarım galeride bulursam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Taktırırken ana ekranı kapatmayacak şekilde taktırdım bilerek,estetik olarakta güzel duruyor.Telefon tutturucu alıp oda kullanılabilir ama sonuçta yazın güneşin altında telefonun parlaklılığı yetmiyor veya ömründen gidiyor vs vs. 9-10 lira verip böyle birşey taktırmak bana daha mantıklı gelmişti.
Ben gidona takınca göremiyorum yakın gözlüğü kullanan bir ihtiyar olarak, bu yzüden önde göstergenin üzerine navigasyon barı takmıştım telefon tutucu şimdilik orada, tripmate alınca da oraya taktırmayı düşünüyorum.
Sizdeki hangi modeli? Biraz yorumlarınızı alayım, ne de olsa reklam içeriklerindne çok gerçekten kullananların yorumları daha doğru olacaktır.
Benim de amacım hem telefon çantamda dursun parlak güneş altında telefonu görmek zor oluyor aşırı ısınıyor hem de güvenlik kamerası niyetine ön-arka kameraları olsun olmuşken lastik basınç sensörü de olsun diyordum.