KTM 1290 Adventure S - Fiyat Durumu Hakkinda

Merhabalar
Yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim ulkede suan KTM motosiklerinde heryerde malum stok fazlasi var ve cok iyi kampanyalar yapiliyor.
KTM 1290 Adventure S modelinde 5bin euro civari indirimler var (2024, sifir km) yani indirim sonrasi 15-17bin euro arasinda satiliyor.
2025 model 1390 Super Duke modelleri satisa sunulmusken, 2025 model 1390 modelleri bu yil satisa sunulmayacak deniyor.
KTM mevcut durumda iflastan kurtulacagini dusunuyorum ki Mart ayi itibariyle uretime tekrar basladilar sanirim.
Yani benim icin KTM mevcut durumu birsey ifade etmiyor o kadar da. Umarim yanilmiyorumdur :)

Sorularim:
1- Fiyat daha da duser mi? Stok fazlasi oldugu icin mecburen fiyat indirdiler, bu kadar stogu bu yilda eritemeyecekleri icin, yaz aylarini beklesem mi?
2- Fiyat indirimi 1390 2025 yil modeline yansima ihtimali olacaksa, nispeten az farkla yeni modeli almak guzel olurdu?
3- Tech Paket konusunda ne dusunuyorsunuz? Pazarlik ile beraberinde alamazsam, indirimli de olsa almaya deger mi?

Dusunceleriniz duymak isterim. Tesekkurler.

Son düzenleme:
Motosikleti
K 1600 GTL
5 bin euro iyi bir indirim almayı düşünüyorsan fırsatı kaçırma. Fiyat daha düşermi? bu fiyat daha düşermi diye bekleyeceklerin sayısına bağlı ama ben olsam almak istediğim motorsa fırsatı değerlendirirdim. Tech paketi alman lazım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence doğru sorular bunlar değil.

ktm batsa da batmasa da bir gercek var , o da ciddi problemli makinalar ürettiği.

tamam indirim gercekten çok hoşmuş. ama bana deseler duke 1390 mı yoksa aprilia tuono v4 mu diye.,.allah kahretsin tamam tuono v4 olsun napalım hımına derdim.

düşün bak aprilia seciyorum , benim ktm algım o kadar kötü.

ciddi arastırın bu konuyu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kredileri onaylanmış yani bu indirimlerin uzub süreceğini sanmıyorum fiyatlar yazın düşmez genelde artar ama ktmde şuandaki fiyattan devam eder bence stoklar bitmeden alın şuan bedava paralara satılıyor

ktm batsa da batmasa da bir gercek var , o da ciddi problemli makinalar ürettiği.

tamam indirim gercekten çok hoşmuş. ama bana deseler duke 1390 mı yoksa aprilia tuono v4 mu diye.,.allah kahretsin tamam tuono v4 olsun napalım hımına derdim.

biraz daha bilgi verir misin? ciddi sorunlar derken, kronik sorunlar mi? ne gibi? servis, garanti yada baska birsey mi?

kredileri onaylanmış yani bu indirimlerin uzub süreceğini sanmıyorum fiyatlar yazın düşmez genelde artar ama ktmde şuandaki fiyattan devam eder bence stoklar bitmeden alın şuan bedava paralara satılıyor
bende öyle dusunuyorum, 1390 fiyatininda indirimli olacagini dusunuyorum ama tahminim 5bin euro kadar olacagi degildir
ama eminde degilim henuz. buradaki forumlara baktigimda indirimlere ragmen satislar cok yogun degil ama 1290 da istedigim herseyi sunuyor :)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
biraz daha bilgi verir misin? ciddi sorunlar derken, kronik sorunlar mi? ne gibi? servis, garanti yada baska birsey mi?
Kronik değil KIROLUK sorunlar bunlar.
Servis, garanti vs. bulunduğunuz ülkeye göre değişir. KeyTieM düze erken çıkarsa peşinden yetişemezsin. Yapıştır gitsin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yuhh 5000 Euro indirim ne demek? 15-17.000 Euro'ya sıfır KTM 1290 Adventure S almak ne demek? Havasına suyuna taşına toprağına. Bin can feda bir tek dostuma. Her köşesi cennetim ezilir yanar içim. Bir başkadır benim memleketim de len ne kadar gudubet ülkede doğup yaşamaktayız öyle.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
millete indirim bize bindirim son güncellemede 890nın fiyatı 1290 fiyatına çıktı 1290 milyonu geçeli çok oldu

Yuhh 5000 Euro indirim ne demek? 15-17.000 Euro'ya sıfır KTM 1290 Adventure S almak ne demek? Havasına suyuna taşına toprağına. Bin can feda bir tek dostuma. Her köşesi cennetim ezilir yanar içim. Bir başkadır benim memleketim de len ne kadar gudubet ülkede doğup yaşamaktayız öyle.
sifir km 2024 model 1290 S, 4 yil garanti - 14849 Euro
ahanda link burda :) https://www.blocket.se/annons/alvsb..._s_spara_hela_53_000_4_ar_garanti_/1000704781

Ben 3 yıldır biniyorum. Problemli makina kısmı nedir bilmiyorum. Taş gibi makina, elciğinden tut camurluğuna kadar. Konfor, tip gibi konular görecelidir o kısmı kişiye göre değişir. Markanin bir mizacı var (sert) bunu da motosikletlerine yansıtıyor hissediyorsunuz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beni bilen bilir, oldum olası Adv tipli motorlardan haz etmem. Lakin bu 1290 Adventure S muazzam bir güçle geliyor, gerçi 1290 Super Duke Gt daha bir benlik.

Ben 3 yıldır biniyorum. Problemli makina kısmı nedir bilmiyorum. Taş gibi makina, elciğinden tut camurluğuna kadar. Konfor, tip gibi konular görecelidir o kısmı kişiye göre değişir. Markanin bir mizacı var (sert) bunu da motosikletlerine yansıtıyor hissediyorsunuz.
guzel denk geldin hocam
kac model makina sendeki?
makinanin eksileri artilari nelerdir, neyini sevdin neyini sevmedin yazar misin?
özellikle merak ettiklerim; malzeme kalitesi, bacaklara verdigi is ve fabrika isciligi nasil?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam cok keskin yazmissin
okadar da kötu olacagini sanmam, ama yine de dediginiz gibi arastiracagim

guzel denk geldin hocam
makinanin eksileri artilari nelerdir, neyini sevdin neyini sevmedin yazar misin?
özellikle merak ettiklerim; malzeme kalitesi, bacaklara verdigi is ve fabrika isciligi nasil?

Hocam 390 adv var üç yıldır biniyorum makina tek silindir ama titreşim çok çok az bana sıkıntı yaratmıyor hissetmiyorum gibi yani. En hoşuma giden yeri malzeme kalitesi heryeri taş gibi her an araziye çıkabilirsin gibi yapmışlar. Yerden yüksek sürüş esnasında konfor sağlıyor. Seri makina. Eksi yönü de boşa zor geciyor alışana kadar alışınca problem yok. Bakım ve aksesuarlar bana göre bı tık tuzlu. Ama seviyorum motorumu veriyoruz bı şekilde.

Motosikleti
Forza 250
Yanlış bilmiyorsam zaten BMW,KTM’nin bir kısmını satın aldı veya almak istiyor.Bu batma işleri falan hikaye olur diye düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guzel denk geldin hocam

sevgili recaip kardesim, ben de tam bunu yazacaktım.

ben sana bir ton şey yazabilirim ama bu pek doğru olmaz. ktm cileri kendime düşman edemem :p

ben sana gerekli uyarıyı yaptım, 13-14 bin yuro ya alacağın makinayi iyi araştırman gerekiyor, para senden çıkacak. gunumuzde sıfır ingilizceyle bile her turlu bilgiye ulaşmak çok kolay.

5000 yuro indirim benim bile ulan acaba dememe neden olabilir. ama birax düşündüm şimdi,..yine almazdım ya ben.

bol şans hocam

bu forumda ciddi bi KTM antipatisi var. lan her motorda sorun var; ama ne hikmetse bi tek ktm'ye giydiriyorlar?

KTM'yi batırmazlar. hisselerinin yarısı zaten bajaj'da, bir kısmı cfmoto'da, en olmadı ikisi bir araya gelir devam ederler.

ktm sorun yaşadıkça birileri orgazm oluyor, o ilginç.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu forumda ciddi bi KTM antipatisi var. lan her motorda sorun var; ama ne hikmetse bi tek ktm'ye giydiriyorlar?

KTM'yi batırmazlar. hisselerinin yarısı zaten bajaj'da, bir kısmı cfmoto'da, en olmadı ikisi bir araya gelir devam ederler.

ktm sorun yaşadıkça birileri orgazm oluyor, o ilginç.
benim de antipatim vardı ben de zamanında çok gördüm tura çıkıp yarı yolda çekiciyle dönenleri ama şu sıra etrafımda tanıdığım insanlar takip ettiğim insanlar çok memnun o yüzden benim de kafamı kurcalıyor şuan 790 890 adv bakıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar