CBF 150 almak mantıklı mı?

Motosikleti
RKS TNT 202
Bozulan bir motosiklet değil parçası çok ucuz ve her yerde var. Piyasası hala canlı rektefiye görmüş veya görmemiş halini alsan sandık veya güzel bir ustayla toplarsan yağına suyuna baktıktan sonra torunlarına kalıcak kadar sağlam bir makine.

peki sizce 80 bini direkt motora vermek mi yoksa 70 binlik bir şey alıp 10 bin tl kadarını da bakım tamir vs şeylere ayırmak mı daha mantıklı olur

peki sizce 80 bini direkt motora vermek mi yoksa 70 binlik bir şey alıp 10 bin tl kadarını da bakım tamir vs şeylere ayırmak mı daha mantıklı olur
Sadece bütçeniz 80bin TLyse 2noter+1eksper+4-10binTL arasında bir sigorta masrafı çıkar. Bunlar dahil 80bin bütçeyse değişir kişiden kişiye . Toplanmış cbf150 80 ise toplanmamışı cbf150'de 70bin ise kesinlikle toplanmış almak mantıklı çünkü ustaların yok şöyle oldu böyle oldu uçuk uçuk rakamlarda işçilik masrafı vs. derken hem zamanın hem paran gider . Az çok anlıyorsan ucuzdan al kendin işçilik olmadan daha ucuza yaparsın.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...te-ozel-fiyat-bayi-ve-servis-1212754262/detay

Sıfır kilometre, ABSli, disk frenli, kaydırmalı debriyajlı, led aydınlatmalı daha güçlü seçenek(ler) varken Japon harikası da olsa 10 yaşında bir motora bakmazdım. Aradaki fiyat farkını karşılamayı göze alırdım. CBF150'yi 15 sene önce sıfır alıp kullanmıştım. Çıkardığı sorunları çözer çözmez 1 yıl içinde satmıştım. Kötü motor diyemem. Fakat ben almazdım.

Selam dostum,ben geçen yıl gri renkte bir cbf150 aldım,2011 model,cevap veren arkadaşların cevaplarına baktım,benim aldığım CBF'in eski sahibi yani benim aldığım kişi motosikleti sıfır almış,faturası dahi duruyordu ,km orjinal 33 bin km de idi,buradan şuna geleceğim,CBF gerçekten çok sağlam motor,bulabilirsen böyle az kullanılmış ,hırpalanmamış bulabilirsen modeline fazla bakma al geç,bu benim 2. CBF im,şu anda 2 motorum var,CBF i şehir içinde kullanmak amacıyla aldım, parça sıkıntısı yok,gidip bir Çin malı motor alacağına düzgün bulabilirsen CBF al,pişman olmazsın, tecrübe konuşuyor,ilk CBF ime 50 bin km binmiştim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kardeş bu işler bütçe işi, senin de 80.000 TL bütçen olduğunu farz ederek Cbf 150 ile uğraşmamanı tavsiye ederim. Belli ki ustaymış, yedek parçaymış, oymuş buymuş, 2025 senesinde karbüratörmüş uğraşmak için zamanın yok. Al bir Tvs Raider 125, hiç uğraşma. Senin istediğin kriterlerdeki Cbf 150 şu an R 25 fiyatına satılıyordur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 2 kez cbf sahibi oldum,şansıma ikisi de kız gibiydi birini 3 binde diğerini 6 binde aldım :) şuan bendeki motorlar olsaydı 120 bin liradan aşağı satmazdım öyle bir temizlik yok servisin koyduğu klavz vida izleri bile duruyordu,paran güzel bir şeye yetiyorsa al cbf asla pişman etmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar