Bu hayat artik bana fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim selam.
niyet huda bez dobra ..demişsin ama yanılmışsın mna kajitse prosta ti nevidel,prosta nada terpit i dırjat jijn ponyal brat.bere glava ladna......dobralarda vardır sadece sen denk gelmemişsin.sabırlı ol....
gel istersen birde benden hayata dair yaşananları dinle bak bakalım neler oluyor hayatta.güzel kardeşim....ne olursa olsun kendindeki güzeliiği bil ve sabırlı ol. geçenlerde bir yerde okuduğum yazıyı sana iletiyorum.okuman gerektiği gibi oku:

Sırlı Bir Metot
İnsanların çoğunluğu sıkıntı dönemlerinde kişilere başvurur. Kişide çare aramak; çözüm bekleyen işler için hatırlı kimseler devreye koymak, genellikle benimsenen işlevsel bir metot. Kınamıyorum, bu da Sunnetullah dahilinde doğal bir vakıa.
Dikkât çekmek istediğim; sırlı bir yöntem! Ne var ki çok az insan bunu keşfedip uygularken çoğunluk perdeli kalıyor.
Kişilerle sorununuz mu var? Çözüm isteyen işler çıkmaza mı girdi? Yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla gerilim mi yaşadınız? Hayati bir konuda, düzeyli bir referans mı lazım?
Boş verin! Alışılmış yöntemleri atın kenara! Kimseye açılmayın! Kimseden yardım istemeyin! Sabredin, Tevekkül edin, Razı olarak Seyredin! Teslim olun sunnetullahın akışına! İlla açmak lazımsa; kutlu vakitlerde gözyaşlarıyla imzalı mektuplar yazın Rabbinize!.. O sizi dinleyecek ve mutlaka cevabın en güzelini verecektir!
Delil mi? Bıçaktan kurtulan İsmail; çölde zemzem bulan Hacer; Zindandan Saraya yürüyen Yusuf! Ve işkenceyle çıkarıldığı Mekke’ye Fetihle dönen Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)!..
“Sadece sana kulluk eder, sadece senden yardım dileriz” (Fatiha-4-5) sırrını fark eden; sebepleri aşıp müsebbibe yönelen; kişilere değil SADECE AMA SADECE ALLAH’A YASLANANLARA SELAM OLSUN!..

konuşacak bir arkadaş lazımsa bul beni.neler geçti bunlarda geçecek.SABIR

kardeşim selam.
niyet huda bez dobra ..demişsin ama yanılmışsın mna kajitse prosta ti nevidel,prosta nada terpit i dırjat jijn ponyal brat.bere glava ladna......dobralarda vardır sadece sen denk gelmemişsin.sabırlı ol....
gel istersen birde benden hayata dair yaşananları dinle bak bakalım neler oluyor hayatta.güzel kardeşim....ne olursa olsun kendindeki güzeliiği bil ve sabırlı ol. geçenlerde bir yerde okuduğum yazıyı sana iletiyorum.okuman gerektiği gibi oku:

Sırlı Bir Metot
İnsanların çoğunluğu sıkıntı dönemlerinde kişilere başvurur. Kişide çare aramak; çözüm bekleyen işler için hatırlı kimseler devreye koymak, genellikle benimsenen işlevsel bir metot. Kınamıyorum, bu da Sunnetullah dahilinde doğal bir vakıa.
Dikkât çekmek istediğim; sırlı bir yöntem! Ne var ki çok az insan bunu keşfedip uygularken çoğunluk perdeli kalıyor.
Kişilerle sorununuz mu var? Çözüm isteyen işler çıkmaza mı girdi? Yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla gerilim mi yaşadınız? Hayati bir konuda, düzeyli bir referans mı lazım?
Boş verin! Alışılmış yöntemleri atın kenara! Kimseye açılmayın! Kimseden yardım istemeyin! Sabredin, Tevekkül edin, Razı olarak Seyredin! Teslim olun sunnetullahın akışına! İlla açmak lazımsa; kutlu vakitlerde gözyaşlarıyla imzalı mektuplar yazın Rabbinize!.. O sizi dinleyecek ve mutlaka cevabın en güzelini verecektir!
Delil mi? Bıçaktan kurtulan İsmail; çölde zemzem bulan Hacer; Zindandan Saraya yürüyen Yusuf! Ve işkenceyle çıkarıldığı Mekke’ye Fetihle dönen Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)!..
“Sadece sana kulluk eder, sadece senden yardım dileriz” (Fatiha-4-5) sırrını fark eden; sebepleri aşıp müsebbibe yönelen; kişilere değil SADECE AMA SADECE ALLAH’A YASLANANLARA SELAM OLSUN!..

konuşacak bir arkadaş lazımsa bul beni.neler geçti bunlarda geçecek.SABIR
atlicna napisal..:cat: hacu skazayt tibe;ya toje piyu votku ..eta minya toje ni pomagayt..pomagli minya tolka mayi ribyonak ,jina i raditeli..bolse ni kavo ni davarayu..jilayu tibe uspeha brad..dla etava jizni...

:mrgreen: sende rusca ogren dostum..bi atasozu var rusca ogrenmenin en basit yolu dilin dile degmesi..:mrgreen: arkadasima yanlizca telkinde bulundum ve hayatta yaninda olan insanlarin ona yardim edebilecegini soyledim..

Aga Rusça yı napacam ben..öğrenecek olsam ispanyolca öğrenirdm :)
Öğrenecem de zaten !!!

Neyse ii yapmışın.. Zaten anlamıştım ii bişiler sölediğini :)

yaww alemsiniz vallah.ayrica bende ruscayi dillerin temasi sayesinde ogrendim.
yazdiklariniz icinde saolun.rahatlamama yardimci oluyosunuz.
bbadar sormus knight'a devammi diye.devam olmazmi,zaten bunlari yazarken kasiyodum ama kosp'la oyununu oynadikca dunyadan kopuyom.
hersey icin cok saolun...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ölmedin mi sen daha ?
:p

yaww alemsiniz vallah.ayrica bende ruscayi dillerin temasi sayesinde ogrendim.
yazdiklariniz icinde saolun.rahatlamama yardimci oluyosunuz.
bbadar sormus knight'a devammi diye.devam olmazmi,zaten bunlari yazarken kasiyodum ama kosp'la oyununu oynadikca dunyadan kopuyom.
hersey icin cok saolun...

sakın beleş koxp la kasma valla ne var ne yok soydular şe...sizler ib+8 +7 full shell set takıları hiç yazmıyorum dupe wipe den geçtiydi uniqe +2-+3 ler vardı üzerimde arada bi giriyordum o olaydan sonra oyundan tamamen koptum unutma ''hilaladam'' dinilen lamerin beleş koxp'unda trojan var

al sitesinden 10usd ye kafana göre rahatça oyna:p

bu arada çalınan itemlerin toplam değeri 1000 ytl yi geçiyordu:(

Ben böyle alışmışım...Sonuçta anliyorsun ne yazdığımı...
Burda ne yazdığını anlamadığımız arkadaşlarımız war :)

Nasıl oldu mu şimdi,kusursuz yazı :)

İçmeyi biline alkol ün zararı olmaz bence;ama içip içip dagıtıyosan bırakmakla en iyisini yapmıssın.Musti niye sovecenki:silent: anlamadım.Bişeler paylasıyor.

@Gökhan

Çok doğru demişin kardeşim.. iç iç iç.. bu kadar..

Yaşasın alkhooL ..

@kütük

Atlat bakalım atlat ...

smirnouf emin ol yarın bugünden daha bi ii olacaksın çünkü olmalısın olmak zorundasın! bak kardeşim burda onlarca insan senin için, seninle derdini paylaşmak, belki fikir vermek ama nihayetinde bu kötü sandıın, kendini zor durumda hissettiin zamanlarında yanında olmaya seni yazdıklarıyla mutlu etmeye, en önemlisi de kendindeki gücü bulmana yardım etmeye çalışıolar. hadi artık toparla kendini, hadi hadi hadi, bak parmak uçlarımız acıo artık klavyeden :p hadi... bu gece 00:00' dan sonra ki ilk msjın daha ii bi smirnouf çıkarsın karşımıza...

:rendeer: @Ruhendoğru,bedenenYanlış ; :rendeer:

:rendeer: :rendeer:

yarın ölmiyiceğimizin bi teminatın yok o yüzden ben hiç bişeyi kafama takmıyorum ve yarın olurda keşke bunu böle yapsaydım şunu şöyle yapsaydım KEŞKE dememek için hiçbişeyide kafama takmadan yapıyorum ediyorum geziyorum içiyorum sıçyorum yatıyorum kalkıyorum keyfime bakıyorum hayat yaşamaya değer tadını çıkartın ama fazla abarmayın ok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar