- Motosikleti
- Regal Raptor Daytona 250v
- Konu Yazar
Bu kamera hakkında ki düşünceleriniz nedir? yanında 3 batarya ile geliyo.
Hem insta 360 ace pro, hem osmo action 5 hemde insta360 x3 kullanıyorum. Osmo action 5’in mikrofon ihtiyacı var, ben intercoma bağlayamadım. Mikrofon doğru yere yerleştirilmezse rüzgar sesini edit yapmadan kısmak mümkün değil. Pil ömrü çok daha uzun, adventure combo alırsanız 3 pil ile geliyor lens koruması bence çok başarılı değil. Ace proda ilave microfon bağlamak için aparat almanız gerekiyor. Ama intercoma bağlanabilir. Pil ömrü kısa. Her ikisininde çekim kalitesi iyi ama action 5i ace pro 2 ile karşılaştırmak lazım. Bendeki versiyona göre Action 5 gece daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
He söylemeyi unuttum, bir gezim sırasında x3ün lens korumasını yağmurdan buhar yaptığı için çıkardım. Gittiğim yerde Rt’nin yan çantasını açınca yere düşüp lensi çizildi. Lens için 8.500TL istediler. Yenisi için 9.500TL servisi 5 para etmez.
Bu sebepten dji alırım.
Motoru çalıştırıp kaydı başlatmıyoruz gezerken zatenBu kameraların en iddialıları bile şarjı 2 saat gidiyor. habire şasr ile uğraşmak zor gelmiyor mu? Zaten kafa dinlemek için motorla tura çıkmışken bir de acaba şarjı bitti mi ne oldu diye kafa yoracağıma kamera kullanmam demiştim ben.
mesleği video çekmek olan, çekimlerden para kazanan biri için mantıklı olabilir ama keyif içi gezerken kafa yoracak şarj meselesi ile uğraşılmaz. yapsınlar 12 saat şarjı giden kamera alayım, evden şarjını doldurup çıkayım akşam dönünce şarj edeyim.
Yakın zamanda Osmo Action 4 aldım uygun fiyata. Bir tane de SJ Cam SJ6 Legend var bende uzun süredir onu kullanıyordum. Eğer motosikletin ön tarafında USB giriş varsa kamerayı kabloyla ona bağlıyorsun. Araç Modu diye bir modu var, motosiklet çalışıp da kamera enerjiyi algıladığı an Dash Cam olarak kayıt moduna giriyor ve batarya matarya derdi olmuyor. İstersen 10 saat aralıksız sür hep Dash Cam gibi açık kalıp kaydediyor. Loop Record ile de SD Card dolana kadar kaydediyor sonra ilk kaydedilenden itibaren silmeye başlıyor. Ama 1080p 60fps'te 45-50dk anca dayanıyor ve full şarj olması 3-4 saati buluyor diye Osmo Action 4 aldım. Ama ne yazık ki Osmo Action gibi gelişmi şbir kamerada Araç Modu diye bir şey yok. Loop Record'u denemedim henüz ama internette örneğin 20 dakikaya kurduysan hep son 20 dakikayı kaydediyor diye şikayet edenleri gördüm. Böylesine gelişmiş firmaların böyle ufak şeylerde başarısız olmaları çok anlamsız geliyor bana. 1 saatte bir mutlaka kısa bir mola veriyorsun motorla uzun seyahatlerde. O ara Powerbank'i bir bağlıyorsun alete gerçekten de iddia ettiği gibi 18 dakikada %80'e kadar doluyor şarj. Batarya kapasitesi 1700-1800mAH olduğu için 10.000mAH'lik ufak ve hafif bir Powerbank bile yeter. %80 ile zaten min. 1 saat kayıt süresi yine sağlıyor.Bu kameraların en iddialıları bile şarjı 2 saat gidiyor. habire şasr ile uğraşmak zor gelmiyor mu? Zaten kafa dinlemek için motorla tura çıkmışken bir de acaba şarjı bitti mi ne oldu diye kafa yoracağıma kamera kullanmam demiştim ben.
mesleği video çekmek olan, çekimlerden para kazanan biri için mantıklı olabilir ama keyif içi gezerken kafa yoracak şarj meselesi ile uğraşılmaz. yapsınlar 12 saat şarjı giden kamera alayım, evden şarjını doldurup çıkayım akşam dönünce şarj edeyim.
Ben genel olarak güvenlik için kullanıyorum kamerayı. Motora biniyorum çekimi başlatıyorum, şarjı bitmeden ya ben yorulmuş oluyorum ya da benzin bitmiş oluyor. O molada da kamerayı powerbanke takıp şarj ediyorum böylece 1 buçuk saatten daha uzun süre çekim yapabiliyor oluyorum. Bazen eşimle gezerken ya da video çekmek için çıktığımızda ise kesik kesik videolar çektiğim için bütün yolculuk boyunca şarjı rahatça yetiyor.Bu kameraların en iddialıları bile şarjı 2 saat gidiyor. habire şasr ile uğraşmak zor gelmiyor mu? Zaten kafa dinlemek için motorla tura çıkmışken bir de acaba şarjı bitti mi ne oldu diye kafa yoracağıma kamera kullanmam demiştim ben.
4 gün önce Djı Osmo Action 4 Adventure aldım. % pro ile arada kalmıştım baya. Araştırmalarım sonucu 4 te karar kıldım. Tanımaya çalışıyorum makinayı. Yaş biraz geçmiş teknolojiden baya bi uzak kalmışım. Fakat kesinlikle dibine kadar öğreneceğim. Yakında İnstagram dan short' larımı seyredeceksiniz nasipse....Bataryası duruma göre 2 saat dayanıyor. Ama bana sorarsanız Osmo Action 4 daha mantıklı. 9.999TL gibi bir fiyata satılıyor şu an, üstüne de aksesuar alırsınız. 2.7k 30fpste 100dk yakın çekim yapıyor. Mola verince Powerbank varsa takarsınız 18-20 dakikada %80’e çıkarıyor şarjı.
Güvenlik için çekilir belki ama 1 saatte şarjı biten alet, molada bir de onun şarjını mı düşüneceğim deyip vazgeçmiştim. Forumdan arkadaşımız Gürcan eski kamerasını bana vermişti, duruyor öyle kenarda. hatta bataryası eskimiştir diye sıfır batarya da almıştım ama yine bana yeterli gelmedi, İstanbul'da Kadıköy'den Büyükçekmece'ye 1 saatlik yolda anca yetiyordu.Ben genel olarak güvenlik için kullanıyorum kamerayı. Motora biniyorum çekimi başlatıyorum, şarjı bitmeden ya ben yorulmuş oluyorum ya da benzin bitmiş oluyor. O molada da kamerayı powerbanke takıp şarj ediyorum böylece 1 buçuk saatten daha uzun süre çekim yapabiliyor oluyorum. Bazen eşimle gezerken ya da video çekmek için çıktığımızda ise kesik kesik videolar çektiğim için bütün yolculuk boyunca şarjı rahatça yetiyor.
abi son videolarda renkler soluk gibi baya bi soğuk efekt atılmış gibi belki senin monitörde düzgün duruyordur ama renkler hiç canlı durmuyorOsmo Action 5 aldım ben de.
Şu an için memnunum özelliği osu busu konuşulmuş zaten. Benim için şu an için en güzel özelliği çalışıyor olması =) GoPro'dan sonra cennette gibiyim. Kablosuz mikrofon desteği de çok güzel, sanırım Ace Pro'lar da DJI mikrofonlara bağlanabiliyor. Yalnız o mikrofonlar motovlog için biraz uğraştıracak gibi. Çok yüksek alıyor sesi, gain -12 olduğu halde normal konuşma sesiyle konuşuyorum vumetre turuncuya vurup duruyor.
@ACT Ace Pro2'nin gece çekimi daha iyi, pek rakibi yok o konuda şu an.
Insta'nın X'lerinin lensi direkt dışta gömülü geliyor o yüzden bir hasar alırsa iş çok tatsızlaşıyor dediğin gibi.
Ace pro’nun bağlanması için alıcının kablo ve cold shoe ile kameraya bağlanması lazım kabloyu bağlamak içinde mikrofon adaptörü almak gerekiyor. Cold shoe için ise quick release mount almak lazım. Ben uğraşmak istemediğim için osmo aldımOsmo Action 5 aldım ben de.
Şu an için memnunum özelliği osu busu konuşulmuş zaten. Benim için şu an için en güzel özelliği çalışıyor olması =) GoPro'dan sonra cennette gibiyim. Kablosuz mikrofon desteği de çok güzel, sanırım Ace Pro'lar da DJI mikrofonlara bağlanabiliyor. Yalnız o mikrofonlar motovlog için biraz uğraştıracak gibi. Çok yüksek alıyor sesi, gain -12 olduğu halde normal konuşma sesiyle konuşuyorum vumetre turuncuya vurup duruyor.
@ACT Ace Pro2'nin gece çekimi daha iyi, pek rakibi yok o konuda şu an.
Insta'nın X'lerinin lensi direkt dışta gömülü geliyor o yüzden bir hasar alırsa iş çok tatsızlaşıyor dediğin gibi.
Yok son iki videodur bilerek ben o şekilde yapıyorum. Daha bi hoşuma gitti, kış temasıabi son videolarda renkler soluk gibi baya bi soğuk efekt atılmış gibi belki senin monitörde düzgün duruyordur ama renkler hiç canlı durmuyor
Ben Mic 2'yi Ace Pro'ya direkt Airpods menüsünden bağlama videosu görmüştüm sanki?Ace pro’nun bağlanması için alıcının kablo ve cold shoe ile kameraya bağlanması lazım kabloyu bağlamak içinde mikrofon adaptörü almak gerekiyor. Cold shoe için ise quick release mount almak lazım. Ben uğraşmak istemediğim için osmo aldımhepsi var yoksa bende. Bi videomuz tuttu diye dünyanın masrafına girdik youtuber olmaya uğraşıyoruz 35 yaşından sonra.
Eskiden oluyormuş. (İlk çıktığı bir kaç ay) Bende ona güvenip aldım. Güncelleme ile kalkmış bağlanma olayı. Ben hiç bağlayamadım o gördüğümüz videolar ile. Belki bendeki direk yeni versiyon yüklü olduğundandır. Ama şu an yeni paketli alıyorum desen bağlanma ihtimali yok. Belki eski yazılım yüklenmesi başarılırsa olur. Türkiyeye dönünce videolu şekilde atarım bluetooth aramalarını falan.Yok son iki videodur bilerek ben o şekilde yapıyorum. Daha bi hoşuma gitti, kış teması
Hala Premiere'de / Media Encoder'da gördüğüm rengi alamıyorum ama bilinçli o tonlar yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben Mic 2'yi Ace Pro'ya direkt Airpods menüsünden bağlama videosu görmüştüm sanki?
Eskiden oluyormuş. (İlk çıktığı bir kaç ay) Bende ona güvenip aldım. Güncelleme ile kalkmış bağlanma olayı. Ben hiç bağlayamadım o gördüğümüz videolar ile. Belki bendeki direk yeni versiyon yüklü olduğundandır. Ama şu an yeni paketli alıyorum desen bağlanma ihtimali yok. Belki eski yazılım yüklenmesi başarılırsa olur. Türkiyeye dönünce videolu şekilde atarım bluetooth aramalarını falan.