CBF 150 almak mantıklı mı?

Motosikleti
RKS TNT 202
Artık üretimi olmayan bu motosikleti almak mantıklı mı? Seveni çok. Eğer bu motosikleti alacaksam da kaç kmdeki bir motosikleti almalıyım? Kaç kmden sonra artık kullanılmaz diyebiliriz? Aldıktan sonra kaç binlere kadar binilebilir?

Cevap veren bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Tekerinize taş değmesin.

sokak ta kurye olarak çatır , çatır çalışan cbf 150 cc motosiklet dolu , kullanıcı dan temizi bulunursa alınır .
orjinal ve yan sanayi yedek parçası bol , neredeyse köy bakkalın da var , ustası desen en ücra ilçe de bile bulunur .
niye alınmasın ?

Motosikleti
RKS TNT 202
2017 belki alınabilir temizi, harici alınmaz.

temizliğinizi nasıl anlayacağız hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sokak ta kurye olarak çatır , çatır çalışan cbf 150 cc motosiklet dolu , kullanıcı dan temizi bulunursa alınır .
orjinal ve yan sanayi yedek parçası bol , neredeyse köy bakkalın da var , ustası desen en ücra ilçe de bile bulunur .
niye alınmasın ?

motordan anlamadığım için sıfır en azından kafam rahat olur diyorum hocam. İkinci ele güvenemiyorum siz ne dersiniz

Motosikleti
cbf 150
Karpuz alır gibi al, bir şöyle iap şap vur ondan sonra kelekmi anlaşılır. Olum bu cbf 150 nasıl alıyorsan al parçası bol sıfır sandık motor bile takarsın baktın sıkıldın ucuz birşey al geç

Bizde 2009 var yağ yakma haricinde taş gibi çalışıyor hala. 95 bine geldi rektefiye olması lazım artık emektarın. Yanlış bilmiyorsam 2009-2010 yani göstergelerinde vites göstergesi olanlar japon üretimi sonrakiler değişti gibi bir geyik vardı. İlk ya da 2. sahibinden bakımları yapılmış kuryelikte kullanılmamış bulursan ve fiyat uygunsa alınır bence.

Motosikleti
RKS TNT 202
Bizde 2009 var yağ yakma haricinde taş gibi çalışıyor hala. 95 bine geldi rektefiye olması lazım artık emektarın. Yanlış bilmiyorsam 2009-2010 yani göstergelerinde vites göstergesi olanlar japon üretimi sonrakiler değişti gibi bir geyik vardı. İlk ya da 2. sahibinden bakımları yapılmış kuryelikte kullanılmamış bulursan ve fiyat uygunsa alınır bence.

dediğiniz ayarda bir makinenin fiyatı ne olmalı hocam sizce aşağı yukarı

temizliğinizi nasıl anlayacağız hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motordan anlamadığım için sıfır en azından kafam rahat olur diyorum hocam. İkinci ele güvenemiyorum siz ne dersiniz
Hocam temizliğini anlayabilmeniz için bolca başlık var, oradan fikir edinebilirsiniz hiç tecrübeniz yoksa.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Bu öyle bir motor ki, normal bir kullanıcıdan alırsan zamanı geldiğinde piston silindir atar sonsuza kadar kullanırsın. İş makinesi gibi.

Ne amaçla kullanacaksınız? Bütçeniz ne kadar? bilemiyorum ama maksimum kilometre 20000 olacak şekilde ucuzdan pahalıya sıralayın gözünüzün kestiğini alın...

Motosikleti
RKS TNT 202
Bu öyle bir motor ki, normal bir kullanıcıdan alırsan zamanı geldiğinde piston silindir atar sonsuza kadar kullanırsın. İş makinesi gibi.

Ne amaçla kullanacaksınız? Bütçeniz ne kadar? bilemiyorum ama maksimum kilometre 20000 olacak şekilde ucuzdan pahalıya sıralayın gözünüzün kestiğini alın...

yaklaşık 80.000 tl bütçem var ve bazen uzun yol bazen de kısa geziler yapmak istiyorum. Sadece hafta sonları kullanabiliyorum hocam

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yaklaşık 80.000 tl bütçem var ve bazen uzun yol bazen de kısa geziler yapmak istiyorum. Sadece hafta sonları kullanabiliyorum hocam
link

Bütçenize göre motorlar mevcut. Yanınıza motordan anlayan bir arkadaşınızı alıp giderseniz pek problem yaşamazsınız.

Bozulan bir motosiklet değil parçası çok ucuz ve her yerde var. Piyasası hala canlı rektefiye görmüş veya görmemiş halini alsan sandık veya güzel bir ustayla toplarsan yağına suyuna baktıktan sonra torunlarına kalıcak kadar sağlam bir makine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar