KTM Konkordato İlan Etti

Motosikleti
1190 ADV
ooo sodurlu naber ya ?
burda ceo o ya soru mu sormuşum ?

ben azıcık dalga gecerek ktm nin neden yan bastığını kendimce acıkladım sadece.

adamlar tam duke990 dan para kazanacaktı, honda adisi hornet 1000 i cıkardı.
ulan honda, hiç sans tanımıyorsun ne kadar acımasız adamlarsınız dafsgsf

İlk yazdığımda seni normal bir yeni üye sanmıştım... Son mesajlarına baktım da... Şimdi oldu :)

İyilik valla senden naber ?

Honda yeni mi yapmış o motoru... Ben senelerdir piyasada olan Z1000 sanmıştım. KTM Honda'yı direkt rakip görmez zaten, direkt rekabet edecekleri yakın modelleri yok pek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk yazdığımda seni normal bir yeni üye sanmıştım... Son mesajlarına baktım da... Şimdi oldu :)

İyilik valla senden naber ?

Honda yeni mi yapmış o motoru... Ben senelerdir piyasada olan Z1000 sanmıştım. KTM Honda'yı direkt rakip görmez zaten, direkt rekabet edecekleri yakın modelleri yok pek.

z1000 nedir ya ?
z1000 nin nasıl bir basarısı var ki honda onu taklit etsin.
haa tipi benziyor, olabilir..

hornet 1000 başka bir dünya. hele hele sp olanı.. mat siyah , sarı jant, 157 hp üstün ölümsüz fireblade motor, birinci sınıf komponentler, elektronikler yoook yok.bu özelliker için biçilen fiyat ise bedava..

yabancı incelemeler düştü internete. millet hayran oldu.
şimdiden 2025 e damga vuran motor seçildi bile.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...elektronikler yoook yok.bu özelliker için biçilen fiyat ise bedava..

yabancı incelemeler düştü internete. millet hayran oldu.
şimdiden 2025 e damga vuran motor seçildi bile.

Yok yok demişsin de IMU yok yalnız?

İnanılmaz fiyatına bakınca lafını da etmeyebiliriz tabi. Bununla birlikte KTM'in Hindistan üretimi A2 giriş seviyesinde olan Duke 390'ında olan viraj ABS'si, yatış açısına göre adaptif çalışan traction control vb. IMU modülüne bağlı özelliklerin olmaması da bence bu harika motosiklete çok da yakışmıyor, EUR 1.000 - 1.500 daha pahalı olaydı da yine de IMU (ve bağlantılı ek güzellikler) olaydı tercih edilirdi bence.

Hep böyle yapıyor Honda, çözdüm artık; bu elemanlar bir model çıkarttıklarında 3. kasasından önce alınmaz. 3. kasayı olması gereken yere getirmiş oluyorlar. (O da en az 6 yıl sonra oluyor, başkaları o 6 yılda yerinde saymıyor tabi. Kısırdöngü... 6 yıl geriden gelmeye itiraz yoksa sıkıntı da yok - hahaha!)

Son düzenleme:
Yok yok demişsin de IMU yok yalnız?

İnanılmaz fiyatına bakınca lafını da etmeyebiliriz tabi. Bununla birlikte KTM'in Hindistan üretimi A2 giriş seviyesinde olan Duke 390'ında olan viraj ABS'si, yatış açısına göre adaptif çalışan traction control vb. IMU modülüne bağlı özelliklerin olmaması da bence bu harika motosiklete çok da yakışmıyor, EUR 1.000 - 1.500 daha pahalı olaydı da yine de IMU (ve bağlantılı ek güzellikler) olaydı tercih edilirdi bence.

Hep böyle yapıyor Honda, çözdüm artık; bu elemanlar bir model çıkarttıklarında 3. kasasından önce alınmaz. 3. kasayı olması gereken yere getirmiş oluyorlar. (O da en az 6 yıl sonra oluyor, başkaları o 6 yılda yerinde saymıyor tabi. Kısırdöngü... 6 yıl geriden gelmeye itiraz yoksa sıkıntı da yok - hahaha!)

yok yoook ifadem biraz abartılı olmuş :)
sonucta, 190 200 hp lik 20000 usd lik hyper naked olmadığından kabul edilebilir.

incelemere göre bu motora göre bu fiyat inanılmaz. onların yalancısıyım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

https://tr.motorsport.com/motogp/news/alacaklilar-ktmye-motogpden-cekilmesi-icin-baski-yapiyor/10684031/

yav millete borcun var ne motogp si ktm.
adamlara borcunu versene, senin neyine motogp, dakar.

ayranı yok içmeye...derler bizde

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
tüh kredileri onaylanmış batmıyormuş iki sonuçta da bize yarar hazır japonlara vergi gelmişken ktm mi alsak

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Super Duke Gt gibi bir şaheserin üretiliyor olacak olması güzel.

Motosikleti
cbf 150
ktm gıcık endrocu motorudur. bmw gs ci gibilerdir ama bunlar gs cilerin aksine atmasyon yapmazlar herşeyi cidden yapmışlardı katmanduya tırmanmışlardır falan filan. biz hayabusacılar sevmeyiz böyle işleri. keza onlarda bizi. Ktmci olmak istermiydim isterdim ama fabrikatör olduk işte

linkten otomatik ceviri:

Şirketteki sorunlar, Covid sonrası hayal kırıklığı yaratan satışlarla ilgiliydi ve bunun sonucunda KTM, satılmamış yaklaşık 265.000 motosikletle karşı karşıya kaldı; bunların çoğu Euro5+ standartlarını karşılamıyor ve bu nedenle Avrupa'da satışa sunulamıyor; tabi ki 1 Ocak 2025'teki son tarihten önce bayiler tarafından önceden kaydedilmediği veya muafiyet yoluyla satılmadığı sürece.

....

KTM yaparsa müşteriler gelir mi?​

KTM'nin üretime ara vermesinin sona ermesiyle birlikte, firmanın eksik 2025 modelleri nihayet piyasaya çıkabilir. Ancak bunların İngiltere showroom'larında ne zaman görüneceğine dair bir zaman çerçevesi duyurulmadı ve hala geçen yılın çok sayıda makinesi büyük paralar harcanarak mevcut.

Markanın finansal ve itibar durumu göz önüne alındığında - 2024 yılında LC8c motor platformuyla ilgili aşırı eksantrik mili aşınması iddiaları ortaya çıktığında da darbe aldı - bazı KTM sahipleri MCN'ye hala önemli değişikliklere ihtiyaç olduğunu söyledi.

işi zor bu adamların..

yanıma geldi bi üç turuncu herif , kemik adam kemik adam ! buyur avusturyalı dedim ... ktm öldü dedi , dedim ne ktm öldümü ? olamaz olamaz olamaz !

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
bu konuda son durum nedir? Artık satmayacak mı? Servis vs çekilecek mi? Tam 250 ya da 390 adv alma arefesindeydim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu konuda son durum nedir? Artık satmayacak mı? Servis vs çekilecek mi? Tam 250 ya da 390 adv alma arefesindeydim.
kredi başvuruları onaylanmış o yüzden eskisi gibi devam ediyor daha fazla indirim görürüz ama bizim memlekete yansır mı sanmıyorum

Bugünün geleceği belliydi. Avrupa’da tutulmuyor, pahalı, parça ve servis sorunlu. Elin gavuru bizim gariban Türk genci gibi değil gözünün yaşına bakmaz.

Motosikleti
D400
Bajaj grubu alıyor diye duymuştum bir kısmını, yanlış bilgi miydi?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bajaj zaten neredeyse yarısına sahip KTM'in. Avrupa'daki tesisleri lağvedip büyük hacim üretimini Cfmoto ile devam ettirmesi en akla yakın ihtimal.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Baharat işine girmişler galiba.
dvinmma.jpg

Heyecanlanmayın. Karacabey Ticaret Merkezi şeysiymiş. 🤪

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Siz KTM battı sanın. Adamlar gümbür gümbür motor üretiyor.

İşte yeni 2026 KTM 1390 Super Adventure S EVO. Cadde odaklı, KTM'nin ilk otomatik manuel şanzumanlı motoru (AMT).

Ve araziye hükmeden yenilikçi maceracı serisi 2026 KTM 1390 Super Adventure R.

İkisi de Avusturya'daki üretim hakkından çıkıyor.

Avusturyalılar kıldır tüydür ama kolay vazgeçmez. Ahh, Burak Kara atılmasaydı neler yazardı kim bilir? :) (hatta :=) )

İşte yeni 2026 KTM 1390 Super Adventure S EVO. Cadde odaklı, KTM'nin ilk otomatik manuel şanzumanlı motoru (AMT).

Avusturyalılar kıldır tüydür ama kolay vazgeçmez. Ahh, Burak Kara atılmasaydı neler yazardı kim bilir? :) (hatta :=) )

şu harektlere bak ya :d

csm9y2f.png

Bajaj motor gumbur gumbur geliyor.. KTM fanboylar, uzgunum gercek bu.

Motosikleti
K 1600 GTL

Adamlar BYD gibi ekran koymuşlar. :) Ön farı da düzelttiler, 173 beygir delibozuk bir alet....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu harektlere bak ya :d

csm9y2f.png

Bajaj motor gumbur gumbur geliyor.. KTM fanboylar, uzgunum gercek bu.
Beğenmedin mi gerçekten??? Bence güzel olmuş....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar