Farkli olmak isteyenlere! Suzuki SV 1000 tabanli IRS 1000

Farkli olmak isteyenler icin birebir!

epsn00251kg2cr6.jpg

Suzuki SV 1000 tabanli gelistirilmis bir motorsiklet IRS 1000
Ondeki iki tekerlegiyle Piaggio MP3'un yaris versiyonunu andiriyor...

IRS 1000

http://www.irs1000.it/Presen1Ing.htm

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Arkadan çift tekerliler tam çocuk bisikletini andırıyorlar zaten, bu ilginç olmuş virajı nasıl alır acaba?

arkadaş bu ne yahu.ben motoru iki teker hali ile daha cok seviyorum.o yüzden ben tarzım degil yani.motorsiklet dediğin ikiteker olur.....!!!!!

aerodinaik var öntekerde galiba baksanıza çapraz yatmış aletin ön tekerleri birazdaha denese HARBİ TEK TEKER YAPACAK

aerodinamik daha farklı bi şey yakamoz kardeş yahu. bu arada bu motor olmamış, yemişler gül gibi 2 teker olayını. deneysel bir şey olduguna eminim, yani, insallah yollarda gormeyiz. gulmekten kaza yapmayalım sonra

Uzun yıllar boyunca piyasada tutunamaz bence. Radikal bir tasarım olmuş çünkü.

suzuki resmen piaggiodan,görüp yapmış bu modeli ilk önce piaggio yapmıştı çünkü

Suzuki Piaggio'dan gorup yapmis demek, sanirim pek dogru olmaz. Cunku bu ozel bir uretim. Suzuki ile direkt baglantisi yok yapan kisinin. Hatta proje sahibi Italyan :) yani ondeki iki tekerlek sistemini Piaggio'dan once bu motorda denemis olabilirler belki de :)

Belkide iki teker ile yatmaktan cekinenler icin bu alternatif bayagi tutuldu. MP3 ben koymustum siteye o zaman concept olarak gozukuyordu eger bir firma daha el atti ise demeki gelecegin modeli kokosunu almamiz gerekiyor bundan

Ne bu şimdi? Motosiklet mi?... Motosikletin bedenini çalıp başka nesnelere monte edebilirsiniz ama ruhunu aslaaa.. Bu arızalı bişey olmuş hani şu dört bacaklı tavuk, iki kafalı doğan dna ları bozulmuş canlılar gibi olmuş. Adamlar üşenmemişler bi de bunu yapmak için dünyanın masrafını yapmışlar. Motosiklet motosiklettir arkadaşlar. Bu başka bişey... Ben almayayım alana da mani olmayayım.

Motosikletin pratikliğini tam olarak verebileceğini sanmıyorum ama denge problemi veya daha fazla güven isteyenler için gayet tatminkar olabilir.

Ne bu şimdi? Motosiklet mi?... Motosikletin bedenini çalıp başka nesnelere monte edebilirsiniz ama ruhunu aslaaa.. Bu arızalı bişey olmuş hani şu dört bacaklı tavuk, iki kafalı doğan dna ları bozulmuş canlılar gibi olmuş. Adamlar üşenmemişler bi de bunu yapmak için dünyanın masrafını yapmışlar. Motosiklet motosiklettir arkadaşlar. Bu başka bişey... Ben almayayım alana da mani olmayayım.

sana aynen katılıyorum :cat:

anlaşılan atv ile motosiklet arasında yeni bi segment oluşturmaya çalışıyorlar :cherry:

valla sızı bılmem ama fıyatı uygun olupta turkıyeye gırerse kesın alırım bundan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şehir içinde kullanışlı olmaz bence...Ya aralardan dalmaya kalkarsak....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar