Motoru dedemin odasına koydum biraz kavga ettik ssli

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parayla satın alınamayacak bazı emekler vardır de babana:bounce:

Be motosiklete bununla başladım. Bizimki krem rengiydi. Yan motor kapakları kahverengi. Yağlı benzin koyardık. Bujisi zırt pırt kıl yapardı. Söküp zımparalardım. Platin ayarı için motoru senteye alırdım. Platini ayarlayıp vidasını sabitlerdim.
Sonra elektronik ateşlemeler çıktı. Çok severdim. çarşı manav hep bununla giderdim. Hey gidi günler.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

yaptığım güncellemeleri buraya yazayım ileride hatıra falan olur,yeni sipariş ettiğim hard enduro 2t makinelerde kullanılan ipone yağ aldım,
pejo fabrikadan çıkarken 1 litreye 40 ml yağ katınız diyor fakat ben şırınga ile hassas ayar yaparak 1 litreye 45 ml yağ katıyorum,silindir pistonun durumu çok iyi olduğu için biraz fazla yağın zararı dokunmaz,bu özel yağlar da kurum yapmıyor performans nasıl göreceğiz

Motosikleti
Ns200 15"
yaptığım güncellemeleri buraya yazayım ileride hatıra falan olur,yeni sipariş ettiğim hard enduro 2t makinelerde kullanılan ipone yağ aldım,
pejo fabrikadan çıkarken 1 litreye 40 ml yağ katınız diyor fakat ben şırınga ile hassas ayar yaparak 1 litreye 45 ml yağ katıyorum,silindir pistonun durumu çok iyi olduğu için biraz fazla yağın zararı dokunmaz,bu özel yağlar da kurum yapmıyor performans nasıl göreceğiz

Egzozdan köfte arabası gibi duman atıyorsa problem yoktur. :D

duman atma olayı zaten bu işin cilvesi ama fark ettiyseniz yağ çilek kokulu hiç bir rahatsızlığı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gidiş videosu merak edene

Son düzenleme:
yaz geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar